Payline
ساپورت فوق العاده خوش برخورد..
از اسفند ما تاحالا 200 میلیون ریال تراکنش موفق بدون کوچترین مشکلی باهاشون داشتیم
اما این خدمات هزینه داره و میزان کارمزد بالای payline...
Payline
ساپورت فوق العاده خوش برخورد..
از اسفند ما تاحالا 200 میلیون ریال تراکنش موفق بدون کوچترین مشکلی باهاشون داشتیم
اما این خدمات هزینه داره و میزان کارمزد بالای payline...
از طرز برخورد پشتیبان زرین پال اصلا خوش نمیاد
دانی پی لاین روی سرور من انگار مشکل داره
وقتی کاربر به درگاه هدایت میشه فقط یک صفحه سفید میاد....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
خیلی عجیبه الان یک تیکت از طرف زرین پال برای من باز شد.......
ولی من اصلا هیچ فعالیتی باهاشون ندارم فقط حساب و فعال کردم....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
از لطف شما سپاسگذاریم. توجه داشته باشید به مراتب Payline کارمزد کمتری از سایر سیستم هایی که ادعاهای گوناگون می کنند داره.
در payline سقف کارمزد وجود داره که در هیچ کدوم از سیستم های دیگه نیست و باعث میشه شما هزینه کمتری رو پرداخت کنید.
در این مورد مطالب زیادی نوشته شده که با جستجو می تونید به اونا دسترسی داشته باشید.
به احتمال زیاد مشکل شما به خاطر فعال نبودن تابع CURL روی هاست تون هست. اگر همچنان مشکل تون پابرجاست یک تیکت برای بخش فنی ارسال کنید
تا راهنمایی های لازم رو انجام بدن.
تیکت ارسال شده ولی مشکل ازcurl بود یا..... بالاخره متوجه نشدم
اما لازم باشه سرور و مجدد کانفیگ می کنم
در حال حاضر فعلا از پارس پال استفاده می کنم فقط مشکلی که داره مثلا حساب به 900 هزارتومان برسه 2 روز بعد به دستون می رسه پول.....
زرین پال هم راضی نبودم.....
البته در مورد درگاه پرداخت مستقيم زرين پال اين موضوع رو بگم که کارمزد اين درگاه هم مشابه درگاه فعلی زرين پال هست و کاربران سطح تاييد طلائی ميتونن ازين درگاه درکنار درگاه فعلی استفاده کنن.
اين درگاه از ابتدای هفته آينده به صورت اجرائی روی سايت های پذيرندگانی که در سطح تاييد طلائی باشن فعال ميشه.
من از زرین و پارس پال راضی هستم
هر دو خیلی محترمانه برخورد میکنند.
ولی در کل زرین پال سابقه بیشتری دارد.
پارسپال کاملا تائید میشه از همه نظر حدود 1 سال هست کار میکنیم و مشکلی نبوده در مورد زرین پال هم مثل دوستمون که گفتن منم اصلا با پشتیبانیش نمیتونم کنار بیام پرداخت هاشونم که 3-4 روزه (اطمینان از سالم بودن تراکنش )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)