اول ذکر کنم ما 3 نوع پکیج داریم که فعلا کمترین برای 512 ویژه هست :
سرور مجازی ویژه ایران روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه))
و فقط طبق این پکیج اگر به کارتون بیاد میتوانیم سرویس بدیم اگر مشکلی نداشتید بهتره مطالب زیر هم بخوانید (هارد کم کردن هم برای ما فرقی در پکیج ندارد و فقط برای جذب مشتری کسایی که هارد بالا میخواهند در ویژه هارد بیشتر از معمولی هست) :
جناب اکبری فکر نمیکنید یه کم یا گنگ توضیح میدید یا جوری درخواست بیان میکنید که آدم شک میکنه میزبانه یا مشتریه ؟
مثلا ایزو :
چه ایزویی ؟ شما چه سیستم عاملی میخواهید ؟ ما خودمان داریم. (نمیشه هر فایلی را هر کاری بده بریزیم روی هارد اصلی سرور که مگر موارد خاص باشه مثل ایزو ها و تمپلت های میکروتیک که کرک هستند و ورژن های خاص که ما همه را نداریم ولی دیگه ایزوی 2003 و 2008 دیگه کم مانده بقالی های محله ها هم داشته باشند)
اگر بنده قانع بشم و بدونم چیزی میخواهید که در دست ما نیست در اختیارتون قرار میدم ، روی سرور های روبینا بنده حساس هستم همچنین کیفیت و نمیتوانم همینطوری ریسک کنم.
در مورد مانیتورینگ :
ایزوی شما یا ما طبق چیزی که بالا گفتم روی سی دی وی پی اس مانت میشه و نصب هم با خودتان ولی فقط به یک شرط حتما و حتما باید قبل از چنین کاری با ما هماهنگ بشه چون با خاموش کردن و نصب مجدد حداقل 30 دقیقه تا 2 ساعت مانیتورینگ دان میشه و اگر در جریان نباشیم چه بنده چه همکاران شبکه را قطع میکنیم (در مانیتورینگ هم اسم کاربر نوشته نشده و فقط آیپی هست و نمیشناسیم مشتری را باید قبلش بگید که به دلیل تغییر سیستم عامل pause کنم)
همین الانش هم تمام مشتریان ما همه پنل دارند و میتوانند نصب کنند خودشان ولی خب در مورد مانیتورینگ ترافیک شبکه باید اطلاع بدهند و این که زمانی هم نباشد که هارد زیاد درگیر باشد.(خودتان دیگر در جریان هستید هارد های اشتراکی ساتا به چه صورت هست)
چرا مانیتورینگ :
مانیتورینگ به سیستم عامل شما به هیچ وجه کار نداره و فقط باید snmp روی ان نصب و پورت مورد نظر باز بشه از مانیتورینگ برای مشاهده ی مصرف ترافیک شما استفاده میشود و فقط همین امکان را دارد نه چیز دیگر که اگر غیر فعال بشه بدون آن شبکه قطع میشود که ترافیک مصرف نشود.
بنده تمام موارد را برای شما توضیح دادم شما هم ذکر نمائید دلیل حساسیت چیه و مصرف چیه. تمام امکاناتی هم که گفتید به شما داده میشه و فقط مسئله مانیتورینگ هست که قبل تعویض با ما هماهنگ کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.
البته اگر تصمیمتان جدی هست بهتر هست تماس بگیرید انجمن خیلی کم چک میکنم بیشتر در تیکتینگ سایت و تلفنی در خدمتم.
یا حق