-
پاسخ : سوالاتی در مورد راه اندازی vps

نوشته اصلی توسط
salmanzadehali
سلام
4-شخصات سیستمم (فکر کنم نیاز نباشه)لبته لپ تاپه
این چی هست؟!
استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............
-
تعداد تشکر ها ازکرمان هاست به دلیل پست مفید
-
May 2nd, 2013 21:16
# ADS
-
اول این دوستمون رو راهنمایی کامل کنید اینطور که من حس میکنم تصور درستی از میزبانی وب و vps ندارند
دوست عزیز شما باید برای اینکه سایتهاتون در معرض دید عموم و روی نت قرار بگیره اقدام به بازگذاری سایتها در یک فضای وب (حالا یا هاست یا سرور مجازی) کنید و لپ تاپ شما اینجا و بعد از بارگذاری هیچ نقشی جز باز کردن صفحه وب رو ایفا نمیکنه
برای شروع اگر دامنه ندارید برای ثبت دامنه اقدام کنید و توصیه میکنم هاست بگیرید برای شروع کردن ، سرور مجازی فعلا بدرد شما نمیخوره و هزینه اضافه هست
شما اگر برای هاست سالیانه 70 تومن بدید برای سرور مجازی (vps) حداقل باید ماهی 20 تومن خرج کنید و چیزی به اسم مجانی وجود خارجی نداره
-
-

نوشته اصلی توسط
GEO
اول این دوستمون رو راهنمایی کامل کنید اینطور که من حس میکنم تصور درستی از میزبانی وب و vps ندارند
دوست عزیز شما باید برای اینکه سایتهاتون در معرض دید عموم و روی نت قرار بگیره اقدام به بازگذاری سایتها در یک فضای وب (حالا یا هاست یا سرور مجازی) کنید و لپ تاپ شما اینجا و بعد از بارگذاری هیچ نقشی جز باز کردن صفحه وب رو ایفا نمیکنه
برای شروع اگر دامنه ندارید برای ثبت دامنه اقدام کنید و توصیه میکنم هاست بگیرید برای شروع کردن ، سرور مجازی فعلا بدرد شما نمیخوره و هزینه اضافه هست
شما اگر برای هاست سالیانه 70 تومن بدید برای سرور مجازی (vps) حداقل باید ماهی 20 تومن خرج کنید و چیزی به اسم مجانی وجود خارجی نداره
من ایشون رو دارم راهنمایی میکنم از طریق یاهو اگه هم میخواین همیچا بگم که بقیه هم در جریان باشن ؟
-
تعداد تشکر ها از Cpanelcenter به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
GEO
دامنه ای ار دارم
1 گیگ هاست از شرکت...... (که فکر کنم بگم تبلیغ شه)
-
-

نوشته اصلی توسط
کرمان هاست
شما میخوای سایتت هایت رو روی لپ تاپ خودت میزبانی کنی!!! نشدنی است ها!
اینترنت ش رو چکار میکنی اب برق و .......
باید24 ساعت روشن باشه؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
کرمان هاست
از شما با این همه سابقه بعیده حرف استارتر رو دوباره بخون خط اخرش یا یکی مونده به اخر اسم لپتاپش رو برده حالا واسه چی معلوم نیست
عزیز دقیق تر بخون ایشون فقط سیستم کاربری شون رو شرح دادن
-شخصات سیستمم (فکر کنم نیاز نباشه)لبته لپ تاپه
-
-

نوشته اصلی توسط
salmanzadehali
باید24 ساعت روشن باشه؟
بله دیگه مگر سایتت نمیخوای توی اینترنت باشه و صبح ظهر شب هرموقع که کسی دوست داشت بیاد مطالبش رو بخونه
!
استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............
-
تعداد تشکر ها ازکرمان هاست به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
salmanzadehali
باید24 ساعت روشن باشه؟
یعنی شما واقعا هدفتون اینه که با لپ تاپ سایتتون رو بیارید بالا . الان دیگه تکنولوژی پیشرفت کرده هزار راه بی دردسر هست عزیز من :دی
-
-
بنده از راه اندازی وی پی اس روی لب تاپ منصرف شدم به چند دلیل.
لطفا اگر راه بهتری نیست به خرید هاست از شرکت های ایرانی دارید بفرمایید
سرعت بالا-قیمت پایین-فضا هم بالا
-
-
عضو انجمن
ساده ترین و راحتترین راه خرید هاست میباشد که ساییتتون رو روی سرور آماده بیارید بالا بدون دردسر و فقط کارهای سایتتون رو انجام بدید.
-