حالا نگفتی چکار هستی در این تاپیک.. دوما همه را مثل خودت نگاه نکن... اون خاموشی که نوشتی ... برای خودت کاربرد داشته و در حال حاظر هم هست .. کافر همه را به کیش خود پندارد ... هنوز بچه هستی با من کل کل کنی ... یادت هست ازت خرید نکردم اخرش دست به ناسزا کردن کردی ..
بازم میگم حد وحدودت رو بدون که خدایی نکرده به غلط کردم نیفتی ! اولا من خواستم در حدی که بتونم از جاهلیت درت بیارم راهنماییت کنم ولی ابله تر از این حرفایی و تو امثال تو رو آدم فرض نکردم که بخوام وی پی اس بدم دستش الانم برو بزار باد بیاد ....
فروش ویزه سرور مجازی ازانگلیس | پشتیبانی به موقع و آپتایم بالا | پنل ریبوت رایگان
سایت : مــــاد وی پـــی اس| یاهو آی دی :vpsmad ....:::: www. madvps .ir ::::....
بازم میگم حد وحدودت رو بدون که خدایی نکرده به غلط کردم نیفتی ! اولا من خواستم در حدی که بتونم از جاهلیت درت بیارم راهنماییت کنم ولی ابله تر از این حرفایی و تو امثال تو رو آدم فرض نکردم که بخوام وی پی اس بدم دستش الانم برو بزار باد بیاد ....
زیاد به این چیزی که به من گفتی افتادی ... از هیمن حالا ناسزا گفتن شروع شد .. ببین بچه هستی// جلوی اینه بشین و خودت نگاه کن ببین چه نظری درباره خودت داری.. اون نظری که درباره من داری باید ضرب چند کنی یا به توان چند برسانی که خودت ببینی ///