به نظر من XLhost و leasweb هلند به این خاطر که هم کیفیت خوبی دارن هم مشکلی با ایران ندارن
اگر قیمت برای شما مهم نباشه این دو گزینه بسیار عالی هست
به نظر من XLhost و leasweb هلند به این خاطر که هم کیفیت خوبی دارن هم مشکلی با ایران ندارن
اگر قیمت برای شما مهم نباشه این دو گزینه بسیار عالی هست
الان جالبه من اینجا فقط هارد ssd میبینم ولی 2 دفیفه پیش که همین پلن رو انتخاب کردم هارد های دیگه هم بود برای انتخاب کردن .confused![]()
این ریدکارت ففط بر روی سرور ها قابل ارائه هست
d7-330 d7-410 d7-460 و بالاتر
توجه کنید کانفیگ رید هم به صورت 0 باشه
شما این سرور را برای چه کاری می خواهید (مجازی سازی -هاستینگ و یا هاست دانلود) ؟
برای مجازی با اتفاقاتی که برای ایکس ال هاست افتاده دیگه فکر نمی کنم که بسه از این جا مجازی سازی گرفت ولی الان دیتاسنتر های جایگزین همون رد استیشن و سیناپتیکا کانادا هست .
من الان خودم از دیتاسنتر سیناپتیکا دارم سرور ارایه می دهم شکر خدا تا حالا مشکلی با ابیوز و .... نداشتیم (نیومده )
و از نظر پورت هم که 1 گیگ هست (فکر کنم که کل سرور ها را دارند به 1 گیگ ارتقا می دهند و 100 ندارند )
از نظر ایپی هم ارزون هست و تا تعداد خیلی زیادی می تونند ایپی بدهند
مدیر این دیتاسنتر هم ایرانی است و در همین انجمن هم هستش
سرور ها و افر های خیلی خوبی دارند
همچنین افر های مناسبی هم برای کولو دارند
دوست عزیز سایت سینپتیکا اینه ؟ Dedicated Servers & Colocation Services by SYNAPTICA ؟ این که سایتش اوردر میکنی میبره گوگل
Synaptica Inc.
به ادرس زیر وارد شوید ولی متاسفانه قیمت های سرور را بروز رسانی نکرده اند ولی شما ثبت نام نمایید و به انها تیکت بزنید افر های خود را برای شما ارسال می کنند
با سلام
از نظر حساسیت به ابیوز به نظر من yesup کمترین حساسیت را داره اما من اگه بخوام جمع بندی کنم xlhost رو پیشنهاد میدم. اگه به موقع به ابیوز هاش رسیدگی کنید مشکلی پیش نمیاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)