-
April 28th, 2013, 17:48
پاسخ : نمایندگی
با درود
من خودم نماینده مستقیم ریسلر کلاب هستم.کلاً name را بیخیال چون شدیداً ایران رو تحریم کرده ... ریسلر کلوب بهترین و جامعترین سیستم هست که پشتیبانی قوی هم داره ...
اگر خواستی نمایندگی بگیری ، میتونی بدون پرداخت هزینه هم این کار رو انجام بدی ... من خودم هم می تونم بهت نمایندگی بدم و هندل کنم برات ... با واسطه من این کار انجام میشه اما شما نماینده مستقیم ریسلر کلاب میشی ...
برای راه اندازی هم نیاز به 99 دلار نیست ... من با 100 هزار تومان برات اوکی می کنم که دو تا دامنه پنلت شارژ میشه ، بقیش هم هزینه راه اندازیه ...بعد از اون هم نیازی نیست که حسابت n دلار پول داشته باشه .. هر مقدار که خودت دوست داشتی می تونی حسابتو شارژ کنی و دامنه ثبت کنی ... اگر هم مشکل پرداخت دلاری داشتی ،ریال رو به ما میدی ما دلار به حسابت می ریزیم ، پایین تر از قیمت بازار ...
در صورت تمایل با من تماس بگیر ... اطلاعات من در امضا هست.
با احترام
-
-
April 28th, 2013 17:48
# ADS
-
April 28th, 2013, 17:52
درود
با اجازه استارتر
من شنیدم بعد از اینکه 99$ رو دادید و سرویس نمایندگی رو گرفتید ریسلر کلاب اون 99 دلار رو به حسابتون اضافه میکنه آیا درسته؟ یا اینکه اون 99 دلار دیگه برگشت داده نمیشه؟
-
-
April 28th, 2013, 17:55
-
-
April 28th, 2013, 17:56

نوشته اصلی توسط
shazo
ممنون کلا همین دو نمایندگی بزرگ هستن که کار می کنن ؟ جای دیگه ای نیست ؟
چرا دوست عزیز بازم هستن در واقع خیلی هست
Hosting Reseller, Domain Name Reseller, Business Email, Enterprise Instant Messenger, SSL - OnlineNIC Inc.
Directi.com
-
-
April 28th, 2013, 17:57

نوشته اصلی توسط
sarinoo
بلی اضافه میکنه
یعنی هیچ هزینه ای بایت سرویس کم نمیکنه؟ همون 99 رو واریز میکنه؟
-
-
April 28th, 2013, 18:09
بلی هیچ هزینه ای رو برای سرویس کم نمیکنه ، فقط پی پال کارمزد کم میکنه ، بهترین کار اینه که اینکار رو با واسطه انجام بدهی تا هم به مشکل دلار نخوری و هم آفرهای خوب بگیری ...
آی دی یاهوی من : sarinoo
با احترام
-
-
April 28th, 2013, 18:19
عضو جدید
پرداختی داشته باشین تو این انجمن لینک زیر مراجعه کنید ....به شدت تایید میشن....تو کارشون هم حرفه ای هستند و ریسلرکلابو واستون سریع انجام میدن
http://www.webhostingtalk.ir/f172/40113/index133.html
-
-
April 29th, 2013, 01:38
ممنون از همه دوستان.. چی شد خلاصه فقط همین دو تا شرکت برای ریجستر دامین هست ؟ ریسلر کلاب با نیم ؟
و این که این داستان شارژ رو من متوجه نشدم
من 99 دلار میدم
بعد توی حسابم 99 دلار هست که می تونم از طریق اون برای مشتری دامین خریداری کنم ؟ درست متوجه شدم ؟
-
تعداد تشکر ها از shazo به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2013, 02:40
شرکتهای دیگه ای هم هستن اما پیشنهاد میشه از ریسلر کلاب استفاده کنید .
99$ به موجودی شما در پنل اضاف میشه و میتونید از اعتبار 99$ برای خرید استفاده کنید .
-
تعداد تشکر ها از FARAZIRANIAN به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2013, 09:33
ممنون از همه دوستان توی ریسلر کلاب چه پسوند هایی ساپورت میشه ؟ و هر دامین چقدر به فروش می رسه و من چقدر می تونم سر هر دامین سود کنم ؟
-
تعداد تشکر ها از shazo به دلیل پست مفید