-
کمک برای انتخاب raid برای سرور
درود
من یک سرور دارم. می خواهم برای هارد Raid انتخاب کنم. از این سرور فقط برای آپلود سنتر استفاده میکنم. در واقع اسکریپت روی یک سرور دیگر هست ولی فایل ها در این سرور آپلود میشوند. با این وجود به نظر شما برای هارد چه نوع Raid را انتخاب کنم؟ اگر دلیل هم بیاورید ممنون میشوم.
با تشکر
آپلود انواع فایل بر روی سرورهای ابری: ParsLoka.com
امکان آپلود از لینک و افزایش آنی فضا
-
-
May 3rd, 2013 12:11
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : کمک برای انتخاب raid برای سرور
اگر سرورتون 2 هارد داره بهترین حالت این هستش که Raid نکنید و دستی پارتیشن بندی شود و Mysql رو روی هارد دوم Mount کنید و Data اصلی روی هارد اول . به این صورت هم بازدهی کارتون بالا خواهد رفت هم کیفیت و لود سرور بهتر خواهد بود
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
-
الان اسکریپت روی سرور ایران هست و فایل ها در یک سرور مجازی در آلمان ذخیره میشوند که فعلاً یک هارد دارد.
می خواهم برای سرور مجازی یک هارد دیگر خریداری کنم و Raid کنم. بهتر است از کدام raid استفاده کنم؟ اگر امکانش هست دلیل هم بیاورید.
با تشکر
-
-
رید 10 حداقل هارد 4 عدد - در صورتی که یکی از هارد ها بسوزه هیچ دیتایی رو از دست نمیدید پرفورمنس خوبی هم داره بالاتر از رید 1 کمتر از رید 0
-
-
عضو انجمن
باید قبل از هر چیز ببینید با چی داره رید انجام می شه
نرم افزاری یا سخت افزاری ، اگه سخت افزاری است نوعش چیست.
نرم افزاری خیلی پیشنهاد نمی شه .
-
-

نوشته اصلی توسط
shingo
رید 10 حداقل هارد 4 عدد - در صورتی که یکی از هارد ها بسوزه هیچ دیتایی رو از دست نمیدید پرفورمنس خوبی هم داره بالاتر از رید 1 کمتر از رید 0

پس با raid 10 کردن هارد حتی یک بیت اطلاعاتم هم از بین نمیره؟ اما تعداد چهار هارد زیاد است!
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
webhosts
پس با raid 10 کردن هارد حتی یک بیت اطلاعاتم هم از بین نمیره؟ اما تعداد چهار هارد زیاد است!
می تونید با دو هارد raid 1 کنید که اطلاعات همزمان در دو هارد ذخیره بشه ولی کمی کارایی میاد پایین
و البته مجددا ، Raid نرم افزاری توصیه نمی شه.
-
-
عضو انجمن
با سلام با توجه به این که فرمودین سرور مجازی هست پس فقط رید نرم افزاری میتونید انجام بدید
موفق باشید
شماره تماس : 77395636-021
09123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
-
-
اگر سرور اختصاصی بگیرم چی؟
-