سلام
من یه vps می خوام ..کار خاصی نمی خوام انجام بدم و هارد بالا نمی خواهم... فقط سرعتش خوب باشه که راحت باهاش کارکنم....برای نصب اون نرم افزاری هم که اگه الان بگم این تاپیک رو دوباره پاک میکنن هم می خوام استفاده کنم...
لطفا قیمتش مناسب باشه
سلام
من یه vps می خوام ..کار خاصی نمی خوام انجام بدم و هارد بالا نمی خواهم... فقط سرعتش خوب باشه که راحت باهاش کارکنم....برای نصب اون نرم افزاری هم که اگه الان بگم این تاپیک رو دوباره پاک میکنن هم می خوام استفاده کنم...
لطفا قیمتش مناسب باشه
باسلام
رم: 1 گیگ
سی پی یو: 2Core - 3.4 Ghzلوکیشن های موجود: هلند - فرانسه - آلمان - مالزی - انگلستان - امریکا - کانادا
فضای هارد: 25 گیگ
پهنای باند: نامحدود
آپتایم: %99 تضمینی
پنل ریبوت: موجود
مدیریت با پیام کوتاه: بزودی
آی پی برای نمونه: 198.50.166.146 ( کانادا)
هزینه ماهیانه:25 هزارتومان
هر آی پی اضافه : 8 هزار تومان
کانفیگ مورد نظر شما به صورت رایگان اعمال خواهد شددر صورت نارضایتی از سرور خود امکان برگشت وجه بدون قید و شرط امکان پذیر می باشد
با تشکر
Yahoo ID: iraxtآسمان ارتباط شرق
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
E VPS D VPS C VPS B VPS A
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
منتقل شد.
در بخش مرتبط تاپیک بزنید.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
سلام
رم 1 گیگ از آمریکا ماهیانه 25 هزار تومان در خدمتم
تاپیک فروش ما : http://www.webhostingtalk.ir/f15/78844/
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
سلام
بدون کانفیگ
irwebco.com
با سلامسلام
لطفا قیمتش مناسب باشه
1 گیگ رم
25 گیگ هارد
ماهانه 20.000
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)