با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی
یک سوال پیش امد ماقبلا دامنه ir ثبت میکردیم نیازی به ارسال تعهدنامه نبود که مدارک بفرستیم تازگی ها اینطوری شد .
بعد یک سوال اگه دامنه که ثبت میکنیم به این طریق ف ی ل ت ر بشه واسه ما مشکل به وجود میاد یا نه ؟
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی
یک سوال پیش امد ماقبلا دامنه ir ثبت میکردیم نیازی به ارسال تعهدنامه نبود که مدارک بفرستیم تازگی ها اینطوری شد .
بعد یک سوال اگه دامنه که ثبت میکنیم به این طریق ف ی ل ت ر بشه واسه ما مشکل به وجود میاد یا نه ؟
کسی نیست توضیح بده ؟
من یک هفته پیش ثبت کردم مثل قبل بود
نه اگه ***** بشه مشکلی پیش نمیاد و پیگیری خاصی نداره
من الان ثبت کردم اینطوری شد که مگیه
رزرو شده
(در انتظار تایید مدارک, پرداخت شده)
و این پیام رو بهم مید
سلام،
کاربر محترم؛
جهت تکمیل فرایند ثبت دامنه مورد درخواست، تعهدنامه پیوست را ارسال نمایید. در صورتیکه این تعهدنامه قبلا بابت دامنهی دیگری که شما صاحب امتیاز آن هستید به دستتان رسیده و آنرا ارسال کردهاید، از تکمیل و ارسال مجدد آن خودداری فرمایید.
این تعهد باید حتماً توسط صاحب امتیاز فعلی دامنه ............ نوشته و امضا شده باشد. ارسال کپی کارت ملی برای اشخاص حقیقی و نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی برای اشخاص حقوقی الزامی است. درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسه ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد. شما می توانید متن تعهد را فاکس کرده یا ترجیحاً با مراجعه به سامانه دریافت مدارک ایرنیک به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document و با انتخاب گزینه ثبت دامنه از بخش دامنه اقدام به ارسال تعهد نمایید.
از این پس کلیه دامنههایی که شما به عنوان صاحب امتیاز آن تعیین شده باشید در صورت نیاز به تعهد، به استناد این تعهدنامه تایید میشوند
این نامه بصورت خودکار برای شما ارسال شده است. لطفا به آن پاسخ ندهید.
سلام
قانون جدیدشه انگار
فی ل تر هم بستگی سایت شما داره که چی باشه
که بخوان پیگیری کنن یا نه..
عزیز بستگی به شانس شما داره
کلا که صدر صد فی ل تر می شید..
دست کم اهنگ های وطنی بذارید
ارسال کنید..
یک فایل داکیومنت هست با ایمیل درخواست بدید براتون ارسال میشه دانلود کنید و بعد از پرینت تکمیل و امضا میکنید با کپی کارت ملی اسکن و ارسال میکنید
جای نگرانی نیست این تعهدنامه برای پذیرفتن مسئولیت دامنه ای که ثبت میکنید در قبلا ادعای اشخاص یا سازمانهاست
به عنوان مثال شما دامنه banktejarat.ir رو ثبت میکنید اگر بانک تجارت شکایتی کنه شما باید پاسخگو باشید همین
هیچ مشکلی در صورت چیلتر شدن سایت موزیک متوجه شما نیست
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)