-
April 25th, 2013, 21:54
ارور در ریاستور کردن بکآپهای دایرکتادمین
سلام دوستان
یه مشکلی پیش اومده که ممنون میشم کمکم کنید.
من دارم از سروری که قبلا داشتم، به ریسلری جدیدی که گرفتم، مهاجرت میکنم. من برای نمونه بکآپ از سه چهار تا اکانت گرفتم و اونها رو به وسیلهی FTP به ریسلری جدید که در ایران گرفتم، منتقل کردم. فایلها هم به درستی منتقل میشن و حجمشون یکی هست (از این جهت هیچ مشکلی نیست).
فقط موقع ریاستور توی سرور جدید، ارور زیر رو به من نشون میده:
کد:
Unable to add user USERNAME_collation. String 'USERNAME_collation' is too long for user name (should be no longer than 16)
Can't add user USERNAME_collation to USERNAME_azazaz: Unable to add user USERNAME_collation. String 'USERNAME_collation' is too long for user name (should be no longer than 16)
Unable to add user USERNAME_collation. String 'USERNAME_collation' is too long for user name (should be no longer than 16)
Can't add user USERNAME_collation to USERNAME_azazaz2: Unable to add user USERNAME_collation. String 'USERNAME_collation' is too long for user name (should be no longer than 16)
Can't add user USERNAME_collation to USERNAME_azazaz: Unable to add user USERNAME_collation. String 'USERNAME_collation' is too long for user name (should be no longer than 16)
<b>Error with system Quotas</b>
setquota: Mountpoint (or device) / not found.
setquota: Not all specified mountpoints are using quota.
<a href='http://help.directadmin.com/item.php?id=42'>Debug Guide</a>
<b>Error with system Quotas</b>
setquota: Mountpoint (or device) / not found.
setquota: Not all specified mountpoints are using quota.
<a href='http://help.directadmin.com/item.php?id=42'>Debug Guide</a>
نکته: من از یه اکانت توی سرور فعلی بکآپ گرفتم و توی همون سرور ریاستور کردم و هیچ مشکلی وجود نداشت.
-
-
April 25th, 2013 21:54
# ADS
-
April 25th, 2013, 23:58
عضو دائم
پاسخ : ارور در ریاستور کردن بکآپهای دایرکتادمین
پیغام خطای فوق UqxomBAU بدلیل طولانی بودن اسم user name database هستش که در این سرور جدید محدودیت ایجاد شده و اسم طولانی نمیتونید استفاده نمایید باید اسم کوتاه تر بکار ببرید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها ازnginxweb به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2013, 00:25

نوشته اصلی توسط
nginxweb
پیغام خطای فوق UqxomBAU بدلیل طولانی بودن اسم user name database هستش که در این سرور جدید محدودیت ایجاد شده و اسم طولانی نمیتونید استفاده نمایید باید اسم کوتاه تر بکار ببرید

سلام
من این مشکل رو به این شیوه به صورت موقت حل کردم. راه حل هم این بود که بعد از این که فایل بکآپ درست شد، یوزرنیم رو که ۸ حرف بود، به ۶ حرف تقلیل دادمش. بعد ریاستور کردم تو سرور مقصد و ریاستور هم به درستی انجام شد، اما مشکل اینه که حالا همهی یوزرنیم و اسمهای دیتابیس و همهی یوزرنیمهای افتیپی و... عوض شده که این باعث مشکلات بعدی میشه.
برای برطرف کردن این مشکل من باید چیکار کنم؟
خیلی ممنون
-
-
April 26th, 2013, 12:45

نوشته اصلی توسط
smhnaji
سلام
من این مشکل رو به این شیوه به صورت موقت حل کردم. راه حل هم این بود که بعد از این که فایل بکآپ درست شد، یوزرنیم رو که ۸ حرف بود، به ۶ حرف تقلیل دادمش. بعد ریاستور کردم تو سرور مقصد و ریاستور هم به درستی انجام شد، اما مشکل اینه که حالا همهی یوزرنیم و اسمهای دیتابیس و همهی یوزرنیمهای افتیپی و... عوض شده که این باعث مشکلات بعدی میشه.
خیلی ممنون
دوستان، کسی راه حلی برای این مشکل پیدا نکرده؟
من تا چند روز بیشتر وقت ندارم برای جابه جا کردن همهی اکانتها. خیلی ممنون میشم کمکم کنید.
دوباره ممنون.
-
-
April 26th, 2013, 13:08
با مدیر سرور جدید صحبت کنید ببینید راضی میشن که محدودیت رو وردارن ؟
-
-
April 26th, 2013, 13:09

نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
با مدیر سرور جدید صحبت کنید ببینید راضی میشن که محدودیت رو وردارن ؟
سلام
خیلی ممنون بابت پاسختون. مدیر سرور جدید هیچ مشکلی نداره و انسان بسیار محترمی هست. اما چطوری باید این محدودیت برداشته بشه؟
ایشون هم دارن تمام سعیشون رو میکنن و چندین بار هم از من خواستن که دوباره تست کنم اما متاسفانه به نتیجه نرسیده تا حالا.
ممنون
-
-
April 26th, 2013, 13:15
-
تعداد تشکر ها از mehdi.gh به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2013, 13:24

نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
ممنون، من این لینک رو دیده بودم و همین راه حل شماره ۲ رو انتخاب کردم:
کد:
2) Or delete the existing User, rename the backup to a shorter name, and restore again, eg:
cd /home/admin/admin_backups
mv user.admin.username.tar.gz user.admin.usern.tar.gz
همونطوری که گفتم:

نوشته اصلی توسط
smhnaji
اما آخه مشکل اینه که پس چرا تو سرور قبلی هیچ مشکلی نداشته؟ و بغیر از اون، چرا یوزرنیم خود من توی سایت جدید، ۸ حرفیه؟!
این یعنی این که من هیچ کاری نمیتونم بکنم و باید حتما بعد از این که اکانتها رو ریاستور کردم، توی فایلهای config همهی سایتها برم و Database Name ها و Database Username ها رو تغییر بدم؟ و همینطور FTP Username ها رو؟ (و...) ؟
خیلی ممنون
-
-
April 26th, 2013, 13:26
عضو جدید
چون کانفیگ دوتا سرور یکی نیستند این مشکل بوجود اومده ، میتونین اون بک آپ هایی که مشکل داشته رو دستی انتقال بدید یا اینکه موارد مشکل ساز رو توی کانفیگ سرور ادیت کنید .
-
تعداد تشکر ها از cserver.ir به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2013, 13:58

نوشته اصلی توسط
cserver.ir
چون کانفیگ دوتا سرور یکی نیستند این مشکل بوجود اومده ، میتونین اون بک آپ هایی که مشکل داشته رو دستی انتقال بدید یا اینکه موارد مشکل ساز رو توی کانفیگ سرور ادیت کنید .
سلام و خیلی ممنون از توجهتون. خب میشه لطفا بفرمایید که چه کانفیگی باید توی سرور جدید عوض بشه؟ که از هاستینگ خواهش کنم این کار رو انجام بده.
فکر کنم مشکل این باشه که در String 'username_dbuser' is too long for user name (should be no longer than 16) نوشته شده:
حالا آیا کانفیگ دیگهای هست که بشه ازش استفاده کرد؟
بازم ممنون
-