سلام
بجای نوشته ی زیر که در زیر ناوبار گذاشتین یه لوگوی قشنگ جایگزین کنین
در حالت عادی خوبه اما وقتی ماوس روی هر کدوم از این ها میره "هاور" رنگ نوشته هاش تیره هست که بهتره رنگ نوشته ها روشن تر یا تیره تر بشه تا راحت قابل مشاهده باشه
تمام فونت هاش یکنواخت هست. که روش کار کنین خیلی جذاب تر خواهد شد
در پایین فوتر گزینه هایی بنام " T " -"L" - "F" گذاشتین که بهتره بجای این حروف لوگوی هاشون یعنی " توئیتر - ناحیه کاربری - فیس بوک" رو قرار بدید. لوگوهای ریز در حد 15*15
در صفحه ی terms قوانین به قدری فشرده و طولانی و بدون جداکننده نوشته شده که تمایل به خوندن قوانین رو در کاربر ایجاد نمیکنه اما فونت این قسمت مناسب هست
تصاویری که در سایت استفاده شدن کمتر بیان گر نوع فعالیت هستن
برای سرور مجازی عکس یه کلبه گذاشته شد
برای سرور اختصاصی عکس یه کلبه که روش قفل گذاشته شده
برای دامنه عکس کلبه که روش ذره بین هست
این تصاویر با نوع فعالیت همخوانی دارن؟
فقط یک تصویر مرتبط در اسلایدشو وجود داشت که تصویری از چند کیس بود
اسلاید سوم نوشته hosting اما توضیحاتی که در مورد هاستینگ به زبان فارسی نوشتین روی این عکس رو گرفته و فقط sting معلومه که کلمه ای بی معنی برای کاربر مبتدی خواهد بود
درکل نظر شخصی بودن
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
در مورد لوگو چشم داداشم
بله ایکون ها رو هم قصد تعویض دارم و در سایز 16*16 میزارمشون
والله مجید جان بهم قوانین رو داد و گفت بزار . قراره باز هم قوانین کمو زیاد بشه که انشالله درست میشه
بله در مورد تضاویر در صفحه نخست بله حق با شماست . دارم پی یه سری آیکون مناسب میگردم که تعویض کنم
ممنون از اینکه راهنمایی کردید . واقعا نظرات سازنده ای ارائه کردید
در مورد اسلایدر عکس ها به نظرم کاملا درست انتخاب شده اند و تنها متنها نیاز به تغییر دارند که طبق صحبتی که بامجید عزیز داشتم قرار شده خودشون متن ها رو عوض کنند
آخه من فقط این هفته رو وقت دارم و بعدش یه مدتی نخواهم بود واسه همین هست تغییرات جزئی پای مجید جان خواهد بود
ممنون از اینکه وقت گذاشتید سایت رو دیدید و نظرتون رو گفتید
انشالله بتونیم اون چیزی که شما انتظار دارید رو ارائه کنیم
یا حق
قشنگه ولی یه تجدید نظر تو فونتت بکنی بهتر میشه. البته شاید برای من بد نشون میده
چرته 5000مشتری!!!!!
هرمشتری هم ماهی 1000تومن بده میشه 5میلیون تومن!!بلوف زدنم حدی داره به این انلاین سرورم بگو!
فقط ی کوچولو به عکس نگاه کن حاجی
sshot-41.jpg
ارزش نداره باهاتون کل کل کنم . اول ماه بیا بهت عکس بدم حال کن
یا حق
بازم هم کاری زیبا از وهاب جان عزیز
خوبه ولی رو گرافیکمش یکم کار بشه ایکون ها و فونت ها دیگه حله![]()
سلام آقاوهاب
این طراحی اختصاصی بوده ؟ یا قالب خارجی ، فارسی شده ؟
اگر فقط فارسی سازی و راست چین شده ، بدنیست. و قابل قبوله . اما اگر بعنوان یک طرح و قالب اختصاصی هست ، به نظر من میتونست خیلی خیلی بهتر بشه !
روانشناسی رنگ ها خیلی توی جذب کاربر و ماندگاری مشتری تاثیر داره !
این رنگ زرد یکم خسته کننده هست
ضمن اینکه
انتخاب فونت هم مهم هست. شاید برخی زیاد اهمیت ندن. اما فونت هایی هستن که خودشون به تنهایی ابهت خاصی به سایت می بخشن!
برای این طرح شما فونت یکان به نظرم مناسب باشه
امیدوارم دخالت محسوب نشه
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)