-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست ایزوی وین 2003

نوشته اصلی توسط
XHTML
خودت اربابی ولی تیک کانکت رو میزنی؟! بعدازانتخاب ایزو!؟
این ایزو ها رو من دارم بوتیبل هستن و کار میدن
آره عزیزم
مشکلم رفع شد
ایزو ها بوتیبل نبودن هیچ کدوم!
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
-
May 8th, 2013 16:54
# ADS
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
danitfk
راهی هست 6-7 ایزو تبدیل به یک ایزو multi کرد .. با منو اینا که دیگه راحت باشیم؟

چنین امکانی هست اتفاقا ولی انجامش حوصله میخواد که من ندارم انشالله یه وقت که حوصله داشتم انجام میدم.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hostfire
آره عزیزم
مشکلم رفع شد
ایزو ها بوتیبل نبودن هیچ کدوم!
الان برطرف شده مشکل؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
با سلام
لطفا اگر امکان داره یه ایزو بوتیبل دسکاری نشده از windows server 2003 enterprise r2 sp2 رو بزارید
من یه ایزو خیلی خوب داشتم متاسفانه از بین رفته و تا الان بالای 8-9 تا ویندوز دانلود کردم اما به خوبی اون یکی نشده
مرسی
ایزوهایی که گذاشتم سرویس پک دو هستند
+
https://www.microsoft.com/en-gb/down....aspx?id=21700
مصطفی چمران
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
amirhosein
چنین امکانی هست اتفاقا ولی انجامش حوصله میخواد که من ندارم انشالله یه وقت که حوصله داشتم انجام میدم.
خیلی وقت پیش 1 پست دیدم که این ایده رو داده بودید ..
حالا اگه راهی داره به من بگید یا لینکی بدید خودم ok کنم
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
danitfk
خیلی وقت پیش 1 پست دیدم که این ایده رو داده بودید ..
حالا اگه راهی داره به من بگید یا لینکی بدید خودم ok کنم

یه سری ویدیو از زمانی که mcitp رو میخوندم دارم توی اونا باید باشه حافظه یاری نمیکنه با یکی از ابزار های خود ویندوز هم میشد ساخت واقعا یادم نمیاد اسمش رو
مصطفی چمران
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
AmirHosein
اینها بوتیبل نیست امیر جون
بجر ویندزوهای سری 2003 که داخل سایت میکروسافت هست بقیه ویندوزهای میکروسافت همشون بوتیبل هستند
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
اینها بوتیبل نیست امیر جون
بجر ویندزوهای سری 2003 که داخل سایت میکروسافت هست بقیه ویندوزهای میکروسافت همشون بوتیبل هستند
یه سری 2003 روی سرور دارم فردا دانلود میکنم اضافه میکننم + نرم افزاری میشناسید که میشه ایزو باهاش بوتیبل کرد معرفی کنید انجام بدیم
با تشکر
مصطفی چمران
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
AmirHosein
یه سری 2003 روی سرور دارم فردا دانلود میکنم اضافه میکننم + نرم افزاری میشناسید که میشه ایزو باهاش بوتیبل کرد معرفی کنید انجام بدیم
با تشکر
اگر نیاز هست 2003 که بدون نیاز به کرک باشه و با سریال ریجستر میهش و قابلت فول اپدیت داره لینک بدم حدود 4ساله دارماز این ایزو استفاده میکنم مشکلی نداشته مثل ساعت کار میکنه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-