-
April 24th, 2013, 12:39
عضو انجمن
وایمکس
سلام خدمت دوستان .
میخواستم وایمکس بگیریم ولی نمیدونم از کدوم شرکت . فعلا فقط تعرفه های مبین نت و ایرانسل رو بررسی کردم که به نظرم تعرفه های ایرانسل ارزون تر بود . به نظرتون از کدوم شرکت بگیرم ؟ لطفا اگر جایی رو پیشنهاد میدید در موردِ پشتیبانی ، آنتن دهی ، سرعت دانلود و آپلودِ روزانه و شبانه ، آپ تایم و ... هم نظر بدید .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
April 24th, 2013 12:39
# ADS
-
April 24th, 2013, 12:45
پاسخ : وایمکس
مبین نت
طرح نوروزی من تمدید کردم سرعت 1 مگابیت.. تا 2.2 مگابیت هم سید شد
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
April 24th, 2013, 12:49
-
تعداد تشکر ها از google.7 به دلیل پست مفید
-
April 24th, 2013, 12:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
google.7
کدوم شهر هستید؟
تبریز - تهران
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
April 24th, 2013, 12:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
danitfk
مبین نت
طرح نوروزی من تمدید کردم سرعت 1 مگابیت.. تا 2.2 مگابیت هم سید شد
.:: شرکت ارتباطات مبین نت-طرح های ویژه ::.
طرح نوروزی هنوز ادامه داره ؟ من مودم جیبی حتما باید بخرم . مودم جیبیش چطوره ؟ آپ تایم شبکه ؟
-
-
April 24th, 2013, 13:10
عضو دائم
من چند تا اینترنت دارم که یکی مبین نت هست
مبین نت من مشکلی که دارم باهاش این است که گاهی اختلال ایجاد میشه و اینترنت قطع میشه و اینترانت میشه و برای چند دقیقه بعضی سایت ها باز نمیشن
از سمت دیگر نوین نت از نظر قطعی خیلی خوبه و قطعی کمی دارد و آنتن دهیش از ایرانسل بیشتر است
اگر هم اینترنت adsl بگیری نوین نت برترین استد توی خدماتش و شاتل هم کیفیت خدماتش خحیلی مناسب است
با تشکر
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
April 24th, 2013, 13:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
من چند تا اینترنت دارم که یکی مبین نت هست
مبین نت من مشکلی که دارم باهاش این است که گاهی اختلال ایجاد میشه و اینترنت قطع میشه و اینترانت میشه و برای چند دقیقه بعضی سایت ها باز نمیشن
از سمت دیگر نوین نت از نظر قطعی خیلی خوبه و قطعی کمی دارد و آنتن دهیش از ایرانسل بیشتر است
اگر هم اینترنت adsl بگیری نوین نت برترین استد توی خدماتش و شاتل هم کیفیت خدماتش خحیلی مناسب است
با تشکر
عیسی لو
من adsl دارم ولی برای مدتی مجبورم بینِ تبریز تهران مدام جا به جا بشم واسه همینه دنبال وایمکسم . با توضیحاته شما یعنی نوین نت از مبین نت و ایرانسل بهتره ؟
============
چند تا سوال دیگه هم دارم از دوستان اونم اینکه فعال سازی وایمکس چقدر طول میکشه ؟ و اینکه به درده کار با سرور مجازی میخوره ؟ پینگش در مقایسه با adsl خیلی ضایع هست ؟ :دی
-
-
April 24th, 2013, 13:28
انتن دهای ایرانسل بهتره
ولی مبین شهرهای بیشتری پوشش میده
ترافیک رایگانشون داغونه
پشتیبانی ندارن جفتشون و الکی هست
مودم ایرانسل ارزون تره
کیفیت سرعت 512 مبین نت خیلی بهتره از 1024
اگر می خوای بگیری 512 یکساله مبین نت بگیر
اگر هم خواستی بگو خودم بهت میدم ولی باید تهران باشی
خواستی پ خ کن
-
-
April 24th, 2013, 13:37
عضو انجمن
ولی مبین شهرهای بیشتری پوشش میده
همین دوتا شهر رو پوشش بدن + مسیرِ بینِ این دو شهر رو بسته .
هر دوتاشون ؟
اگر می خوای بگیری 512 یکساله مبین نت بگیر
ترافیکش کمه . ماهی کمتر از 3 گیگ جواب نمیده واسه من .
با 512 یه تست از speedtest میگیری ؟
-
-
April 24th, 2013, 13:47
تو مسیر که بیخال شو , چون سیم کارت نیست که
شباش قعط میشه تو تهران اما شهرستان بد نیست
از بس افر گذاشتن و فروختن دکلها کم میاره
با 512 مبین نت تا 120 هم دانلود میده ولی ایرانسل نه
من به عنوان یک فروشنده و یک کسی که باهاشون کار کردم دارم میگم این چیرا رو!!
رایتل خوبه اگر تبریز جواب بده!
من خودم با رایتل تا کرج رفتم تو جاده راضی بودم
-
تعداد تشکر ها ازMicrob به دلیل پست مفید