من از ایشون سرور آمریکا گرفتم با قیمت مناسب . سخت افزار سرور هم بالا بود ، cpu : 2.8 و رم 4 گیگ و هارد 200
از نظر پشتیبانی و سخت افزاری هیچ مشکلی ندیدم اما برای کار من جواب نداد . من واسه هاستینگ میخواستم که متاسفانه سرعت بین ایران و سرور ایشون نوسان داشت ، سرعت دانلود رو سرور از سایتای دیگه زیر 6 مگابیت نیومد .
من سرور رو کنسل کردم ، طبق قوانین سایتشون هم بازگشت وجه نداشتن ( خوب سیاست کاریشونه و منم همون موقع خرید قبول کرده بودم )
در مورد ایشون تمام چیزهایی که تو این تالار دیدم کمی عجیب به نظر میاد . طبق گفته خودشون که پشتیبانی با اس ام اس و تیکت بود به درستی انجام شد طولانی ترین زمان هم برای پاسخگویی به تیکت فکر میکنم 30 دقیقه بود .
خیلی از دوستانی که انتظار دارن با خرید یه وی پی اس حالا هر چند تومنی طرف باید به صورت اختصاصی باید هر 5 دیقه جواب تیکت هاشو بده کمی منطقی تر باشن .
بیشتر نوشته های تالار در مورد ایشون کاملا غیر منصفانه هست .
من اخلاق ، پشتیبانی و شخصیت ایشون رو کاملا تایید میکنم
هر چند که سرور ایشون برای کار من و انتظار من مناسب نبود اما کیفیت سرویسشون رو در حد مناسبی واسه 99% افرادی که نیاز به سرور دارن دیدم و در نظر من تایید هستن و امیدوارم در آینده بتونم باهاشون کار کنم
من هم سرور اختصاصی دارم و هم چندین سرور مجازی .
یه مشکل دیگه هم که وجود داره اینه که باشلوغ کردن این تاپیک ایشون باید جوابگوی شما در این تاپبک به عنوان ساپورت باشن . در واقع زمانی که ایشون صرف پشتیبانی در سایتشون برای تیکت ها باید صرف کنن متاسفانه اینجا تلف میشه . مطمئن باشین که اینجا هم نتیجه ای نخواهد داشت .
همونطور که گفتم نه سروری که گرفتم از ایشون رو نگه داشتم نه بازگشت وجهی انجام شد ، طبق دیدگاه بعضی از دوستان باید جبهه بگیرم در مقابل ایشون اما اینطور نیست
من سالهاست سرور و vps دارم با خیلی از دوستان هم کار کردم .
ایشون هم از نظر من تایید هستن .