-
عضو دائم
موارد امنیتی درگاه ملت عوض شده است ؟(آیپی سرور و دومین و ...)
با سلام
یک مورد خیلی جالب که دیدم از دیروز تا حالا یکی دو تا از مشتریان که از درگاه ملت یا ظاهرا (دقیق مشتری نگفت شاید هم رو هوا گفت برای بالا بردن حساسیت که ما سریع اوکی کنیم) پارسیان با آیپی اختصاصی که داشتند به مشکل خوردند.
به بانک دومین و آیپی که دومین روی آن ست هست را دادند اما ظاهرا از دیروز بانک دیگه آیپی دومین را چک نمیکنه بلکه آیپی برگشتی از سرور را چک میکند که چیز دیگری بود و باعث قطعی بانک ملت شد.
بانکی مثل پاسارگاد که در حال استفاده هستیم دقیقا از روی دومین و آیپی کار میکند و به آیپی برگشتی کار ندارد.
کسی چنین موردی حس کرده یا دیده ؟
یا من اشتباه میکنم و از اول ملت همینطوری بوده ؟ ( آخر اگر هم بوده چرا کاربران قبلا مشکل نداشتند؟ پس میشه گفت قبلا هم نبوده و مثل پاسارگاد بوده قوانین درگاهش
)
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
May 8th, 2013 08:34
# ADS
-
-
تعداد تشکر ها از jenatmilad به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
پاسخ : موارد امنیتی درگاه ملت عوض شده است ؟(آیپی سرور و دومین و ...)

نوشته اصلی توسط
jenatmilad
سلام.کلا بانک ملت دیروز زنگ زد.گفت شما که سرور خارج از کشور داری باید کاری که ما میگیم رو بکنی.گفتند که باس جلوی pgws یه حرف f زیاد کنی .اوکی میشه.والا ما رفتیم ادیت کردیم فایل رو.
اوکی شد.اما نمیدونم مشکل از این کار بود یا بانک که وقتی رفتم تست کنم که کار میکنه یا نه یه جنس 4,100,000 ریالی رو میزنه 41,000,000 ریال.

این مورد برنامه نویسی هست و اصلاح میشود اگر با C یا php مخصوصا کار کرده باشید مشخصه.
یا حق
از سال 1385 تا کنون
-
-
کلا بايد برای درگاه پرداخت بانک آی پی سروری که درخواست رو ارسال ميکنه يعنی همون Main IP سرور ملاک باشه. حتی اگر دامنه آی پی اختصاصی داشته باشه مهم نيست. مهم اون آی پی ای هست که داره درخواست ها رو ارسال ميکنه. اين آی پی همون آی پی ای هست که از صفحه تست آی پی زرين پال هم بدست مياد.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
من خودم از بانک ملت استفاده می کنم الان تقریبا در 2 هفته 2 روز بیشتر آپ نبوده
ببین دیازپام 10 خورانده اند خلق را
ببین چگونه کرده اند مد ، ریای خلق را
ببین چگونه بشکنند جای شیشه تلق را
ببین چگونه پول می دهیم نفت و آب و برق را
-
تعداد تشکر ها از kargaranmashgholekarand به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
samansystems
کلا بايد برای
درگاه پرداخت بانک آی پی سروری که درخواست رو ارسال ميکنه يعنی همون Main IP سرور ملاک باشه. حتی اگر دامنه آی پی اختصاصی داشته باشه مهم نيست. مهم اون آی پی ای هست که داره درخواست ها رو ارسال ميکنه. اين آی پی همون آی پی ای هست که از صفحه تست آی پی زرين پال هم بدست مياد.
عزیز جان شما الان دارید زرین پال را که حتی اتوماتیک آیپی عوض میشه توسط کاربر با ملت مقایسه میکنید ؟ زرین پال آیپی سخت گیره و درست کار میکنه سیستمش هم درسته و کاربر معطل نمیشه حداقل.
ملت قبلش اینجوری نبود پاسارگاد هم که داریم اینجوری نیست طبق درخواست ما هست و هم با دومین و هم با آیپی اصلی کار میکنه نه آیپی برگشتی.(و این مورد برای هاست های اشتراکی خیلی مناسب و خوبه که دنبال آیپی اختصاصی هم هستند برای دلایل خودشون ...)
طبق تحقیق هایی که کردم از دوستان ظاهرا جدیدا اینجوری شده و قبلا مثل پاسارگاد بوده و آیپی ارسالی سرور را نگاه نمیکرده.
نه که سریع آیپی عوض میکنند دارند روی آیپی مانور هم میدن

یا حق
از سال 1385 تا کنون
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kargaranmashgholekarand
من خودم از بانک ملت استفاده می کنم الان تقریبا در 2 هفته 2 روز بیشتر آپ نبوده
احتمالا از خارج سرویس دارید از داخل ایران داشته باشید هاست میزبانیتون را دقیقا برعکسه از دو هفته 2 روز دانه. آن هم ارور های اتصال 414 و ... میده اون دو روز که مربوط به سیستم خودشون هست.
یا حق
از سال 1385 تا کنون
-
-
عضو انجمن
سلام
اسکریپت در درگاه من از pgw.bpm.bankmellat.ir استفاده شده.
pgw
الان یکی از دوستان گفت :
pgws
که بعد در ادامش گفتن به آخرش f اضافه بهش که تبدیل میشه به:
pgwsf
خوب الان این سه تا شد !
تا 1 - 2 سال پیش همون pgw بود.
جریان این 2 تای دیگه چیه؟
آدرسهای دیگه ای هم هستند باز؟
از کدام استفاده کنیم !
ویرایش توسط MostafaBestMan : May 8th, 2013 در ساعت 14:04
ای صاحب این ثانیه ها پس تو کجای...
اللهم عجل لولیک الفرج
WebKernel.Net
شرکت رایان دانش تدبیر - شماره ثبت 475
-
تعداد تشکر ها از MostafaBestMan به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
یک مورد خیلی جالب که دیدم از دیروز تا حالا یکی دو تا از مشتریان که از درگاه ملت یا ظاهرا (دقیق مشتری نگفت شاید هم رو هوا گفت برای بالا بردن حساسیت که ما سریع اوکی کنیم) پارسیان با آیپی اختصاصی که داشتند به مشکل خوردند.
به بانک دومین و آیپی که دومین روی آن ست هست را دادند اما ظاهرا از دیروز بانک دیگه آیپی دومین را چک نمیکنه بلکه آیپی برگشتی از سرور را چک میکند که چیز دیگری بود و باعث قطعی بانک ملت شد.
بانکی مثل پاسارگاد که در حال استفاده هستیم دقیقا از روی دومین و آیپی کار میکند و به آیپی برگشتی کار ندارد.
کسی چنین موردی حس کرده یا دیده ؟

یا من اشتباه میکنم و از اول ملت همینطوری بوده ؟ ( آخر اگر هم بوده چرا کاربران قبلا مشکل نداشتند؟ پس میشه گفت قبلا هم نبوده و مثل پاسارگاد بوده قوانین درگاهش

)
یا حق
من 2ساله که از ملت دارم/همیشه هم همینجور بوده و کاری به دومین نداره/فقط ای پی سایت رو چک میکنه/من رو 3دامین ولی روی یک سرور ست کردم
-
تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید