-
فوری: برای حل این مشکل هاستینگ رو عوض کنم مشکل حل میشه؟
من بازدید روزانه ام حوالی 6 هزاره
هاست فعلیم پهنای باندش نامحدوده
اما از دیشب دو بار اکانتم رو ساسپند کردن و براشون که تیکت زدم میگن منابع نامحدود استفاده میکنید! گفتم چرا اینطوره؟ چیکار کنم؟ گفتن باید بجای هاست ما که اشتراکیه از شرکت هایی که هاست پربازدید ارائه میدن هاست بگیری! این درسته؟ یعنی 6 هزار بازدید اونقدر زیاده که نمیتونن پشتیبانی کنن؟!
میشه برا من کامل توضیح بدین تا سریع به نتیجه برسم و اگر نیاز به خرید هاست جدید هست هم زود اقدام کنم. چون هاستم الان ساسپنده
راستی هم وی بی سئو نصب دارم و هم سایت مپ
از کجا بدونم مشکل مال این دو تاست؟ الان دقیقا تو شرایط اضطراری و فوری گیر کردم. چون سایت از دیشب ساسپنده. یه بار برام چند دقیقه باز کردن. اما بلافاصله ساسپند شد و گفتن خیلی زیاد داره منابع مصرف میکنه؟
الان هاست 97 استفاده میکنم. میخواستم انتقال بدم روی میهن وب هاست ولی ترسیدم پول رو بدم و بعد که انتقال دادن اونجا مشکل هنوز سر جاش باشه. به نظرتون الان تو این شرایط باید چیکار کنم که سریع مشکل حل شه؟
-
-
May 9th, 2013 11:54
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : فوری: برای حل این مشکل هاستینگ رو عوض کنم مشکل حل میشه؟
این مقدار بازدید جزء سایت های پر بازدید محسوب میشه
-
-
این تعداد بازدید روزانه است. تعداد آی پی حدود 3000 هست فعلا البته! (روز به روز داره میره بالا!)
میشه به من یه هاستینگ که سرویس پربازدید با نسبت کیفیت و قیمت خوب باشه معرفی کنید؟ ضمنا ویبولتین نسخه نال شده استفاده میکنم
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ramin22
این تعداد بازدید روزانه است. تعداد آی پی حدود 3000 هست فعلا البته! (روز به روز داره میره بالا!)
میشه به من یه هاستینگ که سرویس پربازدید با نسبت کیفیت و قیمت خوب باشه معرفی کنید؟ ضمنا ویبولتین نسخه نال شده استفاده میکنم
این قانون برای تمامی هاست های اشتراکی یکسان می باشد .
برای چنین سایتی بهتره یک سرور مجازی تهیه کنید , هم از لحاظ سرعت و امنیت خیالتون راحت تر هست .
طوبی سرور: ثبت دامنه، میزبانی وب، سرور مجازی، سرور اختصاصی، لایسنس
شماره تماس: ٩١٠٠٤٠١١-۰۲۵
آی دی تلگرام: tooba_co
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Ramin22
برای میزبانی چنین سایتی من شخصا حدود 100 تا 200 هزار تومن از مشتری میگیرم
-
-
مشکل شما از وی بی سئو هست که مصرف رم و سی پی یو بالایی داره
هاستهای پربازدید هم ممکنه با این مصرف کنار نیان ، اگر انجمنتون ارزشمند هست از نظر تعداد کاربر و ...سرور مجازی تهیه کنید با رم 1 گیگ (حداقل)
آدرس انجمنتون رو م پ خ کنید چک میکنم براتون
-
-
عضو انجمن
وی پی اس بگیرین با نصب پنل رایگان هم میتونین در آمد داشته باشین
-
-
متاسفانه نمیتونم به اندازه سرور مجازی هزینه کنم. از راه اندازی سایت 6 ماه بیشتر نگذشته و هنوز منبع درآمدی نداره
میخوام حداکثر سالانه 200 تومن برای هاستینگش هزینه کنم. کدوم یکی از این گزینه ها رو معرفی میکنید؟
سرویس های پربازدید مارال هاست چطوره؟
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Ramin22
متاسفانه نمیتونم به اندازه سرور مجازی هزینه کنم. از راه اندازی سایت 6 ماه بیشتر نگذشته و هنوز منبع درآمدی نداره
میخوام حداکثر سالانه 200 تومن برای هاستینگش هزینه کنم. کدوم یکی از این گزینه ها رو معرفی میکنید؟
اگر فقط 6 ماهه بعیده اینقدر بازدید کننده داشته باشید
آنالیزر گوگل گذاشتید ؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ramin22
ادرس سایتت رو برام پ.خ کن شاید بتونم اسپانسر سایتت بشم ...
طوبی سرور: ثبت دامنه، میزبانی وب، سرور مجازی، سرور اختصاصی، لایسنس
شماره تماس: ٩١٠٠٤٠١١-۰۲۵
آی دی تلگرام: tooba_co
-