-
April 25th, 2013, 22:34
پاسخ : متخصص کانفینگ وب سرور برای سایت پربازدید بالای 900 تا آنلاین
کدام چت روم کانفینگ کردید ممنون میشم خصوصی بفرستید چک کنم ممنون
-
-
April 25th, 2013 22:34
# ADS
-
April 25th, 2013, 23:07
سلام
بهترین راه این هست که وب سرور لایت اسپید نصب کنید که سالانه حدود 120.130 تومان هست که از نظر امنیت و سرعت تامین میشین
-
-
April 26th, 2013, 00:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
khanihost.com
سلام
بهترین راه این هست که وب سرور لایت اسپید نصب کنید که سالانه حدود 120.130 تومان هست که از نظر امنیت و سرعت تامین میشین

میشه این قیمیتی که دادی بگی کجا میدن ما هم تهیه کنیم !
این لینک هم که چیزی در این مورد ننوشته قیمیتی هم تو این رنج نداده !!!
LiteSpeed Technologies - Shopping Cart
ویرایش توسط abolfazl201358 : April 26th, 2013 در ساعت 00:30
-
تعداد تشکر ها از abolfazl201358 به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2013, 00:31
عضو دائم
برای چت روم ها بهترین حالت استفاده از وب سرور nginx می باشد چون سزعت response در اینطور سرورها مخصوصا روی دیتابیس mysql بسیار بالا باید باشه و جدا از سرعت بالای هارد نیازمند وب سرور قدرتمند می باشد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها ازnginxweb به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2013, 04:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ramin n
سلام!خسته نباشید بله چون بنده نه شما بلکه با خیلیا کار کردم و یک روز 2 روز هم نیست که سایت دارم نزدیک به 3 سال هست که دارم تو این زمینه فعالیت میکنم!چون خیلی میاند از تو همین انجمن میشینندمطالب می خونند فکر می کنند دکترا شبکه گرفتند میاند از ما هزینه میگیرند و یک وب سرور نصب می کنند و می گند سایت شما کانفینگ شده بنده با شرکت پی سی پارسی کار کردم با شرکت nginx panel هم کار کردم خوب به نوبه خودشون خوب هستند اما متاسفانه نتونستند یک کانفینگ حرفه ای به سایت ما ارائه بدهند و واقعا من حق میدهم چون کلا اسکریپت ایت چت مشکل داره و مصرف زیادی داره لذا بحث اعتماد ما اینه که ما سرورمونا میدیم دستشون لذا دیگه بحث اعتماد از طرف شما نیازی نیست اما من نمی تونم اعتماد کنم و هم پول بدم هم سایتم بشه موش آزمایشگاهی بلانسبت اون کسایی که کارشون شبکه و مدیریت شبکه هست کسایی که با آموزش اندک می خواهند کانفینگ کنند واسه همین کسیا می خواهیم تضمینی حالا اگر کسی واقعا می تونه تضمینی اونم رو سرور خودم نه رو سرور دیگه چون بنده با همین سرور 830 نفر آنلاین ساپورت کردم بدون افت سرعت منتظر هستم ممنون
همونطور که یکی از دوستان اشاره کردند نمیشه داخل یک ظرف 1 لیتری به زور 2 لیتر آب جا داد . اگر در این مدت هیچ کس نتونسته کاری که مایل بودید رو کامل انجام بده شاید واقعا مشکل از منابع و سخت افزاره که در بهترین حالت ممکن نیز توان تحمل این تعداد کاربر رو به صورت آنلاین نداره . توقع معجزه نمیتوان داشت!!!
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از compiler به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2013, 09:53

نوشته اصلی توسط
compiler
همونطور که یکی از دوستان اشاره کردند نمیشه داخل یک ظرف 1 لیتری به زور 2 لیتر آب جا داد . اگر در این مدت هیچ کس نتونسته کاری که مایل بودید رو کامل انجام بده شاید واقعا مشکل از منابع و سخت افزاره که در بهترین حالت ممکن نیز توان تحمل این تعداد کاربر رو به صورت آنلاین نداره . توقع معجزه نمیتوان داشت!!!
موفق باشید
=====================
سلام!والا چی بگم منظور درست متوجه نشدید من میگم با همین سرور با کانفینگ آپاچی 830 تا آنلاین داشتم الان شما میگید نمیشه یک ظرف یک لیتری 2 لیتر اب ریخت سرور امتحانشا پس داده کانفینگش مشکل داره
-
-
April 26th, 2013, 11:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ramin n
=====================
سلام!والا چی بگم منظور درست متوجه نشدید من میگم با همین سرور با کانفینگ آپاچی 830 تا آنلاین داشتم الان شما میگید نمیشه یک ظرف یک لیتری 2 لیتر اب ریخت سرور امتحانشا پس داده کانفینگش مشکل داره
سلام
مقدار منابع سرورتونو ذکر کنید
رم ؟
پردازند ؟
هارد ؟
پورت ؟
اگه هم خواستید کانفیگ کنید پیشنهاد ما!
1- رسانگار
2- Compiler
3- Nginxweb
4- Allbert
5- Mehrganweb
موفق باشید
-
-
September 1st, 2013, 15:54
خب بنده 4 صفحه رو خوندم الان نشرم رو نسبت به برخی سوالات می دم
دوستی که گفتی nginx بدون ****** مگه کارایی داره ... بله انجین ایکس حتما نباید بطور ****** کارک نه و خودش بدون نیاز با آپاچی و بقیه به خوبی با mod-fpi کار می کنه و bug هم نداره چند ماه هم سرور روشن باشه باگ از سمت nginx پیش نمیاد. و حتی مصارف بیخودی رم و ...
که البته قدرت بیشترش تو زمینه استاتیک ها مانند تصاویر میباشد. فرض کنید سایت گالری تصاویر...
در مورد دوستمون که پیشنهاد داد از memcache استفاده بشه باید بگم بهتره از RPC تحت php استفاده بشه چون memcache کاربردش برای ارتباط بین چند نرم افزار روی پورت خاص هست و سرعت rpc بالاتره ....
شما برادر که برای سایتت دنبال سرور هستی باید بگم کد سایت رو هم باید بهینه کلی
در هر صورت سرور 8 هسته ای رم 32 با هارد sd توصیه میشه که تو ovh یک آفر هست و زیر 200 تومن در ماه میفته برات که مشخصات خوبی داره و اگر nginx هم نصب کنی و از rpc هم استفاده کنی خیلی سریع چت شما کار خواهد کرد.
کانفیگ خاصی هم نمی خواد بی خودی دنبال چیزی نگرد یک سری مقادیر worker process رو بر مبنای تعداد thread های cpu بزار و مقادیر کش رو کم کن و buffer رو کم بزار چون سایتت چت هست و در رکوئیست ها فکر نکنم لازم باشه مثلا 4k بافر کنه.
در کل فکر نکن که کسی که می خواد کانفیگ کنه برات چی کار می خواد کنه
ضمنا DNS رو هم چک کن که خوب نصب شده باشه.
-