سلام
اگه من یه سرور مجازی بگیرم و توش اطلاعات حساس خودم رو بذارم، امکانش وجود داره که مدیر سایت/فروشنده سرویس یا هر کس دیگه ای بتونه اطلاعات من رو ببینه و ازش کپی بگیره؟ اگه اینطوره میشه کاری کرد که فقط خودم قادر به دیدن اطلاعاتم باشم؟
ممنون
سلام
اگه من یه سرور مجازی بگیرم و توش اطلاعات حساس خودم رو بذارم، امکانش وجود داره که مدیر سایت/فروشنده سرویس یا هر کس دیگه ای بتونه اطلاعات من رو ببینه و ازش کپی بگیره؟ اگه اینطوره میشه کاری کرد که فقط خودم قادر به دیدن اطلاعاتم باشم؟
ممنون
اگر فروشنده بخولد ببینه میتونه
اما هیچکس این کارو نمیکنه چون مثلا الان از یکی سرور میگیرید دیگه نه وقت میکنه بره ببینه توش چی هست نه اصلا یادش میافته
و کمتر کسی این کارو میکنه و هیچکس نمیخواد مشتری ازش ناراضی باشه و ابروی چندین سالش بره زیره سوال
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
در عین حال که شما میتوند رمزنگاری کنید اطلاعاتتون رو تا اگر بخواد هم نتونه
اگر بخاد میتونه دوست عزیز.
دوست عزیز تقریباً مثل این هست که کامپیوتر شما پیشه یکی دیگه باشه . اون پسوردی که برای ورود به سرور انتخاب میکنید به راحتی در کمتر از 30 دقیقه میتونه توسط ارائه دهنده شکسته بشه . همان طور که اگر یادتون بره این کار رو براتون انجام میدن . اما میشه با روش هایی روی درایو رمز گزاری کرد ، فایل ها رو زیپ کرد رمز گذاشت ، مخهی کرد و ... هزاران روش دیگر
که در این صورت بستگی داره طرف مقابلتون چقدر حرفه ای باشه و چقدر بخواد وقت صرف کنه تا به این اطلاعات برسه .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
ممنون از راهنمایی عزیزان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)