من برسی کردم برای من هم همه ستل شده!!280 تومن!! حالا مال کی هست و ...... نمی دونم!!
ادم دلشم نمیاد بندازه صدقه![]()
من برسی کردم برای من هم همه ستل شده!!280 تومن!! حالا مال کی هست و ...... نمی دونم!!
ادم دلشم نمیاد بندازه صدقه![]()
دوستان این تراکنشا تراکنش هایی که ستل شده به حسابتون نیومده ، پس کاربر سرویسشرو گرفته نگران حروم بودنش نباشید
مطمئن باشید اگر به کاربر سرویس نداده بودید 100% میومد میگفت از حسابم کم شده فاکتور پرداخت نشده مونده
پس اینجا اتفاقی که افتاده فاکتور تو سایت پید شده اما پول بهحساب شما نیومده بوده و الان براتون واریز کردن
حلاله تازه تاخیرم داشته بانک ملت باید فکر حلال حروم باشه نه شما
شاید اون دوستمون کخ 280 هزار تومن براش امروز اومده اگر 6 ماه پیش دستش بود میتونست یه سرور بگیره الان میتونه نهایتا یه شب با دوستاش یه رستورانی چیزی بره
شما چرا نگران حروم بودنش هستید این تراکنشا 100% از همین مدل تراکنشا هستند
ویرایش توسط tizparvaz : May 9th, 2013 در ساعت 02:38
یه 50 تومن اومد واسه ما هم
فردا قبض تلفنرو باهاش پرداخت کنیمخدا رسوند
بررسی کردم دیدم تراکنش ها همین از این دست هستن و در سایت ما فاکتور رو 6 ماه پیش زده پرداخت شده ولی پولش تازه دیروز اومده بود به حساب
ببینید کلا روال این فاکتور برای مشتری هاتون به اینصورت هست:
در اون زمان اگه فاکتور پرداخت بشه و در سایت شما پرداخت نشده بزنه که مشتری اعتراض میکنه و شما هم پیگیری می کنید.
اگر فاکتور پرداخت نشه و در سایت شما پرداخت شده بزنه که در اینصورت پول از حساب مشتری کم نشده و شما هم اگه متوجه نشین که ضرر کردین.
اگر پول از حساب مشتری کسر بشه و فاکتور هم پرداخت شده بشه که میمونه قضیه ستل نشدن که در این صورت پول این وسط دست بانک ملت هست و هر زمان که ستل بشه به حساب شما میاد.
بنابر این اصلا امکان نداره که برای یه سرویس دوبار از حساب مشتری کسر بشه چون همان زمان معترض میشده.
قضیه ستل شدن هم این هست که همان زمان پول از حساب مشتری شما کسر شده بوده پس اگر به ناحق از حساب مشتری شما کسر شده بود همان زمان مشتریتون پیگیری میکرد، پس این پول های شما بود که دست بانک ملت بوده که الان اومده تو حسابتون.
پول رو با خیالت راحت بخورید که حلاله!!![]()
ویرایش توسط AvalinHost : May 9th, 2013 در ساعت 11:01
برای من هم مبلغی طی چند تراکنش واریز شده. خدا رو شکر در اوج بی پولی کمک از عالم غیب رسید !
متاسفانه شما یک مورد رو نگفتید
زمانی که پول رو بزنه و بین بانک و سایت شما بمونه در این صورت مبلغ از حساب مشتری کسر میشه
و می بینه که فاکتور پرداخت نشده و مجدد پرداخت می کنه تا فاکتور پرداخت بشه
و پیش خودش می گه نهایتش تا 72 ساعت پول بر می گرده
حالا اینجا 2 تا مورد پیش میاد
مورد اول اینکه یادش میره که اومده یا نه
مورد دومش که بیخیال پول میشه ( ناگفته نمونه به غیر از پیگیری مشتری واسه پولش)
چون من تمام تراکنش هارو چک می کردم و اجاره ماهیانه که می دادن من تیک می زدم که حواسم باشه
ولی اینکه من روی این پول شک دارم چرا؟
چون من از نظر حسابداری مشکلی نداشتم حتی ستل هم انجام داده بودم و پول معلقی نداشتم
مثال: 1 ماه پیش دوستم از طریق درگاه بانک 200.000 تومان بع حسابم زد
بار اول کسر شد و پولی به حساب من نیومد
بار دوم زد و 200.000 تومان به حساب من اومد
و من بهش گقتم که نهایتش تا 72 ساعت میاد
حالا شاید باورتون نشه تا 15 روز پول برگشت نخورد تا اینکه زنگ زد به پرداخت و مشخصات خرید رو بهم داد و منم براش ستل زدم و پول اومد تو حساب من
ولی در کل بگم : پولی که توش شک و شبه باشه بهترین حالت اینه که استفاده نکنی چون احتمال 50% داره که اون پول شما نباشه و فردا مدیون بشی
هیچ مشتری برای یک سرویس دوبار هزینه نمیده و اگه از حسابش دوبار کسر بشه مطمئنا پیگیری میکنه، مگر اینکه پول زیادی داشته باشه.
بارها برای ما پیش اومده که دوبار از حساب مشتری کسر شده و مشتری پیگیری کرده و یا ستل نشده بوده و اگر هم ناموفق بود به حسابش برگشت خورده.
این دلیل شما کاملا رد میشه دوست عزیز چون هیچکس پولش رو از سر راه پیدا نکرده که همینطوری بلاتکلیف بمونه و یا یادش بره که پیگیری کنه.
در همین پست شما خودتون جوابتون رو دادین که شخص 200 تومنش رو پیگیری کرده و در نهایت مشخص بوده که ستل نشده بود و مسلما دست بانک ملت بود.
3 هزار میلیارد رو خوردند 80 میلیون نفر نفهمید چی شد و مال کی بود حالا یک چند هزار تومان شما برگشت خورده دارید دنبال صندوق صدقه میگردید؟
همین الان از حاج آقای محلمون پرسیدم گفتند این پول ها خوردن نداره..شماره حساب دادند دوستان میتونن بریزند توش...![]()
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)