صفحه 18 از 19 نخستنخست ... 8141516171819 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 182

موضوع: تجربه شما در مورد رد استیشن !؟

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه شما در مورد رد استیشن !؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shingo نمایش پست ها
    متوجه هستم.منظور بنده این هست که وقتی پهنای باندتون پرمیوم بود چه سرعتی داشتید همچنین بعد از تغیرات سیاست شرکت در پورت سرور ها چه سرعتی رو تجربه کردید؟
    قبل از تغییر سیاست کاری کشش و کیفیت پورت خیلی بهتر بود تست شبکه داخلی راحت 120 رو burst میکرد. برای خارج دیتاسنتر هم رقم دقیق حضور ذهن ندارم اما ماکسیموم burst بالا بود و راضی کننده

اما بعد از تغییر...شبکه داخلی به زور به 100 میرسید و نرمال روی 70 80 میداد...هارد ها هم 10 هارد به صورت raid 10 بودن و مشکلی از این لحاظ نبود. شبکه خارج دیتاسنتر هم سرعت افت محسوس داشت ...

خوهشا دوستان نیان بگن که به سرور مقصد و فاکتورهای دیگه بستگی داره ... تمام این موارد در نظر داشته وش شرایط تست مشابه بوده و از سرورهای قدرتمند و مختلف و معتبری تست ها انجام شده ... cachefly و این تست های مذخرف و تجاری هم نبوده

2. # ADS

عضو انجمن AlmaHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

اقا ما نوشته که ارسال کردیم تقریبا سه برابر بود و به لطف فروم گویا همه ان ارسال نشد
    طلب بخشش دارم دوباره نویسیش سخته
    موفق وپیروز
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    990
    تشکر شده در
    719 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
    اقا ما نوشته که ارسال کردیم تقریبا سه برابر بود و به لطف فروم گویا همه ان ارسال نشد
    طلب بخشش دارم دوباره نویسیش سخته
    موفق وپیروز
    همه موارد ارسال شده بود اما گویا بعدا حذف شد

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shingo نمایش پست ها
    همه موارد ارسال شده بود اما گویا بعدا حذف شد
    نه برای ادیت باز کردم و بعد که ضخیره کردم گویا داخل ادیتور کل نوشته ها قرار نگرفته بوده
    ان قسمتی که نیست در حال حاضر سعی در نقد خودمان بود و این اطمنیان را میدهم که عمدی نبوده
    طلب بخشش دارم از اینکه با لحن خودمانی نوشتم خواستم قلم خود را تست کنم و متفاوت از ادبیات دیگران باشد
    موفق وپیروز
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

عضو انجمن reza* آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,517
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    815 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
    نه برای ادیت باز کردم و بعد که ضخیره کردم گویا داخل ادیتور کل نوشته ها قرار نگرفته بوده
    ان قسمتی که نیست در حال حاضر سعی در نقد خودمان بود و این اطمنیان را میدهم که عمدی نبوده
    طلب بخشش دارم از اینکه با لحن خودمانی نوشتم خواستم قلم خود را تست کنم و متفاوت از ادبیات دیگران باشد
    موفق وپیروز
    شما که مینویسی خورد خورد save میکنه و میشد ریستور کرد :دی

خوب شد اینطوری نوشتید . من فکر میکردم شما از دهه ی 20 موندی که نمیتونی خودمونی بنویسی :دی
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
    GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
    امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    2,649
    تشکر شده در
    1,633 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ≡ ALEX ≡ نمایش پست ها
    سرور های آشغال که اکثرا Supermicro بودند
    متاسفم ولی جز سکوت حرفی ندارم .

موفق باشید.

8. تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

اینم برای دوستانی که هم به دنبال بالا رفتن کیفیت و سرعت پرت هستند :
    Redstation datacentres to deploy Virgin 100Gbps network

Hampshire-based datacentre operator Redstation will soon be the first in the UK to offer its customers data speeds of up to 100Gbps via a new high capacity network from Virgin Media Business.
    The high capacity wavelength service will be rolled out at Redstation’s two datacentres in Gosport over the next six months, extending the company’s core network and differentiating itself from the competition as the first company to sign up for the service.
    “Moving an increasing amount of data around at faster speeds is the number one issue affecting datacentre operators like us,” said Martin Groom, MD at Redstation.
    “Our customers are demanding more and more bandwidth all the time and in order to support that and grow our business we needed a solution that met that need and prepared us for the future."
    With the extra bandwidth, Redstation will soon be able to offer its hosted customers, spread over 100 countries, the ability to transfer data at at least twice the speed of a typical point-to-point connection offered by most datacentres, avoiding bottlenecks when traffic is high and reducing downtime or lost access.
    “Virgin Media Business’s new network will mean that we can offer customers more than enough bandwidth and even have spare capacity to ensure they we can devote time to creating newer services for our customers,” added Groom
    Jeff Wollen, executive sales director - partner markets and public sector at Virgin Media Business said businesses were getting more and more data hungry with every passing day.

As they become more reliant on cloud services, and mobile working technology to run their operation they need faster and more reliable data transfer between sites,” explained Wollen.
    “We’re proud to be supporting the UK’s first roll-out of a 100Gbps datacentre network and are confident that more operators will recognise the need for more bandwidth.” Wollen concluded
    Groom continued: “Virgin Media Business’ technology allows us to deliver the performance and reliability our customers require, while providing the flexibility to dial capacity up as we need to. We’re also thinking about expanding our service offering and are currently making plans for more sites. The great thing about the network is that it will give us the room we need to grow, without causing us any headaches over restricted bandwidth.”

10. تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    155
    تشکر تشکر شده 
    616
    تشکر شده در
    351 پست

درود
    از همه لحاظ این دیتاسنتر تایید میشه
    پورت خیلی خوبی دارند و پهنای باندشونم وا قعا نامحدوده
    با ایرانی مشکل ندارن و کلا نماینده ی ایرانیم که دارن * الما هاست
    پینگش نسبت به بقیه ی دیتاسنترا خیلی خیلی خوب هست و معمولا بین 150 تا 200 میده و برای من 185
    7 تا سایت وی بی روی سرور هست با بازدید متوسط
    مشکلی نبوده سایت های هک و این جور چیزا هم بوده مشکلی باز نبوده ولی خب 1 بار abuse داشتیم اونم برای اسپم بود که این دیتاسنتر به شدت با اسپم مخالفه

12. تعداد تشکر ها از ariansafaei به دلیل پست مفید

عضو انجمن 3245 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    479
    تشکر تشکر شده 
    927
    تشکر شده در
    569 پست

همه موارد این دیتاسنتر خوب است و قابل قبول، فقط تنها مشکلی ککه دارند ارسال ایمیل هستش که اونم توی اخرین سوال ازشون گفتن باید smtp اختصاصی خریداری کنید
    همیم گزینه رو حل کنند خوب خواهد شد
    اما متاسفانه مهمترین گزینه، هزینه ی بالای سرور بعد از مدت معین است.

ارادت

14. تعداد تشکر ها از 3245 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    430
    تشکر شده در
    323 پست

تا قبل از تغییر سیاست پهنای باند یکی از بهترین دیتاسنتر های اروپا بود، سرعت آپلود پورت 1 گیگابیت به راحتی به بیش از 100 مگابایت در ثانیه هم میرسید (عکس از آپلود به سرور سویس با سرعت 125 مگابایت درثانیه داشتم اگه پیداش کنم همینجا قرار میدم)
    اما از وقتی سیاست پهنای باند نا محدود رو پیش گرفتند کیفیت پورت مخصوصا سرعت آپلود به خارج از دیتاسنتر به شدت کاهش پیدا کرده
    احتمالا کسانی که برای تست سرعت فقط سرعت دانلود رو تست می کنند متوجه این موضوع نشدند ، در صورتی که به نظر من سرعت آپلود خیلی مهمتر از سرعت دانلود هست

16. تعداد تشکر ها از mohammad8711 به دلیل پست مفید

صفحه 18 از 19 نخستنخست ... 8141516171819 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)