می خواستم وقتی خرید صورت گرفت علاوه بر مشتری به من یک ایمیل بیاد که واریز شده و تایید پرداخت بفرسته قبلا تو صفحات قبلی یکی لینک داده بود اما کار نمی کنه دوستان کسی داره ؟
می خواستم وقتی خرید صورت گرفت علاوه بر مشتری به من یک ایمیل بیاد که واریز شده و تایید پرداخت بفرسته قبلا تو صفحات قبلی یکی لینک داده بود اما کار نمی کنه دوستان کسی داره ؟
دوست عزیز احتمالا شما در روت اصلی سایت یا جای دیگه نصب کردین/از اول فایل ها رو در همین buy اپلود و آدرس
buy.viva-design.ir/install
رو بزنید و نصب کنید
دوست عزیز در پوشه پلاگین فایل email.php رو باز کنید و این کد رو پیدا کنیدسپس با کد زیزر جایگزین کنید فقط در قسمت email shoma ایمیل خودتون بزنییدکد HTML:send_mail($data[email],$data[name],$payment[payment_email],$payment[payment_email],$data[title],$table,$data[signature]);
کد:send_mail($data[email],$data[name],'emaile shoma','emaile shoma',$data[title],$table,$data[signature]); return true;
ویرایش توسط mo_mohit1 : April 30th, 2013 در ساعت 21:44
من همه اینا را انجام دادم و همه چیز را رعایت کردم بازم اینطوری میشه
من روی سرور خودم وقی میخوام اینو نصب کنم با مشکل canot open file مواجه میشم ادرس فولدر رو با / در اخر رو کامل وارد میکنم کبا سرور خودم نمیدونم چشه با بعضی اسکریپت ها نمیسازه لطفا کمکم کنید سرور رو درست کنم
نه ممنون همینجا راهنمایی کنین
دوست عزیز این مشکل از دایرکت ادمینه که حتما دارین////مشکل از پرمیشنه که دایرکت ادمین زیاد گیر میده/راهشم تو همین تاپیک چند ده بار بنده گفتم/تو پوشه install هر دو فایل رو 777 و در Template هر دو پوشه داخلش رو 777 و ادرس include فایل کانفیگو 777 بزار درست میشه/یکی دیگه هم باید 777 بزاری اگر گیر داد بگو تا بهتون بگم چون ادرسش سر راست نیست
ترخدا مشکل منو هل کنین نمیدون چی شده هرچی نصب میکنم خراب نصب میشه
سلام
فایل رو آنزیپ کردم
به آدرس که میرم این ارور رو میده از چیه؟
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/test/public_html/pay/index.php on line 105
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)