کلا بحث دروغ گفتن هستش ... نمیدانم چه فکری میکنید .. شما دروغ میگید توجیه هم میکنید .. طرف مال مردم میخوره .. طرف دیگه وی پی اس میفروشه بهش میگی اقا سرعت این و یا سرور مشکل داره سرور ازت میبنده و یک ساعت باهاش کار نکردی 30 هزارت میره.. کسی نمیدونه به کی اعتماد کنه .. به خدا قسم کافر بهتر از این نوع ادمهای به ظاهر مسلمان هستش... /// بازم میگم مدیر سات از همه بیشتر مقصر هستش .. اگر کسی که سرور میفروشه یک دروغ بگه و یا حق کسی ضایع کند با ان برخورد کند .. میبینیم این سایت یک سایت فوق العاده و با احترام به همدیگر داخلش خرید و فروش میشه ... ولی مدیر سایت .. و یا کسانی که مسوئل سایت هستند فقط مال باختگان را بیرون میکنند و یا پست انها حذف میشود این خود دلیل است که هر کی میاد کلاهبرداری کند
اقای به ظاهر زرنگ ... خیلی ها رو دیدم سرور ارزان میفروشند ولی پای تحویل سرور هستند ... خلی ها رو دیدم برای خود قانون تعیین کردند .. این اقا هم این قانون قبل خرید من و یکی دیگر وضع کرده همان روز سفارش تاریخ زده میشه این هنگامی است که یک ساعته تحویل داده به من و .../////// با اینکه در حق ما بدی کرده ولی نباید خوبی ها و ... را پایمال کرد و ناحق بگیم.. شعاری که دارم ادم باشیم و به همدیگر احترام بگذاریم .. و شاید کسی بگه این اقا را حقه باز خطاب کردی و این احترام نیست .. دوست عزیز به *** میگند *** .. به حقه باز میگویند حقه باز و به معلم میگویند معلم و غیره .. حال این اقا اگر شفاف بود با مشتری جواب تیکت و زنگ و جواب این کامنت ها رو میداد .. پس ریی در کفش دارد