سلام.. دوستان شما هم با اختلال شبکه مواجه هستین ؟
بنده از صبح شبکه نداشتم و همین الان وصل شدم.. اگه میشه یه آمار بدین.. ای پی
خارجی هم دچار مشکل شده انگار..
سلام.. دوستان شما هم با اختلال شبکه مواجه هستین ؟
بنده از صبح شبکه نداشتم و همین الان وصل شدم.. اگه میشه یه آمار بدین.. ای پی
خارجی هم دچار مشکل شده انگار..
من خداروشکر مشکلی ندارم
البته کریو** از همون اول که اومد برای بنده پی دی پی قطع میشد
اما در مجموع مشکلی نیست
مخابرات مشهد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
بله از دیروز مشکل داره
چه مشکلی دارید؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
توی تاپیک دیگه بحث شده به صفحه 3 هم رسیده بود، پیدا نکردم احتمالا حذف شده
مشکل اینجاست که اصلا هیچ صفحه ای باز نمیشه
با این که همه چیز سر جاشه و مودم ارتباط با شبکه رو اعلام می کنه عملا هیچ سایتی بالا نمیاد !
دوست عزیز تاپیکش موجوده
لزومی به باز کردن تایپیک جدید نبود
منم از دیروز بعدظهر مشکلات افت سرعت و کندی شروع شده برام..دیشب بدجوری بود اوضاع...امروز صبح هم بدجوری افت سرعت داشتیم. صفحات سایت رو نمیشه کلا باز کرد و دیر باز میکنه..همینطور قندشکن ها هم وصل نمیشن..
اندیشه سبز خزر - گیلان
عجیب نیست که طرف من مشکلی وجود نداره؟!
مشهد تــــــازه اونم مخابرات که برای این کارا پیش قدمه همیشه..........![]()
بله من هم مشکل شبکه دارم چند روزه بعضی از سایت ها برام بالا نمیاد و با ارور (مرورگر شما نمیتواند سرور سایت مورد نظر را پیدا کند) مواجه میشم
چندین بار با شرکت adsl تماس گرفتم ولی جواب قانع کننده ای ندادن و فقط گفتم بله یه سری مشکلاتی هست باید صبر کنید تا حل بشه
و در جواب سوالم که پرسیدم کی حل میشه گفتن: معلوم نیست باید صبر کنید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)