-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست دامین
دوستان این شخص ادعا کرده با برنامه ای که با ویژوال بیسیک!!! نوشته (و این که الگوریتم های گوگل رو میدونه در حالی که تا الان نمی دونست سئو چیه !!!) میتونه رتبه سایتتون رو افزایش بده.
این صحبت های این آقا بود. به نظر من که خیلی عجیب بود.
به هر حال تصمیم همکاری با ایشون با خودتونه. فقط خواستم در جریان باشید.
-
-
May 3rd, 2013 16:14
# ADS
-

نوشته اصلی توسط
samansystems
اين موضوع خلاف قوانين سايت هست و قطعا اين قيمت برای
ثبت دامنه ملی در مقابل کاری که ميخواين انجام بديد ناچيز هست. بهتره بابت نيازهایی که داريد هزينه کنيد و در عوض کار خودتون (
بالا بردن رتبه گوگل) با دريافت هزينه برای ديگران انجام بديد.
موافق هستم
-
تعداد تشکر ها از razavihost به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
ameri
دوستان این شخص ادعا کرده با برنامه ای که با ویژوال بیسیک!!! نوشته (و این که الگوریتم های گوگل رو میدونه در حالی که تا الان نمی دونست سئو چیه !!!) میتونه رتبه سایتتون رو افزایش بده.
این صحبت های این آقا بود. به نظر من که خیلی عجیب بود.
به هر حال تصمیم همکاری با ایشون با خودتونه. فقط خواستم در جریان باشید.
ایشون نتونستن فرمولی که من استفاده میکنم را از دهن من بکشن بیرون برای همین اومدن اینجا تاپیک زدن داداش اونهایی که دامنه دادن نتیجشو میبینن.
درضمن من اگه ندونم سئو چیه که نمیتونم اصلا هیچ کاری اناجم بدم شما اگه خودتون بلد بودین به بنده رو نمی زدین
چه جالب شما خودتون سئو را نوشتین افزایش رتبه در گوگل
ویرایش توسط mossidanger : May 3rd, 2013 در ساعت 16:38
-
-
-
-

نوشته اصلی توسط
ameri
بنده تاپیک نزدم عزیزم پست دادم

فرمول افزایش رنک الکسا بسار سادست ---> تبادل ترافیک (traffic exchange)
شما به عنوان نمونه کار یک سایت با رنک 45000 به من معرفی کردید!
همچنین نمیدونستید که الکسا میانگین ترافیک سه ماهه رو نشان میده!
در ضمن الکسا از هیچ الگوریتم خاصی استفاده نمی کنه و فقط بر اساس بازدید صفحات شما و آی پی های ورودی رتبه بندی می کنه و رتبه بالا در الکسا هیچگونه تاثیری روی رنک گوگل نداره.
چقدر من از آدم دروغگو بدم میاد. اولا من سایتی که بهتون نشون دادم 38000 بود دوما من نگفتم میانگین ترافیک سه ماهه را نشون نمیده من گفتم هرروز رتبه های سایت ها را آپدیت میکنه . سوما من نگفتم با استفاده از الکسا گوگل هم رتبش افزایش پیدا میکنه من برای گوگل کار دیگه ای انجام میدم و چهارما من نگفتم الکسا از الگوریتم استفاده نمیکنه گفتم گوگل الگوریتم داره
شما اگه بخواین انقدر دروغ بگین فکر نکنم نه خودتون نه سایتتون آینده خوبی داشته باشه
-
-
عضو انجمن
-