-
March 12th, 2013, 14:34
فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
سلام علیکم
از دیتاسنتر امریکا دیتاشک فروش ویژه سال 1392 را شروع می کنیم
سال 1392 را پیشاپیش به همکاران و مدیران سایت و کاربران عزیز تبریک عرض می کنیم و سال خوبی را برای شما عزیزان ارزومند هستیم
فروش ویژه داریم که بهش رح ذیل است
سرور دوم وی گیگ در امریکا دیتاسنتر محبوب و محجوب دیتاشک
سرور سوم وی گیگ تهیه شد و در حال سرویس دهی به خریدار ها میباشیم
سرور چهارم وی گیگ تهیه شده و در حال سرویس دهی به کاربران میباشیم
سرور پنجم وی گیگ تهیه شده و منتظر رفع مشکل سرور چهار هستیم تا فروش را ادامه بدیم
USA-2048
Ram:2048
Hard Disk:13GB
CPU:2.7 GHz
Data Center:datashack
Monthly Bandwidth:6000GB
port:1Gps
FREE 24/7 Support
هزینه ماهیانه:10 هزارتومان
لینک خرید:
پورتال کاربری وی گیگ - سبد خرید
فروش تا اطلاع ثانوی متوقف شده است لطفا تیکت و سوال نفرمایید
منابع سرور مجازی به صورت اشتراکی هست
برگشت هزینه سرویس به هیچ عنوان نداریم
سرویس های پیش فروش شده پس از پرداخت همان لحظه تاریخ 30روز ان فعال خواهد شد و سرویس حد اقل 48ساعت و حد اقل 72ساعت بعد تحویل داده خواهد شد
هزینه تمدید ماه دوم:13هزارتومان
هزینه تمدید ماه سوم:15 هزارتومان
نریخ سرور روی 15 هزارتومان ثابت خواهد ماند
از طریق راه های ذیل با من در ارتباط باشید
ایدی من در یاهو مسنجر:vgig@rocketmail.com
تذکر: ای دی یاهو مسنجر فقط برای ارتباط با بنده و راهنمایی کار بر میباشد و هیچگونه پشتیبانی نرم افزاری در یاهو نداریم فقط صحبت با کاربر راهنمایی برای خرید سرویس
شماره تماس:09386680168
تحویل سرور های ویندوز 2003 و ویندوز 2008 در کم تر از 30دقیقه
تحویل سرور های لینوکس در کم تر از 2ساعت
طبق قوانین سایت با کاربران که نظر های خاصی در این تاپیک میدن برخورد میشه
لینک قوانین فروش و پشتیبانی وی گیگ:
http://www.portal.vgig.ir/announcements.php?id=4
ویرایش توسط kingserver : May 3rd, 2013 در ساعت 05:28
-
تعداد تشکر ها ازkingserver به دلیل پست مفید
cyborg276438, electro, farshid2345678, funtezi2org, jackgonjishke, mahdkoosh, medianet, navidahwaz, par30shop, reza_mt1364, sefaresh68, zio
-
March 12th, 2013 14:34
# ADS
-
May 6th, 2013, 17:46
عضو دائم
پاسخ : فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
من نظر خودم اینه که اورسل اصلا بد نیست
بیاید از دید مدیریت منابع بهش نگاه کنیم
منظورم اینه که نابع بین کاربران یک بالانس قشنگی داشته باشه تا همه از حداکثر منابع سروراستفاده کنن
و به عبارتی منابع شما بی کار نمونه خلاصه
اما اگر بخوایم ارزش به عنوان فریب دادن مشتری استفاده کنیم آخرش دستمون رو میشه....
البته این نظر شخصی بنده بود
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
May 6th, 2013, 18:07

نوشته اصلی توسط
madvps
معمولا این مدل رفتارها طبیعی هست از کاربران ایرانی!! ببینید دوستان همین شماها نبودید روز اول به به و چه چه میکردید که سرورمون چقدر توپه چقدر اله پس چی شد الان اومدید دارید به فروشنده انگ کلاه برداری میزنید پس میتونیم به این نتیجه برسیم که چشتون هزینه کم سرور رو گرفته بود و دیگه نیاز ندیدید که یه کم فکر کنید و تجزیه تحلیل کنید که اگر منابع به شدت شیر نشه مگه میشه رم 2 گیگ رو با همچین قیمتی داد مگر باید خو فروشنده بیاد اینجا داد بزنه هوار بکشه که آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ایهناس من دارم اورسل میکنم تا شما باورتون بشه ؟!! به نظرم الان این حرف ها بی فایدست بهتر هست یه فکر اساسی بکنید نه اینکه بیایید فش و بد بیراه بگید مطمئنن هیچ حرفی باعث برگردوندن هزینه تون نمیشه پس این حرفا به نظرم بی اثره
نمیادانم چرا همیشه دیگران را مورد خطاب میدهید ..چیزی بگم بهتون بر میخوره .. کمی فکر کنید .. کی از سرور شکایت داشته .. کی گفته سرعتش این و ان هستش .. کی نوشته که رم نمیکشه یا سی پی یو نمیکشه و یا چیزی .. به عقل خودتان رجوع کنید بعد حرف بزنید .. کلاهبرداری چیزی دیگری است که طرف عین خیالش نیست با پررویی تمام سرو هم میفروشه و تایپیک هم دنبال میکنه .. چون حقش هست بهش بگیم حقه باز و میدونه حقه بازی کرده چیزی نمیگه.... حقه بازی از جای دیگه هستش نه سرعت و یا سرور .
-
-
May 6th, 2013, 18:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
نمیادانم چرا همیشه دیگران را مورد خطاب میدهید ..چیزی بگم بهتون بر میخوره .. کمی فکر کنید .. کی از سرور شکایت داشته .. کی گفته سرعتش این و ان هستش .. کی نوشته که رم نمیکشه یا سی پی یو نمیکشه و یا چیزی .. به عقل خودتان رجوع کنید بعد حرف بزنید .. کلاهبرداری چیزی دیگری است که طرف عین خیالش نیست با پررویی تمام سرو هم میفروشه و تایپیک هم دنبال میکنه .. چون حقش هست بهش بگیم حقه باز و میدونه حقه بازی کرده چیزی نمیگه.... حقه بازی از جای دیگه هستش نه سرعت و یا سرور .
بنده از ایشون سرور تهیه نکردم پس نتیجتا مخاطبم خودم نیستم و نمیام برای خودم بگم !! بنده طرفم شما هم نیستید پس بهتره رعایت ادب رو بکنید اینجا انجمن هست و یه مکان عمومی اگر درکش براتون سنگینه بهتره نیایین در غیر این صورت باید از بکار بردن الفاظی که شایسته نیست دوری کنید چون برخورد میشه باهاتون بنده بار آخری هست جواب شما رو میدم و این بار ببینم رفتار دور از ادب و نزاکت از خودتون نشون میدید برخورد جدی خواهم کرد باهاتون تا یاد بگیرید هر حرفی رو به زبان نیارید ! شما همونی هستید تا یه ماه پیش میومدید به به میکردید و الان میایین از کلاه برداری میگید بنده هم منظورم رم و سی پی یو یا کوفت و زهرمار نبود منظورم شما همون آدم یه ماه پیشید و ایشونم فروشنده یه ماه پیش که میومدید ازش تعریف میکردید پس چی شده که الان یه ما نشد کلاه بردار از آب در اومد لطفا مطلب رو با دقت بخون بعد نظر بده هر چند بازم میگم مخاطبم شما نیستید!
فروش ویزه سرور مجازی ازانگلیس | پشتیبانی به موقع و آپتایم بالا | پنل ریبوت رایگان
سایت : مــــاد وی پـــی اس | یاهو آی دی : vpsmad
....:::: www. madvps .ir ::::....
-
-
May 6th, 2013, 18:30

نوشته اصلی توسط
madvps
بنده از ایشون سرور تهیه نکردم پس نتیجتا مخاطبم خودم نیستم و نمیام برای خودم بگم !! بنده طرفم شما هم نیستید پس بهتره رعایت ادب رو بکنید اینجا انجمن هست و یه مکان عمومی اگر درکش براتون سنگینه بهتره نیایین در غیر این صورت باید از بکار بردن الفاظی که شایسته نیست دوری کنید چون برخورد میشه باهاتون بنده بار آخری هست جواب شما رو میدم و این بار ببینم رفتار دور از ادب و نزاکت از خودتون نشون میدید برخورد جدی خواهم کرد باهاتون تا یاد بگیرید هر حرفی رو به زبان نیارید ! شما همونی هستید تا یه ماه پیش میومدید به به میکردید و الان میایین از کلاه برداری میگید بنده هم منظورم رم و سی پی یو یا کوفت و زهرمار نبود منظورم شما همون آدم یه ماه پیشید و ایشونم فروشنده یه ماه پیش که میومدید ازش تعریف میکردید پس چی شده که الان یه ما نشد کلاه بردار از آب در اومد لطفا مطلب رو با دقت بخون بعد نظر بده هر چند بازم میگم مخاطبم شما نیستید!
///
رعیات ادب دارم .. چرا امدید تاپیک فروش دیگران و نظر میدهید ... نه خریدار هستید و نه فروشنده .. پس چکاره هستید .. خودتان هم نمیدانید .. حتما امدید خودتان اینجا مطرح کنید .. که این مطرح کردن هیچ سودی به حال شما ندارد .. .. کسی که از حال و وضع دیگران بخواهد سوء اتفاده کند .. از ان بدتر است .. حال باز ازتون میپرسم با نهایت ادب ... این تاپیک چکار میکنید ...
-
-
May 6th, 2013, 18:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
madvps
این بار ببینم رفتار دور از ادب و نزاکت از خودتون نشون میدید برخورد جدی خواهم کرد باهاتون تا یاد بگیرید هر حرفی رو به زبان نیارید !
عزیز شما جسارتا چکاره ی این انجمن هستید ؟ که دیگران را تهدید می کنید ؟ شما هم یک فروشنده ای که برای منافع سازمانی به این انجمن میاد !
-
-
May 6th, 2013, 18:33

نوشته اصلی توسط
amin fear
عزیز شما جسارتا چکاره ی این انجمن هستید ؟ که دیگران را تهدید می کنید ؟ شما هم یک فروشنده ای که برای منافع سازمانی به این انجمن میاد !
دوست عزیز ضمن اینکه این اقا یک فروشنده هست و در انجمن تبلیغ میکند ... این برام سوال هستش.. این تاپیک چه ربطی با ایشان دارد .. جزء این که خودش رو نخود هر اشی میکند
-
تعداد تشکر ها از pishva_ghazi به دلیل پست مفید
-
May 6th, 2013, 18:35
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
amin fear
منافع سازمانی ؟! تهدید ؟! من شما رو تهدید کردم ؟! من اصلا تورو میشناسم که تهدید کنم بهتر نیست در مورد گفتارت یه کم بازبینی کنی و در حد خودت حرف بزنی
فروش ویزه سرور مجازی ازانگلیس | پشتیبانی به موقع و آپتایم بالا | پنل ریبوت رایگان
-
-
May 6th, 2013, 18:36
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
دوست عزیز ضمن اینکه این اقا یک فروشنده هست و در انجمن تبلیغ میکند ... این برام سوال هستش.. این تاپیک چه ربطی با ایشان دارد .. جزء این که خودش رو نخود هر اشی میکند
جواب شما ابتدا خواموشی ست و در ادامه گزارش پست
-
-
May 6th, 2013, 18:40
-
-
May 6th, 2013, 18:43
-