-
عضو انجمن
پاسخ : ارائه نمایندگی رایگان سامانه پیام کوتاه به قید قرعه به کاربران انجمن و 50% تخفیف ویژه برای سایرین با امکانات جدید
آقا تعرفه ارسال پیامک رو از سامانه شما از کجا میشه دید برای نمایندگان رو؟
-
-
May 9th, 2013 19:33
# ADS
-
پاسخ : ارائه نمایندگی رایگان سامانه پیام کوتاه به قید قرعه به کاربران انجمن و 50% تخفیف ویژه برای سایرین با امکانات جدید
نتایج قرعه کشی اعلام شد
کاربر Yazd-host برنده نمایندگی نامحدود رایگان سیگمــــا اس ام اس شدند.(لطفا جهت تکمیل مراحل ثبت نام به آدرس info@sigmasms.ir ایمیل ارسال بفرمایید)
و سایر دوستان تا قبل از پست 20# با پرداخت 200.000 تومان صاحب نمایندگی نامحدود خواهند بود.
باتشکر از همه دوستان عزیزی که بعد از ساعت اعلام شده اقدام به شرکت کردند.
برای شما عزیزان درصد تخفیف کمی لحاظ می گردد با ما در ارتباط باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
mojiz
آقا تعرفه ارسال پیامک رو از سامانه شما از کجا میشه دید برای نمایندگان رو؟
تعرفه ارسال ما بطور ثابت هست برای نامحدود و 50 کاربره تا فردا 85 ریال محاسبه می شود و بعد از تاریخ 20 اردیبهشت تعرفه 87 ریال برای نمایندگی 50 کاربره محاسبه می شود.
باتشکر
-
-
عضو انجمن
آقا من پست 21 هستم یعنی من با تخفیف نمیتونم خرید کنم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mojiz
آقا من پست 21 هستم یعنی من با تخفیف نمیتونم خرید کنم؟
شما با قیمت 250.000 تومان می توانید تهیه بفرمایید.
-
-
عضو انجمن
آقا من از نظر مالی کمی محدود هستم و اگر بتونی همون 200 به منم بدی من همین امروز خرید میکنم، مشکل اینجاست که من ساعت 7 اومدم خونه و کلا از غافله عقب افتادم :ی
مطمیناٌ تمام این دوستان قبل پست 20 هم که خرید نمیکنند پس شما این تخفیف رو برای من هم قایل شو لطفا
-
-

نوشته اصلی توسط
mojiz
آقا من از نظر مالی کمی محدود هستم و اگر بتونی همون 200 به منم بدی من همین امروز خرید میکنم، مشکل اینجاست که من ساعت 7 اومدم خونه و کلا از غافله عقب افتادم :ی
مطمیناٌ تمام این دوستان قبل پست 20 هم که خرید نمیکنند پس شما این تخفیف رو برای من هم قایل شو لطفا
به دستور مدیریت پذیرفته شد.
در خدمت شما هستیم
-
-
عضو انجمن
خب من باید از کجا سفارش بدم با این تخفیفی که فرمودید؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mojiz
خب من باید از کجا سفارش بدم با این تخفیفی که فرمودید؟
برای سفارش به ورود ممنوع مراجعه فرمایید
نمایندگی نامحدود در فروش ویژه را انتخاب فرمایید
بعد از ثبت نام اعلام فرمایید تا تخفیف لحاظ شود.
باتشکر
-
-
عضو جدید
-