- 

چگونگی حذف محدودیت آپلود در سرور چگونگی حذف محدودیت آپلود در سرور

با سلام
 سروری دارم در  ایران و چند سایت بر روی آن که متاسفانه امکان اپلود فایل های بیش از 2 مگ را به من نمی دهد
 به کمک دوستم در پنل phpmyadmin این محدودیت برای آپلود دیتابیس را حذف کردیم ولی این محدودیت در هنگام آپلود فایل در سایت و یا در اسکریپت های اپلود سنتر وجود دارد .
 با اینکه تنطیمات را به گونه ای در پنل مدیریت سایت های تنظیم کرده ام که مثلا تا 50 مگ را بتوان آپلود کرد ولی باز هم تا 2 مگ را بیشتر نمی توان اپلود کرد.
 مشخصات را در آدرس زیر ببینید :
 phpinfo()

لطفا راهنمایی کنید چگونه این محدودیت را بردارم و یا میزان حجم آپلود را افزایش دهم

- 

- 

May 4th, 2013 22:07

# ADS

- 

عضو انجمن

پاسخ : چگونگی حذف محدودیت آپلود در سرور پاسخ : چگونگی حذف محدودیت آپلود در سرور

نوشته اصلی توسط  nokte  
 با سلام 
سروری دارم در  ایران و چند سایت بر روی آن که متاسفانه امکان اپلود فایل های بیش از 2 مگ را به من نمی دهد  
به کمک دوستم در پنل phpmyadmin این محدودیت برای آپلود دیتابیس را حذف کردیم ولی این محدودیت در هنگام آپلود فایل در سایت و یا در اسکریپت های اپلود سنتر وجود دارد . 
با اینکه تنطیمات را به گونه ای در پنل مدیریت سایت های تنظیم کرده ام که مثلا تا 50 مگ را بتوان آپلود کرد ولی باز هم تا 2 مگ را بیشتر نمی توان اپلود کرد. 
مشخصات را در آدرس زیر ببینید :
 phpinfo()
لطفا راهنمایی کنید چگونه این محدودیت را بردارم و یا میزان حجم آپلود را افزایش دهم 

سلام. در صورت نیاز میتونید دسترسی بدید انجام بدیم براتون

| تلفن همراه: 09397061112 "      آی دی یاهو : jenatmilad   "
 |  

| نمایندگی رسمی کشوری آسیاتک در ایران |  

- 

- 

پاسخ : چگونگی حذف محدودیت آپلود در سرور پاسخ : چگونگی حذف محدودیت آپلود در سرور

دسترسی نی تونم بدم چون شریک دارم
 لطفا راهنمایی بفرمایید چکار باید بکنم ؟

-