-
عضو انجمن
پاسخ : خروج از ناحیه کاربری بعد از واریز

نوشته اصلی توسط
adakisp
دوستان یه سوال دارم.داخل whmcs من موقعی که هزینه فاکتور رو میریزی از ناحیه کاربری خارج میشه و دوباره باید یوزر پسورد رو بزنی بری داخل ناحیه.این باعث میشه پرداخت هم ناقص بمونه.دلیلش چی هست بنظرتون؟
سلام
عزیز اگه از ماژول بانک ملت استفاده میکنید
از ماژول هست من هم همین مشکل را داشتم
با قالب دیفالت هم تست کن
-
-
May 4th, 2013 03:55
# ADS
-
عضو جدید
با سلام
مشکل از ماژول هست که شما دارین استفاد میکنید مازول سالم برزین این مشکل 100% برطرف میشه
-
-
دوستان این ماژول ها قبل صحیح استفاده می شد.الان هم ملت مشکل داره هم پارسیان.
-
-
عضو دائم
این مشکل رو ما بعد از اجرای اعتبار موقع تمدید فاکتور داریم
از ورژن جدید whmcs باید باشه
-
-
عضو انجمن
پاسخ whmcs : این مشکل برای قالب صورتحساب است. قالب viewinvoice.tpl نسخه 5.2 را آپلود کنید و تست کنید
تهران هاست (
نجواهاست سابق)
ارائه دهنده سرویس های حرفه ای میزبانی وب ، ثبت دامین ، سرور مجازی ، طراحی سایت و پورتال
-
-
سلام
ما هم این مشکل رو داشتیم با نصب دوباره درگاه مشکلتون حل میشه
-
-
چک کنید آدرسی که در ماژول به عنوان آدرس سایت وارد کرده اید با آدرس سایتتون که لاگین میکنید یکی باشه. مثلا Index of / و myhost1.com اگه باشند به این مشکل برمیخورید (www در ابتدای نام دامین)
-
تعداد تشکر ها از PersianDOT به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
PersianDOT
چک کنید آدرسی که در ماژول به عنوان آدرس سایت وارد کرده اید با آدرس سایتتون که لاگین میکنید یکی باشه. مثلا
Index of / و myhost1.com اگه باشند به این مشکل برمیخورید (www در ابتدای نام دامین)
تائید میشه . یک موضوع کوچیک که دقت نمیکنن معمولا آدرس بازگشت هست که با www وارد میشه در حالی که بخش کاربری www نداره به صورت معمول
-
-
PersianDOT خدا خیرت بده اقا خیلی اذیتم کرد اما به خاطر دقت نکردن این موضوع ساده خیلی وقتم گرفته شد باز هم تشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
msmhost.net
PersianDOT خدا خیرت بده اقا خیلی اذیتم کرد اما به خاطر دقت نکردن این موضوع ساده خیلی وقتم گرفته شد باز هم تشکر
شما چیکار کردین درست شد؟
جالبه.من هم واسه پارسیان هم واسه ملت داخل ماژولش www اضافه کردم.الان با پارسیان که میخوام پرداخت کنم اطلاعات کار رو که میزنم برمیگردم بعدش پرداخت رو اینبار هم برمیگرده به فاکتوری که صادر شده.یعنی انگار نه انگار که وارد درگاه بانک پارسیان شدیم واریز کردیم.
-