-
لایسنس
سلام.دوستان یه سوال داشتم خدمتتون.در نظر دارم یه سیستم عین whmcs ارائه بدم با کمترین قیمت.میخواستم بدونم چطوری میشه لایسنس دارش کرد؟یعنی مثل سی پنل طرف بیاد ماهی x تومان بده و این لایسنس رو ماهانه بگیره و سر ماه ک شد لایسنس اگه کد جدیدو بهش ندی لغو بشه.چطوری میشه همچین کاری کرد؟موفق باشید
-
-
May 2nd, 2013 00:29
# ADS
-
پاسخ : لایسنس
مثل سی پنل که نه ولی میتونید مثل خود whmcs لایسنس ارائه بدید با ماژول ارائه لایسنس whmcs.
اگر نیاز داشتید ما این ماژول رو داریم
-
تعداد تشکر ها از parsa53 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
parsa53
مثل سی پنل که نه ولی میتونید مثل خود whmcs لایسنس ارائه بدید با ماژول ارائه لایسنس whmcs.
اگر نیاز داشتید ما این ماژول رو داریم
من نگفتم لایسنس whmcs میخوام.گفتم میخوام یه چیزی عین whmcs بدم ، چطوری باید عین whmcs لایسنس دارش بکنم که مشتری بتونه ماهانه با پرداخت هزینه x تومان اونو بگیره...!!!
-
-
عضو انجمن
باید محدودیت هایی ایجاد کنی ونوعی ارتباط بین نسخه مشتری وپنل مدیریت لایسنس که در دست ادمین لایسنس هست ایجاد شود
کمی پیچیده است
هر کدام از کمپانی های ارائه دهنده لایسنس از روشی استفاده میکنند
- سپیدار گیفت : فروش انواع
فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
-
تعداد تشکر ها از abbas141 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
با سلام
اگه شما برنامه نویس هستید و این سیستم و خودتون نوشتید باید بدونید چطوری میشه این کار و کرد.
اگه برنامه نویس نیستید باید کل سیستم و بدید یک نفر براتون انجام بده.
در صورتی هم که میخواید همینجا بهتون کمک بشه فکر میکنم باید سیستمتون و ببینیم کلا چی هست کی نوشته و با چه زبانی نوشته و خیلی موارد دیگه شما خیلی کلی سوال کردید یکم ریزتر کنید سوالتون و ...
-
تعداد تشکر ها از haftsepehr به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
اگر میتونید سیستم قوی تری ارائه بدید ، شروع به کاره ساخت بکنید
نیاز به برنامه نویس های خلاق ، با روحیه ی کار تیمی قوی +سرمایه داره
توی این انجمن نگردید
یک پله فراتر قدم بذارید
یه نمونه ی ایرانیش هست بنام سیستم سما
نتونسته مثل whmcs قوی باشه ولی با توجه به شرایط موجود قدم بزرگی برداشته
همون طور که یکی از کاربرا اشاره کردن ، کسی که اسکریپت رو بخواد بسازه میدونه چطور لایسنسش هم بسازه
پ.ن: استارت کار رو به امیده لایسنس نزنید
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها از TARIMEHR به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
می تونید سورس کد رو (اگر php هست ) encode / encrypt کنید و لایسنس زمانی براش بگذارید .
سی پنل از زبون های مختلفی ساخته شده (php , perl , c plus plus ولی عمدتا perl ) و قسمتهاییش کامپایل می شه. پس برنامه نویس قفل / لایسنس زمان دار رو با برنامه کامپایل می کنه و سارق! دیگه نمی تونه کاریش کنه.
----------------------------------------------------------
-
تعداد تشکر ها از camelian77 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
camelian77
می تونید سورس کد رو (اگر php هست ) encode / encrypt کنید و لایسنس زمانی براش بگذارید .
سی پنل از زبون های مختلفی ساخته شده (php , perl , c plus plus ولی عمدتا perl ) و قسمتهاییش کامپایل می شه. پس برنامه نویس قفل / لایسنس زمان دار رو با برنامه کامپایل می کنه و سارق! دیگه نمی تونه کاریش کنه.
میتونه ...
-
تعداد تشکر ها از abolfazl201358 به دلیل پست مفید