-
December 11th, 2011, 20:25
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در iis
سلام
دو تا روش هست برای این کار.
1- توی قسمتی که با عکس زیر مشخص کردید، تایپ کنید Administrator و Check Names رو بزنید و بعد OK کنید.
8ytyeg4a5vnrq51zcp0.png
2- وقتی یک فایل رو دانلود میکنید، از کپی اون فایل استفاده کنید و نه از خود فایل.
اما دلیل این مشکل چیست ؟ (البته برداشت شخصی بنده از این موضوع هست و جایی ندیدم و نشنیدم!)
وقتی شما یک فایل رو از خارج سرور، به هر طریقی (مثل دانلود) وارد سرور میکنید، اون فایل توی Permission هاش و در قسمت Owner اسم سرور شما نیست.
(به Properties فایل و قسمت Detail مراجعه کنید)
وقتی اون فایل رو یک بار Copy و بعد Paste میکنید، ویندوز بصورت خودکار قسمت Owner رو تغییر میده و مشکل حل میشه.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2011 20:25
# ADS
-
December 13th, 2011, 20:43
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
RezaFH
سلام
1- توی قسمتی که با عکس زیر مشخص کردید، تایپ کنید Administrator و Check Names رو بزنید و بعد OK کنید.
2- وقتی یک فایل رو دانلود میکنید، از کپی اون فایل استفاده کنید و نه از خود فایل.
اما دلیل این مشکل چیست ؟ (البته برداشت شخصی بنده از این موضوع هست و جایی ندیدم و نشنیدم!)
وقتی شما یک فایل رو از خارج سرور، به هر طریقی (مثل دانلود) وارد سرور میکنید، اون فایل توی Permission هاش و در قسمت Owner اسم سرور شما نیست.
(به Properties فایل و قسمت Detail مراجعه کنید)
وقتی اون فایل رو یک بار Copy و بعد Paste میکنید، ویندوز بصورت خودکار قسمت Owner رو تغییر میده و مشکل حل میشه.
موفق باشید

سلام
تشکر از شما با راهنمایی شما مشکل برطرف شد . اما هدف از این پست تنها تشکر نبود ( دوستانی که نسبت به اسپم و ... حساس هستید!).خواستم در تاپیک عرض کنم تجربه شما کاملا به جا و صحیح هستش بعد از مطالعه پست شما بنده این مورد را شخصا چک کردم و تنجیه در برخی موارد مثبت بود . بالاخره رفع مشکل یوزر/پسوورد Iis در این تاپیک به نتیجه رسید .سپاسگزارم
-
-
December 25th, 2011, 17:02

نوشته اصلی توسط
rezafh
سلام
1- توی قسمتی که با عکس زیر مشخص کردید، تایپ کنید administrator و check names رو بزنید و بعد ok کنید.
وقتی شما یک فایل رو از خارج سرور، به هر طریقی (مثل دانلود) وارد سرور میکنید، اون فایل توی permission هاش و در قسمت owner اسم سرور شما نیست.
(به properties فایل و قسمت detail مراجعه کنید)
وقتی اون فایل رو یک بار copy و بعد paste میکنید، ویندوز بصورت خودکار قسمت owner رو تغییر میده و مشکل حل میشه.
موفق باشید

سلام
تمام مشکل همون چیزی بود که شما عنوان فرمودید، دیدم واقعا تشکر کمه. مشکل من با روش شما کاملا حل شد. >
<
موفق باشید.
-
-
با تشکر از لطفه vistavps-co می خواستم از لطفشون به دلیل کمکی که کردند تشکر کنم هر چند که خیلی قدیمی هست این موضوع اما به مشکل خورده بودم که مشکلم برطرف شد با سپاس
-