نوشته اصلی توسط
UserWht
برای من یک سوال پیش اومد که گفتم بهتر است در این باره راهنمایی کنید.
طرز کار اسکریپتی که شما زحمتشو کشیدین به این صورت است که مستقیم به زرین پال وصل میشه و تمام پرداخت ها به حساب زرین پال صاحب سایت ریخته می شه
مثلاً من میام برای 20 تا شارژ 2 هزار تومانی حسابم رو به مبلغ 39600 تومان شارژ می کنم و وقتی شارژ ها رو فروختیم 40 هزارتومان به حساب زرین پال ما میاد. تا اینجا شد 400 تا تک تومانی سود حاصل از فروش 20 تا شارژ 2 هزار تومانی .
خوب الان ما در حساب زرین پال 40 هزار تومان داریم که 400 تومانش سود حاصل از فروش هست . حالا من می خوام اون 400 تومان سود رو بر دارم . باید مجدد 2.5 درصد کارمزد بدم . 400*2.5% میشه 10 تومان
پس کل سودی که میمونه 390 تومان هست . حالا این در صورتی که فروشنده بخواد ادامه بده فروشش رو اگر همون اول بخواد دیگه جمع کنه و 40 هزار تومان رو کاملاً برداره 40000*2.5% = 39000 تومان یعنی 600 تومان هم ضرر میکنه چون اول 39600 تومان شارژ کرده بود .
این یعنی اینکه دوجانبه ما به شما کار میکنیم هم شارژ می فروشیم از اونجا سود میدیم و هم اینکه موقع برداشتن سودمون به شرکت شما سود میدیم . این یکم بی انصافی نیست ؟ آیا این زرنگی شرکت شما رو نشون نمی ده ؟
چون اگر صادق هستید بیایید درگاه های دیگر هم به اسکریپت متصل کنید مثل ملت و پاسارگاد و پارسیان و ... ، درسته اسکریپت اپن سورس هست و همه می تونند این درگاه رو اضافه کنند اما به نظرتون کسانی که میان شارژ می فروشن و از اسکریپت آماده استفاده می کنن چند درصدشون اسکریپت شما رو توسعه می دن ؟ و این باز به نفع شرکت شماست چون اسکریپت شما رو توسعه دادند و باز api رو شما دادید و باز شما سود می کنید.
در مهندسی نرم افزار بعد از برنامه نویسی توسعه و نگهداری نرم افزار هست و چون سود رو شما می کنید باید از نظر توسعه و نگهداری هم تامین کنید نیازهای مشتریان رو