نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
با سلام

1 ترابایت یعنی دانلود داخل هاست ؟ اگر بیشتر توضیح بدید که کلا برای چه چیزی مصرف میشود بهتره عزیز.

هر 100 گیگ 35-40 هزار تومان.

یا حق
استفاده شخصی هست برای دانلود شخصی خودم استفاده می کنم ترافیک هم روی اینترنت هست هم اینترانت استفاده این ترافیک ممکن هست تا چند ترابایت هم افزایش پیدا کنه واقیعت دنبال کیفیت و آپتایم بالا و مخصوصا کیفیت پورت هستم .

دنبال شرکتی هم هستم هر 100 گیگ ترافیک هزینه پرداخت کنم خیالم از بایت کیفیت راحت باشه .

نقل قول نوشته اصلی توسط MehrganWeb نمایش پست ها
سلام

با کنترل پنل دایرکت ادمین در خدمتتون هستیم
میزان فضا را اعلام کنید + مورد استفاده تونو
قیمت هر 100 گیگ پهنای باند از دیتاسنتر افرانت 35500 تومان
موفق باشید
افرانت مشکل 4 به 1 نداره یعنی باید از 10 گیگ ترافیک باید 2.5 گیگ دانلود باشه 7.5 گیگ آپلود اگه این مشکل ندارید اعلام کنید .

پورت تضمینی چقدر خواهد بود کیفیت پورت خیلی حساس هستم می خوام حداقل 2-3 مگابایت در ثانیه سرعت داشته باشه .

هزینه ترافیک هم هر 100 گیگ پرداخت کنم تا خیالیم از بایت کیفیت راحت باشه ..

نقل قول نوشته اصلی توسط shahintak نمایش پست ها
در خدمتیم

با پهنای باند 1100 گیگ ماهانه

350 هزار تومان

پورت تضمینی چقدر خواهد بود کیفیت پورت خیلی حساس هستم می خوام حداقل 2-3 مگابایت در ثانیه سرعت داشته باشه .

هزینه ترافیک هم هر 100 گیگ پرداخت کنم تا خیالیم از بایت کیفیت راحت باشه شاهین جون ...

نقل قول نوشته اصلی توسط viva نمایش پست ها
شما گفتی نگید پهنای باند گرونه و اگه دارید آفر بدید . ما هم آفر میدیم ولی شما هم نگو ما الان 6 گیگ داریم با پهنای باند نامحدود داریم ماهی 45 میدیم. اگه داری حفظش کن. سرورهای ایرانی خیلی گرونه هست .

ببین عزیز منظور بنده اشتباه متوجه شدید منطورم این بود نگید دیتا سنتری این همه ترافیک نمیده یا هزینه سنگین هست و... اتفاقا دنبال کیفیت هستم هزینه در اولیت دوم بنده هست .

دوستان توجه کنن آفری که میدن این هم در نظر بگیرن پورت سرور خیلی مهم هست مخوصا ورودی و خروجی به سمت کشور آمریکا مهم هست .