-
April 28th, 2013, 23:20
عضو جدید
خرید مستقیم سرور از دیتاشک
سلام ،
قصد داریم به صورت مستقیم از دیتاشک سرور تهیه کنیم ، ولی تا حالا از دیتاسنترهای آمریکایی به صورت مستقیم سرور تهیه نکردیم.
ظاهرا نباید مشخصات ایرانی بدیم.
برای همین قصد داریم با مشخصات یکی از دوستان که اقامت انگلستان داره اقدام کنیم. حالا سوالم اینه که بعد از ثبت نام به چه صورت وریفای انجام میدن که مشخصات جعلی نباشه؟
آیا تماس میگیرن یا ...؟
چون این دوستمون در حال حاضر ایران هست میخوام ببینم اگه تماس میگیرن خوب نمیتونه پاسخگو باشه الان.
کلا ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه دارن ، بگن که چه مراحلی رو طی کردن و خلاصه چه ملاحظاتی باید صورت بگیره که یه وقت مشکلی ایجاد نشه ،
اگر کامل توضیح بدین خیلی ممنون میشم
-
-
April 28th, 2013 23:20
# ADS
-
April 28th, 2013, 23:42
پاسخ : خرید مستقیم سرور از دیتاشک
بیشترین محدودیت که به شما میرسه زمان پرداخت هست که باید با هویت خارج از ایران باشید من خودم 3 تا سرور از دیتاشک دارم که هویتم هم ایرانی زدم و اصلا باهاشون ایمیل و مکاتبه هم شده و مشکلی که با من نداشتن
البته پرداخت هام رو خودم انجام میدم و واسطه ای در کار نیست
-
تعداد تشکر ها از baamusic به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 23:49
مشکلی از بابته تایید پیش نمیاد.ولی ممکنه در موقع تحویل فرم ریپ اذیتتون کنن
-
-
April 28th, 2013, 23:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mizbanplus
سلام ،
قصد داریم به صورت مستقیم از دیتاشک سرور تهیه کنیم ، ولی تا حالا از دیتاسنترهای آمریکایی به صورت مستقیم سرور تهیه نکردیم.
ظاهرا نباید مشخصات ایرانی بدیم.
برای همین قصد داریم با مشخصات یکی از دوستان که اقامت انگلستان داره اقدام کنیم. حالا سوالم اینه که بعد از ثبت نام به چه صورت وریفای انجام میدن که مشخصات جعلی نباشه؟
آیا تماس میگیرن یا ...؟
چون این دوستمون در حال حاضر ایران هست میخوام ببینم اگه تماس میگیرن خوب نمیتونه پاسخگو باشه الان.
کلا ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه دارن ، بگن که چه مراحلی رو طی کردن و خلاصه چه ملاحظاتی باید صورت بگیره که یه وقت مشکلی ایجاد نشه ،
اگر کامل توضیح بدین خیلی ممنون میشم
با سلام . دوست عزیز فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون ظاهرا به یک فرد زیره سن قانونی با هویت ایرانی نمایندگی یا به اصطلاح خودشون ریسلری دادن و چند باری که ازشون سوال شده که ( از همین فرد ) آیا ممکنه در اثر تحریم ها مشکلی پیش بیاد یا نه به صراحت اعلام کردند مشکلی پیش نمیاد . البته دقیق اطلاع ندارم . میتونید از خودشون سوال کنید .
صبورانه و به بهترین شکل راهنماییتون میکنند .
نمایش مشخصات: danitfk - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2013, 00:04
البته فکر نکنم سن قانونی محدودیتی داشته باشه و ایجاد کنه براشون که شما ارجاء داده اید به اون دوستمون که در این ضمینه کار کرده اند ، کلا سایت...رن نیست که برای اردر بگه باید بالای 18 سال باشی که دوست عزیز
شمسی ساز WHMC تمامی نسخه ها
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
-
تعداد تشکر ها از Cpt.Price به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2013, 00:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
baamusic
بیشترین محدودیت که به شما میرسه زمان پرداخت هست که باید با هویت خارج از ایران باشید من خودم 3 تا سرور از دیتاشک دارم که هویتم هم ایرانی زدم و اصلا باهاشون ایمیل و مکاتبه هم شده و مشکلی که با من نداشتن
البته پرداخت هام رو خودم انجام میدم و واسطه ای در کار نیست
پرداختمون رو قراره کس دیگه ای انجام بده و وریفای کنه ،
خوب یعنی میگید بدون نگرانی مشخصات ایرانی بدیم و مشکلی ایجاد نمیشه؟

نوشته اصلی توسط
shingo
مشکلی از بابته تایید پیش نمیاد.ولی ممکنه در موقع تحویل فرم ریپ اذیتتون کنن
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدین؟
و اینکه شما خوتون چه اقدامی انجام دادید برای این موضوع؟
توصیتون هویت ایرانی هست یا خیر؟
-
-
April 29th, 2013, 00:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Cpt.Price
البته فکر نکنم سن قانونی محدودیتی داشته باشه و ایجاد کنه براشون که شما ارجاء داده اید به اون دوستمون که در این ضمینه کار کرده اند ، کلا سایت...رن نیست که برای اردر بگه باید بالای 18 سال باشی که دوست عزیز

در جواب استارتر که گفتند
به ابن موضوع اشاره کردم که خب نشون میده برای وریفای پاسپورت نمیخوان {احتمالا}
به هر حال در همین انجمن عضو هستند و میشه باهاشون در ارتباط بود . بی شک خیلی به استارتر میتونن کمک کنند .
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
هیچ کدون از شرکت های امریکایی اجازه معامله با ایران رو ندارند.با هویت غیر ایرانی ثبت نام و پرداخت کنید.تایید خاصی صورت نمی گیره.برای ورود به پنل همواره از *** استفاده کنید متوجه لوکیشنتون نشند
-
تعداد تشکر ها ازshingo به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
reza*
با سلام . دوست عزیز فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون ظاهرا به یک فرد زیره سن قانونی با هویت ایرانی نمایندگی یا به اصطلاح خودشون ریسلری دادن و چند باری که ازشون سوال شده که ( از همین فرد ) آیا ممکنه در اثر تحریم ها مشکلی پیش بیاد یا نه به صراحت اعلام کردند مشکلی پیش نمیاد . البته دقیق اطلاع ندارم . میتونید از خودشون سوال کنید .
صبورانه و به بهترین شکل راهنماییتون میکنند .
نمایش مشخصات: danitfk - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
اتفاقا همین امشب به ایشون پ.خ دادم ،
تاکیدشون این بود که هویت ایرانی ندید !
دوستان دیگه ای هم که تجربه خرید دارن راهنمایی کنن ممنون میشم ،
این مسئله هویت ایرانی یا غیر ایرانی یه مقدار چالش برانگیز شده
-
تعداد تشکر ها از mizbanplus به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2013, 00:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mizbanplus
اتفاقا همین امشب به ایشون پ.خ دادم ،
تاکیدشون این بود که هویت ایرانی ندید !
دوستان دیگه ای هم که تجربه خرید دارن راهنمایی کنن ممنون میشم ،
این مسئله هویت ایرانی یا غیر ایرانی یه مقدار چالش برانگیز شده
به قول یکی از دوستان با شرایط موجود ثبت نام و خرید از یک سایت آمریکایی با هویت ایرانی مثل شیرجه زدن تو استخر خالی هست
-
تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید