سلام
درگاه پرداخت من هم دچار مشکل شده متاسفانه دوباره
خطا در اتصال به بانک ملت. 116 Pay Response is : 416
!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
درگاه پرداخت من هم دچار مشکل شده متاسفانه دوباره
خطا در اتصال به بانک ملت. 116 Pay Response is : 416
!!!!!!!!!!!!!!!!
مال ما هم قطع شد مجددا
شماره خطا :416
خطا در ثبت اطلاعات رخ داده است
در حال حاضر تمامی درگاه های بانک ملت همین خطا رو میده ...![]()
62 صفحه تاپیک رو جلو آوردید که یک درگاه پرداخت بانکی قطعه؟به جهنم که قطعه.. اصلا ب د ر ک که قطعه.. همین شماها باعث میشید به اینجور سرویسهای مزخرف بها داده بشه..مگه درگاه بانکی تو ایران کم هست؟ به غیر درگاه های بانکی حتی سایتهای خدماتی مثل زرین پال و.. هم هستند..چسبیدید دارید خودتون رو میکشید واسه درگاه بانک ملت؟ دیدید قطعیش به دو سه روز کشید درجا انتقال حساب بدید و بیخیالش بشید تا حالش جا بیاد و مسئولینش بفهمن قطعی چه بلایی سر سود و زیانیش میاره. انگار نوبرش رو آورده این همه بانک..
درگاه روی هاست های خارجی فعال شده و هم اکنون مشکل با چیز پی ان هم حل شده
سایت هم باز میشه با چیز پی ان
https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/changeTab.bm
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
خوب شده بود/من به ایران منتقل کرده بودم تا ظهر عالی کار میکرد/ولی متاسفانه الان کلا قطع شد/
تمامی درگاها چه ایران چه خارج ایران خطای 416 میدن در حال حاضر و مشکل از سمت بانک می باشد اوکی میشه خودش![]()
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
سرور ایران وصل شد
با چیز پی ان هم وصل شد
البته با کمی کندی
سلام دوستان بنده هم همبن مشکل رو داشتم. و این آدرس رو تغییر دادم ولی مشکل حل نشد.تا میخوام وارد صفحه پرداخت بشم میزنه : متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد خواهشا کمک کنید. هاستم هم از میهن وب هاست هست از کشور آلمان.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)