بنده ناطق هستم مدیر وب رمز
اگر نمیدانید هاست وب رمز کیست احتمالا تجربه زیادی در وب ندارید. ولی اگر تجربه زیادی ندارید چگونه هدر های ایمیل را با این دقت چک میکنید؟
لذا بنده توصیه میکنم ادمین فروم در پست ارسال شده تجدید نظر کنند چون این پست عمدا یا سهوا تبلیغ سوء علیه وب رمز است.
لینک ۲۵ هاستینگ اول ایران بر اساس تعداد سایت میزبانی شده:
Web Hosting Iran
هر کسی در سایتهای هاستینگ میتواند دامین یا هاست ثبت کند؛ اگر چه دادن اطلاعات صحیح الزامیست اگر فردی به عمد یا سهوا اطلاعات ناقص و غلط یا اطلاعات شخصی دیگر را وارد کند چگونه میتوان جلوی آنرا گرفت؟
ما نمیتوانیم هویت تمامی کاربران را بررسی کنیم و از نیت سوء آنها نیز بی خبریم؛ تا زمانیکه با آن برخورد کنیم یا گزارشی مبنی بر سوء استفاده یا محتوای مجرمانه دریافت کنیم.
لذا اینکه دامین توسط رکست هاستینگ ثبت شده و تلفن دفتر وب رمز در مشخصات آن قید شده الزاما بدین معنی نیست که ما مسئول رفتار سوء مشترک هستیم ضمن اینکه هاستینگ آن نیز با وب رمز نبوده.
بنده امروز این پست را دیدم و این کاربر و دامین ها همگی معلق شد. شما میتوانید موارد سوء استفاده از خدمات را با پشتیبانی وب رمز در میان بگذارید.
مجددا بنده توصیه میکنم ادمین فروم در پست ارسال شده تجدید نظر کنند چون این پست عمدا یا سهوا تبلیغ سوء علیه وب رمز است.