ممنون از دوستان. اگر سوال آخر هم جوا بدین ممنونم میشم
ممنون از دوستان. اگر سوال آخر هم جوا بدین ممنونم میشم
مطمئن هستید دیگه؟
دوستان یاری کنند...
بله مطمئنم. کار نیم سرور چیه ؟ تنها کارش مپ کردن آی پی سرور به یک اسمه تا هم به خاطر سپردنش آسون باشه هم اینکه آی پی سرور عوض شد کاربرانتون همگی مجبور به تغییر اطلاعات دامین هاشون نباشن و فقط شما اطلاعات نیم سرور رو تغییر بدین.
اگر هنوز اطمینان ندارید خودتون تست کنید کاری نداره که !
جواب هایی که داده شده خیلی کلی هست و نمیشه نتیجه ای گرفت.
من هم درگیر این قضیه هستم و ممنون میشم به صورت جامع تری پاسخ داده بشه.
یه مطلبی رو تو webhostingtalk.com پیدا کرده بودم و انجام هم دادم ولی کار نکرد.
این کار باید از پنل دامنه انجام شه در هر صورت تا در صورت down شدن سرور اول مشکلی برای نیم سرور های سرور دوم پیش نیاد.کد PHP:
http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1057630
خیلی از شرکتها دارن همین کارو انجام میدن و برای تمام هاست هایی که ارائه میدن با یه دامنه و نیم سرورهای متفاوت کارشون را میندازن ولی تیکت هایی که من بهشون زدم جواب درست حسابی نمیدن پارس دیتا و هاست ایران گفتن نمیشه و آواسرور و پارس پک گفتن امکان پذیر هست وهمین ولی گفتن که ما انجام نمیدیم براتون.
حالا اگه شما قبلا این کارو اوکی کردی لطفا قشنگ توضیح بدین وگرنه اسپم بیخود نذارین، یکی میگه آره میشه یکی میگه نمیشه خوب اگه میشه درست توضیح بدید به صورت مستند وگرنه با میشه گفتن شما چه کمکی به حال ما میشه!
ارائه سرور مجازی از ایران، هلند، انگلیس، آلمان، آمریکا، کانادا و هاست لینوکس ایران و خارج
طراحی وب سایت، راه اندازی سرور آنتی ویروس نود32
Telegram: @serverha_org Tel: 09389522043
ببینید
1 - به مدیریت دامنه مراجعه کنید DirectI OnlineNIC و یا ...
2 - دی ان اس های جدید را اضافه کنید ( البته دی ان اس ها باید از قبل باشه )
مرحله بعدی
به سروری که دی ان اس جدیدش و در مدیریت دامنه اضافه کردید برید و هاست رو ایجاد کنید بر مبنای همان دامنه
با این روش اگه dns های هاست 1 دان بشه دامین میره روی دی ان اس های هاست 2
یا شما متوجه مساله نشیدین یا من نتونستم درست توضیح بدم!
ما یه دامنه test.com داریم و 2 تا سرور متفاوت یکیش تو ایران هست و دیگری تو آلمان (مثلا)، حالا میخواهیم با همین دامنه رو این سرورها هاست بدیم و نیم سرور تعریف کنیم. خود دامنه test.com هم روی یه سرور دیگه میزبانی میشه.
چیزی که باید انجام شه اینه که این نیم سرورها چطور باید ایجاد بشن؟
سرور ایران:
server1.test.com 2.2.2.1
ns1.test.com 2.2.2.1
ns2.test.com 2.2.2.2
سرور آلمان:
server2.test.com 3.3.3.1
ns3.test.com 3.3.3.1
ns4.test.com 3.3.3.2
حالا تو پنل دامنه رفتیم و چایلد نیم سرور های بالا رو هم تعریف کردیم، الان تو کنترل پنل سرورها چکار باید کرد؟ آیا بدون add کردن دامنه test.com میشه نیم سرور تعریف کرد؟
به صورت تئوری جواب ندین اگه قبلا این کارو انجام دادین و همه چیز بدون مشکل اوکی بوده اونو توضیح بدید لطفا.
با تشکر
ارائه سرور مجازی از ایران، هلند، انگلیس، آلمان، آمریکا، کانادا و هاست لینوکس ایران و خارج
طراحی وب سایت، راه اندازی سرور آنتی ویروس نود32
Telegram: @serverha_org Tel: 09389522043
دوستان به خدا چیزی کم نمیشه ازتون!!!
همه همینکار رو میکنند..به مار سیدند..خشکیدند....یا علی کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)