-
February 6th, 2013, 01:01
عضو انجمن
فروش سرور مجازی آمریکا با پورت 1 اختصاصی | اول تست کنید بعد پرداخت کنید
ویرایش توسط da6276 : August 18th, 2014 در ساعت 18:17
-
تعداد تشکر ها ازda6276 به دلیل پست مفید
-
February 6th, 2013 01:01
# ADS
-
March 16th, 2013, 02:21
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا با پورت 1 اختصاصی و پهنای باند نامحدود | مخصوص کسانی که از ابیوز خسته شده اند و سرور با پشتیبانی میخواهند

نوشته اصلی توسط
amir001
با درود
من 1 سرور میکروتک5 256 با 1 سرور میکروتک5 512 برای تست می خوام لطفا راهنماییهای لازم را انجام دهید.
با تشکر.
سلام
میکروتیک که دیگه تست نداره!
پورتها رو هم بستن ، چیشو میخواید تست کنید ؟
تست برای سرورهای ویندوز و لینوکس میباشد
-
-
April 15th, 2013, 03:34
پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا با پورت 1 اختصاصی و پهنای باند نامحدود | مخصوص کسانی که از ابیوز خسته شده اند و سرور با پشتیبانی میخواهند
پی . ام دادم
-
تعداد تشکر ها از rezidentevilone به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2013, 03:34
سلام، لطفاً قیمت را بفرمایید.
مشخصات مورد نیاز:
35 گیگ هارد
1 گیگ رم
سی پی یو 1 هسته
پهنای باند نامحدود
پورت 25 باز (مهم)
پورت 1 گیگ
ویندوز 2008
سرعت دانلود و آپلود بسیار مهم است!
همچنین تضمین بازگشت وجه 24 ساعت
(قیمت مد نظرم در حدود 25-20 تومان هست، چون برای مصارف شخصی هست و استفاده چندانی نمیشه! ممکن در هفته بخوام یک فایل 1 گیگ را جا به جا کنم)
-
-
April 16th, 2013, 03:42
عضو انجمن
سلام
هارد برای ما هزینه ای نداره و کمتر از این نمیتونیم تقدیم کنیم
طبق مشخصات آفر با هارد 50 گیگ همون 33 تومن قابل ارائه است
خدمات ما مبتنی بر کیفیت هست و اگه تست هم خواستید میتونم بهتون بدم هر تستی که لازمه انجام بدید
-
-
April 16th, 2013, 03:47
آقای طحان عزیز، پورت 25 باز هست ؟! همچنین حداکثر و حداقل سرعت دانلود را بفرمایید ؟! آفر اول با 30 گیگ هاست قابل ارائه هست ؟! (البته 15 گیگ مجانی باشه :دی چون فرمودید هزینه ایی نداره عرض کردم :دی)
-
-
April 16th, 2013, 03:56
عضو انجمن
ما بر روی پورتها نظارت دقیقی داریم و در این مدت فقط یک ابیوز داشتیم که اون هم به دلیل بی توجهی کاربرمون بود که سرورشون یا هک شده بود یا ویروسی شده بود که اسپم بیش از حد ارسال شده بود
میخوام اینو بهتون بگم که اگه حواستون به ابیوز و پورت 25 هست از نظر ما مشکلی نیست و باز میکنم براتون
برای پلان شماره 1 هم خیلی وقته که این پلان رو فروش نداریم چون مقرون به صرفه نیست
هر پلان دیگه ای رو خواستید در خدمتم
-
-
April 25th, 2013, 19:29
دوست عزیز با سلام
چطور میتونم تست کنم؟
برای آپلود میخوام..اگر سرعت اپلودش خوب باشه یک عدد 512 یا 1 گیگ میخوام
یاحق
-
-
April 25th, 2013, 19:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nihash
دوست عزیز با سلام
چطور میتونم تست کنم؟
برای آپلود میخوام..اگر سرعت اپلودش خوب باشه یک عدد 512 یا 1 گیگ میخوام
یاحق
سلام
در سایت ثبت نام کنید و سیستم عاملی که نیاز دارید روتیکت کنید براتون آماده میکنم تست کنید
-
تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید
-
در روز حداکثر چند ایمیل میشه فرستاد که ابیوز نشیم؟
من سایتم کاربر زیاد داره و خبرنامه و ایمیلهای اطلاع رسانی زیاد میفرستم.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
libertad
در روز حداکثر چند ایمیل میشه فرستاد که ابیوز نشیم؟
من سایتم کاربر زیاد داره و خبرنامه و ایمیلهای اطلاع رسانی زیاد میفرستم.
سلام
فکر میکنم با شما تلفنی صحبت کردم و خدمتتون عرض کردم
در صورتی که از تابع smtp استفاده کنید مشکلی از بابت ابیوز پیش نمیاد
هرچند الان چند کاربر داریم که کارشون همینه و تا حالا باهاشون مشکلی نداشتیم
-