-
وب میل در دایرکت ادمین
سلام خدمت دوستان
همون طور که میدونی به همراه دایرکت ادمین دو تا میل کلاینت نصب میشه که یکیش roundcube هست و اون یکی squirrelmail
هر سایتی که در دایرکت ادمین ایجاد میشه اگه آخرش roundcube/ بزنیم و یا squirrelmail/ وارد میل کلاینت اون سایت میشه.
من میخوام یه ساب دامین به این صورت برای هر سایت که روی دایرکت ادمینم هست ایجاد کنم که به این صورت باشه
webmail.mydomain.com
و میل کلاینت roundcube به صورت دیفالت انتخاب بشه و با زدن آدرس بالا roundcube باز بشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
-
May 1st, 2013 00:20
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : وب میل در دایرکت ادمین
برای تک سایت براحتی میتونید subdomain بسازید و Redirect نمایید اما برای کل اکانت ها و بصورت خودکار پیشنهاد میکنم در انجمن دایرکت ادمین مطرح نمایید تا Stuff های اونجا کمکتون کنند چون نیاز به تغییراتی در کانفیگ فایل های دایرکت ادمین خواهید داشت
DirectAdmin Forums
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
nginxweb
برای تک سایت براحتی میتونید subdomain بسازید و Redirect نمایید اما برای کل اکانت ها و بصورت خودکار پیشنهاد میکنم در انجمن دایرکت ادمین مطرح نمایید تا Stuff های اونجا کمکتون کنند چون نیاز به تغییراتی در کانفیگ فایل های دایرکت ادمین خواهید داشت
DirectAdmin Forums
ساب دومین را ساختم ولی اینکه چطوری ریدایرکت کنم رو بلد نیستم!
با کولوکسو که رایگانه میشه ولی با دایرکت ادمین نمیشه برای کل دامنه ها تنظیماتی ایجاد کرد که با زدن webmail.domain.com صفحه roundcube باز بشه!
-
-
در قسمت تنطیمات پیشرفته (Advanced Features) سپس Site Redirection می توانید ریدارکت را انجام دهید.
-
تعداد تشکر ها از esh به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
shivahost
چنین فولدری وجود نداره که باز بشه.
پیغام not found میده وقتی که انتهای نام دامنه webmail زده میشه.
-
-
-