-
پاسخ : بهترین مجازی ساز
OPENVZخیلی عالیست برای ارایه سرورهای وی پی اس لینوکسی و اصلا نمیشه روش وی پی اس ویندوزی داد
xenنسخه های مجانی هم عالیست
ESXIهم برای یک مشت ویندوزی کار بهرین گزینه هست و همچنین واسه تازه کارها و نیو بی ها و همچنین اورسل
من نظرم استفاده روی دوتا سرور اختصاصی است که یکی OPENVZاستفاده بشه و یکی هم استفاده از نسخه مجانی XEN
استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............
-
تعداد تشکر ها ازکرمان هاست به دلیل پست مفید
-
May 1st, 2013 02:48
# ADS
-
عضو انجمن
فقط دنبال اینم ببینم کدوم مجازی ساز می تونه خواسته هامو تامین کنه هستم با همه نوع وی پی اس کار کردم می دونم به چه شکل هستند ولی در مورد مجازی سازی اطلاعات زیادی ندارم و اینکه مجازی ساز ها برتریشون و امکاناتشون برای مدیر سرور اصلی نسبت به هم چطوره! چون تا الان فقط میزبانی سایت ها رو بر عهده داشتیم اونم به صورت محدود ( سایت های دوستان و سایت هایی که حمله ddos دارند ) ولی الان نیاز به گسترش کارمون داریم
vmware چه نسخه هایی داره و نسبت به هم چه امکاناتی دارن ؟
ویرایش توسط InterServer.ir : May 2nd, 2013 در ساعت 00:43
-
-
این سیستم نسخه های های که داره
برای کابران خانگی از نسخ ی workstation استفاده میشه کرد
و برای مجازی سازی در سرورهای از نسخه های esxiکه برخلاف نسخه های esxکه در قدیم رایج بود شامل کنسول سرویس نمی باشد
این نسخه را نیز بصورت رایگان میتوان از سایت وی ام ور دانلود کرد و استفاده کرد که البته این نسخه مجانی یک سری از امکانات رو نخواهد داشت تا زمانی که لاینس رو خریداری کنید
برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد esxiو vsphereمیتونی به لینک ها لاتین زیرمراجعه کنی
VMware vSphere - Wikipedia, the free encyclopedia
VMware ESX - Wikipedia, the free encyclopedia
استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............
-
تعداد تشکر ها ازکرمان هاست به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
میخواهید چه نوع سرور مجازی ارائه دهید
ایا میخواهید سرور مجازی با منابع اشتراکی ارائه دهید یا با منابع اختصاصی در انتخاب مجازی ساز باید به این نکته توجه داشته باشد
از بین مجازی ساز هایی که گفته به نظر بنده vmware بهتر است
- سپیدار گیفت : فروش انواع
فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
-
تعداد تشکر ها ازabbas141 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
نیاز به کنسول دارم تا به وی پی اس ها بدم چون واقعا کنسول چیزیه که نیازه برای سرور کدوم نسخه کنسول داره ؟
از نظر تقسیم منابع هم فکر کنم vmware خوبه برام ما هم همرنگ جماعت شیم
-
-
عضو جدید
با سلام خدمت شما
بنظر بند vmware از همه بهتر و کار با اون آسون تر و کنترل بهتری روی سرور تون دارین
و بیشتر سرور فروش ها از این پنل در حال حاضر استفاد میکنن مخصوصا کسانی که وی پی اس میدم زیاد
-
-
از نظر من XEN با SolusVM بهتر از بقیه است.
-
-
vmware پیشنهاد من به شماست من تا الان مشکلی نداشتم باهاش
-
-
عضو انجمن
-