-
April 23rd, 2013, 11:22
فروش ویژه ی خدمات ریسلر - مستر ریسلر - الفا مستر ریسلر با کیفیت بسیار بالا از لوکیشن های ایران و انگلیس
ویرایش توسط ariansafaei : May 9th, 2013 در ساعت 20:13
-
تعداد تشکر ها از ariansafaei به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2013 11:22
# ADS
-
پاسخ : فروش ویژه ی خدمات ریسلر - مستر ریسلر - الفا مستر ریسلر با کیفیت بسیار بالا از لوکیشن های ایران و انگلیس
قطعی های پی در پی دارند منم از ایشون سرویس دارم
-
-
پاسخ : فروش ویژه ی خدمات ریسلر - مستر ریسلر - الفا مستر ریسلر با کیفیت بسیار بالا از لوکیشن های ایران و انگلیس

نوشته اصلی توسط
mansour1368
قطعی های پی در پی دارند منم از ایشون سرویس دارم
درود
کدوم سرور ؟
اپتایم سرور ها به شرح زیر است
سرور سی پنل : 99.8
سرور ایران : 99.2
سرور کانادا : 100
سرور انگلیس دایرکت : 100
-
-
سی پنل با ای پی : 176.227.212.157 که الان تقریبا یک ماه هست گرفتم خیلی موقع قطع بود یا هنگ میکرد
-
-

نوشته اصلی توسط
mansour1368
سی پنل با ای پی :
176.227.212.157 که الان تقریبا یک ماه هست گرفتم خیلی موقع قطع بود یا هنگ میکرد
درود
منظورتون همین 3 بار قطعی در ماه بود دیگه
خب پیش میاد
ولی به 2 ساعتم قطعی های این ماه نرسیده
ضمنا مشکل از وب سایت شماست
وب سایت irbesthost.com هم روی همین سرور هست که همیشه اپ هست به جز اون 2 ساعت که سرور داون بود اونم به دلیل چند تا کانفیگ بود که انجام داده شد روی سرور
Latest Performance Report for: http://irbesthost.com/ | GTmetrix
اینم مدرک وب سایت ما بدون مشکل باز میشه که روی این سرور هست
intoDNS: irbesthost.com - check DNS server and mail server health
ولی وب سایتی که شما ادرس دادید باز نمیشه
-
-
عضو جدید
من از مشتری هاشون هستم 2 تا مشکل داره
1) قطعی های پی در پی دارند(روزانه بیشتر از 2 ساعت - یه 2 روز هست که قعطی نداشته)
2) دی ان اس هاشون مشکل داره ( باعث میشه که واسه بعضی کاربران باز نشه)
اگه این 2تا مشکل را برطرف کنند عالی هستن
-
-
بله اگر اینطور بمونه فکر نکنم مشتریاش پیشش بمونه دیشب هم دیتا بیس کلا قطع شده بود
-
-
درسته دوستان همه درست میگن
مشکل دی ان اس از کاربره چون الان تعداد زیادی سایت روی سرور هستن که دی ان اس هاشون اختصاصی هست و مشکلی ندارن
در مورد قطعی هم واقعا پوزش میخام
پشتیبانی سرور هیچ جوابی به من نمیدن و الان اس اس اچ سرور قطع هست (البته این در مورد سرور سی پنل هست - 3 سرور دیگر دایرکت ادمین هر سه خیلی خوب کار میکنند و نه داون شدند و نه دیتابیسشون قطع شده)
هر وقت پورت باز شد و دسترسی اس اس اچ پیدا کردم هم هارد جدیدو ادد میکنم هم مشکل داون شدنو حل میکنم
بازم معذرت
-
-
یه سوال روی دایرکت ادمین چجوری تونستید مستر ریسلر و ریسلر بسازید؟
-
-

نوشته اصلی توسط
Hadi_sA
یه سوال روی دایرکت ادمین چجوری تونستید مستر ریسلر و ریسلر بسازید؟
همه این سوالو میکنن
با استفاده از اسکریپت سایت زیر که اختصاصی طراحی شده
irbesthost.pro
خیلی خیلی سادس و ساختشم 1 روز طول نکشید
از دیزاین و پنل ادمین و این چیزه گذشته تنها کاری که میکنه مثل whmcs وصل میشه به سرور با یوزر admin بعد ریسلر میسازه با مشخصاتی که مستر وارد میکنه
حالا یه سری چیز ها هم هست مثلا اگه مستر قسمت فضارو خالی بذاره یا 0 بزنه پکیج نامحدود دیفالت براش ادد میشه
اگه عدد دیگه ای بزنه خب همونو میسازه
سوال دیگه ای بود در خدمتم
-
تعداد تشکر ها از ariansafaei به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
دوستان از من میشنوید از سرویس های ایشون نخرید
دلیل :
1- قطعی های پی در پی دارند ( قعطی ها زیاد شده)
2-دی ان اس هاشون مشکل داره ( باعث میشه که واسه بعضی کاربران باز نشه)
3-مشکل پیش بیاد پاسخگو نیستن(من تا حالا 2 بار تیکت زدم و هر 2 بار هم پاسخگو نبودن)
جدیدا هم واسه سروشون مشکل اپاچی پیش اومده
-
تعداد تشکر ها از renger به دلیل پست مفید