سلام دوستان فکر کنین میخوام یه سرور بگیرم بعدش بگم چه چیز های برام کانفیگ کنن برای وی ای پی سایت فیلم و سریال
مثلا برای اف تی پی چه چیزی هایی بگم وصل کنن با برای همون اچ تی تی پی بگم چه چیزهایی کانفیگ کنن
هر کانفیگی به نظرتون خوبه بگید ممنون
سلام دوستان فکر کنین میخوام یه سرور بگیرم بعدش بگم چه چیز های برام کانفیگ کنن برای وی ای پی سایت فیلم و سریال
مثلا برای اف تی پی چه چیزی هایی بگم وصل کنن با برای همون اچ تی تی پی بگم چه چیزهایی کانفیگ کنن
هر کانفیگی به نظرتون خوبه بگید ممنون
عزیز، اونطوری نمیشه. باید بدی برات اسکریپتش رو نصب و کافنیگ کنن
خواستی در خدمت هستم م.
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
اول از همه مشخص کنید از چه سیستم عاملی میخواین استفاده کنید . لینوکس یا ویندوز ؟ پیشنهاد من ویندوز سرور 2008 هست .
بعد اگر سرمایه ی درس درمونی دارید و میتونید هزینه کنید تهیه ی اسکریپت vip هست ولی اگر نمتونید بگید براتون IIS نصب و کانفیک کنند که در این صورت لینکا http میشه و خیلی هم مصرفش کمه ( خودم از این روش استفاده میکنم ) یا میتونید FTP نصب و راه اندازی کنید .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
دوستان کلا با اف تی پی بلدم کار کنم غیر از فایل زیلا رو سرور چه چیزی باید کانفیگ بشه iis چیزی میخواد یا نه ایا اف تی پی اگه رو سرور اختصاصی باشه افت سرعت داره یا نه چون من الان رو سرور مجازی افت سرعت داشتم شدید
اصلا کندی سرعت دیده نمیشه,امکان داره منابع شما کم بوده باشه یا اشتراکی باشه
سرور اختصاصی شاید براتون گرون تموم بشه
iis رو به صورت کامل نصب کنید دیگه چیزی نمیخواد ولی برای ساخت اکانت وقت گیره
اسکریپت نصب کنید بهتره به نظرم
سلام
چه اسکریپتی باید نصب بشه؟ میشه راهنمایی کنید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)