-
عضو دائم
پاسخ : مشکل با وی پی اس ایران

نوشته اصلی توسط
salehnia
آقای عزیز اگه ی نفر بیاد بگه با وی پی اس ایرانی مشکل دارم شما اینو کنایه از خودتون میدونید ؟ ( چون وی پی اس ایران میدید دلیل بر این نیس که فقط شما اینکارو انجام میدید )
من به شما مارک کلاهبرداری نزدم ( جمله رو کامل بخونید گفتم " که اگه خدای نکرده مصداق کلاهبرداری باشه، بشه جلوگیری کرد " تا کلمه کلاهبرداری رو دیدید لطفا عکس العمل نشون ندید و کسی به شما این اتهامو نمیزنه )
من نمیدونم چرا اصرار دارید خودتون اینکار رو عمومی پیش ببرید .
در صورتی که من توی پست اول تاپیک عرض کردم " لطفا اسم سرویس دهنده رو نپرسین و اگر هم حدس زدید عنوان نکنید که حق و حقوق کسی پایمال نشه . " ولی ظاهرا شما این حق رو برای خودتون محترم نمیدونید !
حقی که از من ضایع شده زمان و هزینه کانفیگ سرور برای اون نرم افزار اتوماسیون اداری بود که دقیقا بعد از تمام شدن مراحل کار و تست سیستم به این مشکل برخورد کردیم .
اون مبلغی هم که فرمودید مبارک خودتون باشه .
دقیقا از پستی که اشاره به ما شده پست هاتون در این تاپیک پاک شده بفرمائید نگاه کنید اولین پست مال چه شخصی هست به عنوان اسپم پاک شده.
نکته جالبش اینه که وقتی از ما سرویس داشتید طرز صحبتتون بهتر بود.
در کل هرچی بنده کوتاه میام ... انگار نه انگار سرویس شما مصرف داشته و نرم افزاری که دست شما بوده و به قول شما کانفیگ کردید خودتان. (خوبه ما کلا در بخش نرم افزار سرویس شما وارد نشدیم و دست نزدیم وگرنه ...)
دیگه کاری از بنده ساخته نیست و بیشتر وقتم ارزش دارد.
امیدوار هستم هرجا سرویس میگیرید موفق باشید.
ارادتمند سجادیه
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
May 2nd, 2013 13:32
# ADS
-
پاسخ : مشکل با وی پی اس ایران

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
دقیقا از پستی که اشاره به ما شده پست هاتون در این تاپیک پاک شده بفرمائید نگاه کنید اولین پست مال چه شخصی هست به عنوان اسپم پاک شده.
نکته جالبش اینه که وقتی از ما سرویس داشتید طرز صحبتتون بهتر بود.
در کل هرچی بنده کوتاه میام ... انگار نه انگار سرویس شما مصرف داشته و نرم افزاری که دست شما بوده و به قول شما کانفیگ کردید خودتان. (خوبه ما کلا در بخش نرم افزار سرویس شما وارد نشدیم و دست نزدیم وگرنه ...)
دیگه کاری از بنده ساخته نیست و بیشتر وقتم ارزش دارد.
امیدوار هستم هرجا سرویس میگیرید موفق باشید.
ارادتمند سجادیه
یا حق
طرز صحبتم با شما تغییر نکرده و شما رو هم بد خطاب نکردم ( بجز" آقای عزیز .. ")
به قول شما من که کلا بیخیال شما شدم توی 17# پست همین تاپیک فرمودید: "کلا بعد این که با بنده صحبت کردید و حرفتون را قبول کردم گذاشتید رفتید هزینه ای مازاد گرفته نشد ازتون - هرچند ترافیک بیش از حد به ما خسارت زد و اشتباه ما بود که باز گذاشتیم" .
و این مشکلات رو کلا میزارم به حساب اینکه شرکت های ایرانی هنوز به اون کیفیت جهانی نزدیک نشدن و من هم هرچی به شما سروکله بزنم که من فایلی دانلود نکردم و.. راه به جایی نخواهد برد. حتی من توی اون تایم چک کردم کسی هم به سرور لاگین نکرده بوده ( که بگیم هک شدیم یا هر چیز دیگه ای !) و در نهایت دوستان در همین تاپیک گفتند یک کرم اینترنتی اومده دانلود کرده و رفته ( و حالا این فایل دانلودی کجای هارد گذاشته که معلوم نشد و اینکه شاید هم بعد همون ویروس محترم پاکش کرده هم معلوم نیست ) .
به هر حال بگذریم برادر ..
دیگه من رفتم از مخابرات یک خط نامحدود گرفتم وصل کردم به سرور و کارم کاملا راه افتاد.
ویرایش توسط salehnia : May 2nd, 2013 در ساعت 15:18
در مسابقه ی زندگی گل زدن هنر نیست بلکه گل شدن هنره !
-