سلام
من داشتم تو نت در مورد اسم خودمون سرچ می کردم چون دیدم ظاهرا داره اسم ما بدون اطلاعمون آورده می شه.
این تاپیک خیلی قدیمی است ، از مدیران عذرخواهی میکنم که بالا میارمش ، ولی این آقایی که این صحبت رو کردن و الان مدت هاست مسدود هستن ، مشتری ما نبودن و چندین و چند بار تا به حال صحبت هایی بر ضد ما و خیلی ها مثل آلما هاست ( چون به آقای تاجدینی ارادت دارم و ازشون دفاع کرده بودم یادم مونده وگرنه به خیلی از همکارای دیگه بیخود تهمت زدن ) و .... زدن و در هیچ کدام هیچ مدرکی ارائه نکردن و هر بار ازشون مدرکی خواستم ارائه بدن ، ناپدید شدن.
این تاپیک جای تبلیغ نیست که بخوام بگم ال هستیم و .... ولی امیدوارم کاربران که تاپیک های اینچنینی رو می بینن فکر کنن که می تونه سایت هایی با الکسای 30 - 40 هزار دنیا روی سروری که همش داون می شه بمونه؟
یا سایت هایی مثل اندوریدیها و فلش خور با الکسای زیر 10 هزار جهان به ما اعتماد کنند و سرویس تهیه کنند؟ ( هاست دانلود این دو سایت روی سرور های ماست ).
از یک همکار هم که انتظار نداشتم اومد و در مورد ما حرف زد، خب همکار من اگه شما ناراحتی از اینکه یکی تو تاپیک شما داره از من طرفداری می کنه چرا لینک تاپیک رو برام پ خ نمی کنی که خودم تو اون تاپیک جوابش رو بدم !
شما که منو میشناسید نمی ذارم کسی از همکارا بد نام شه اونم سر قضیه ای که می دونم مقصر نیست... !
اینجا درد دل نکرده بودم ولی ... !