نقل قول نوشته اصلی توسط madvps نمایش پست ها
معمولا این مدل رفتارها طبیعی هست از کاربران ایرانی!! ببینید دوستان همین شماها نبودید روز اول به به و چه چه میکردید که سرورمون چقدر توپه چقدر اله پس چی شد الان اومدید دارید به فروشنده انگ کلاه برداری میزنید پس میتونیم به این نتیجه برسیم که چشتون هزینه کم سرور رو گرفته بود و دیگه نیاز ندیدید که یه کم فکر کنید و تجزیه تحلیل کنید که اگر منابع به شدت شیر نشه مگه میشه رم 2 گیگ رو با همچین قیمتی داد مگر باید خو فروشنده بیاد اینجا داد بزنه هوار بکشه که آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ایهناس من دارم اورسل میکنم تا شما باورتون بشه ؟!! به نظرم الان این حرف ها بی فایدست بهتر هست یه فکر اساسی بکنید نه اینکه بیایید فش و بد بیراه بگید مطمئنن هیچ حرفی باعث برگردوندن هزینه تون نمیشه پس این حرفا به نظرم بی اثره

نمیادانم چرا همیشه دیگران را مورد خطاب میدهید ..چیزی بگم بهتون بر میخوره .. کمی فکر کنید .. کی از سرور شکایت داشته .. کی گفته سرعتش این و ان هستش .. کی نوشته که رم نمیکشه یا سی پی یو نمیکشه و یا چیزی .. به عقل خودتان رجوع کنید بعد حرف بزنید .. کلاهبرداری چیزی دیگری است که طرف عین خیالش نیست با پررویی تمام سرو هم میفروشه و تایپیک هم دنبال میکنه .. چون حقش هست بهش بگیم حقه باز و میدونه حقه بازی کرده چیزی نمیگه.... حقه بازی از جای دیگه هستش نه سرعت و یا سرور .