صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: هاست نامحدود ؟ چطور ممکنه ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    106
    تشکر شده در
    91 پست

پیش فرض هاست نامحدود ؟ چطور ممکنه ؟

سلام

با توجه به اینکه هر سرور یک مقدار هارد داره چطوری ممکنه که شرکت ها حتی شرکت های خارجی معتبر مثل هاست گیتور هاست های نا محدود می فروشند ؟

2. تعداد تشکر ها از rezidentevilone به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    422
    تشکر شده در
    292 پست

پیش فرض پاسخ : هاست نامحدود ؟ چطور ممکنه ؟

با سلام،
    در پاسخ به سوال شما طبق جستجو ها و سوال هایی که از همکاران پرسیدم نهایت جواب من این بود
    که دقیقا سوال شما رو داشتم.
    هاستینگ هایی که نمایندگی/هاست نامحدود بفروش می رسانند از هارد هایی با فضای بالا برخوردارند ( مثلا 50 ترابایت )
    و این سیاست کاری هم هست که با چنین میزبان فضایی کاربری هیچ وقت برای مثال بیشتر از 1 ترابایت صرفا جهت هاست مصرف ندارد
    و شرکت های معتبر هاستینگ که سرویس نامحدود ارائه می کنند مبلغ کلانی بطور ماهیانه یا سالیانه دربافت می کنند.
    نتیجه کار: هارد نامحدود بصورت فیزیکی وجود ندارد و هاستینگ ها از میزان فضای بالا بر خوردارند

موفق باشید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط P30w.com نمایش پست ها
    با سلام،
    در پاسخ به سوال شما طبق جستجو ها و سوال هایی که از همکاران پرسیدم نهایت جواب من این بود
    که دقیقا سوال شما رو داشتم.
    هاستینگ هایی که نمایندگی/هاست نامحدود بفروش می رسانند از هارد هایی با فضای بالا برخوردارند ( مثلا 50 ترابایت )
    و این سیاست کاری هم هست که با چنین میزبان فضایی کاربری هیچ وقت برای مثال بیشتر از 1 ترابایت صرفا جهت هاست مصرف ندارد
    و شرکت های معتبر هاستینگ که سرویس نامحدود ارائه می کنند مبلغ کلانی بطور ماهیانه یا سالیانه دربافت می کنند.
    نتیجه کار: هارد نامحدود بصورت فیزیکی وجود ندارد و هاستینگ ها از میزان فضای بالا بر خوردارند

موفق باشید
    50 ترابایت
    مگه سرور چقد رمو سی پی یو داره
    هاست نامحدود تا زمان استفاده معمولی کاری ندارن باهاتون مصرف بالا باشه میبندن قوانین سایتشونرو کامل بخونید یک سایت معمولی هم خیلی زیاد حجمش باشه 10 گیگیه با یه هارد 2 ترابایت هم میشه هاست نامحدود داد چون معمولا کابرا از فضا زیاد استفاده نمیکنن و اکثرا فقط دوست دارن نامحدود باشه همین

6. تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید

عضو انجمن Dr.Oxygen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    318
    تشکر تشکر شده 
    571
    تشکر شده در
    289 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezidentevilone نمایش پست ها
    سلام

با توجه به اینکه هر سرور یک مقدار هارد داره چطوری ممکنه که شرکت ها حتی شرکت های خارجی معتبر مثل هاست گیتور هاست های نا محدود می فروشند ؟
    با سلام و عرض ادب
    خود هاست گیتور که مثال زدید اگر قوانینش رو مطالعه کنید قوانین بسیار سخت گیرانه برای هاست های اشتراکی نامحدود دارد.
    هاست های نا محدود قوانین زیادی دارند که باید رعایت شوند. مثلا حجم دیتابیس، تعداد فایل ها، بکاپ گیری، عدم استفاده به عنوان فضای بکاپ و ..... و باید هم به شدت توسط ارائه دهنده کنترل شوند. همچنین مصرف منابع و عدم اجازه برای لیچ و .... هم به شدت باید کنترل شوند.

یکی از معروف ترین ها بلوهاست می باشد که بد نیست برای نمونه قوانین آن را کامل مطالعه نمایید: بند شماره 8 از این لینک BLUEHOST.COM TERMS OF SERVICE - Web hosting provider - Bluehost.com

8. تعداد تشکر ها از Dr.Oxygen به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    422
    تشکر شده در
    292 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tizparvaz نمایش پست ها
    50 ترابایت
    مگه سرور چقد رمو سی پی یو داره
    هاست نامحدود تا زمان استفاده معمولی کاری ندارن باهاتون مصرف بالا باشه میبندن قوانین سایتشونرو کامل بخونید یک سایت معمولی هم خیلی زیاد حجمش باشه 10 گیگیه با یه هارد 2 ترابایت هم میشه هاست نامحدود داد چون معمولا کابرا از فضا زیاد استفاده نمیکنن و اکثرا فقط دوست دارن نامحدود باشه همین
    سلام.
    همکار گرامی مثال زدم،
    قصد تفهیم این موضوع رو برای دوست عزیز داشتم که متوجه بشن هارد نامحدود بصورت فیزیکی موجود نیست.

با احترام

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    106
    تشکر شده در
    91 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط P30w.com نمایش پست ها
    سلام.
    همکار گرامی مثال زدم،
    قصد تفهیم این موضوع رو برای دوست عزیز داشتم که متوجه بشن هارد نامحدود بصورت فیزیکی موجود نیست.

با احترام
    بله منم می دونم که هارد نامحدود موجود نیست !!!!! ( مگه من گفتم موجوده ؟! :| )

من فقط دنبال یه جای ارزون برای فایل های آپلود سنترم می گردم چون فضای هاست دانلودم پر شده !

11. تعداد تشکر ها از rezidentevilone به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    422
    تشکر شده در
    292 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezidentevilone نمایش پست ها
    بله منم می دونم که هارد نامحدود موجود نیست !!!!! ( مگه من گفتم موجوده ؟! :| )

من فقط دنبال یه جای ارزون برای فایل های آپلود سنترم می گردم چون فضای هاست دانلودم پر شده !
    صرفا جهت قانع کردن شما مثال زده شد دوست عزیز بنده هم نگفتم شما این موضوع رو نمی دونید.
    اگر درست متوجه شده باشم شما مایل به خرید هاست ارزان برای آپلود فایل هاتون هستید؟
    اگر به این صورت است به چه میزان فضایی نیاز دارید؟

موفق باشید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

نه واسه شما کاربردی نداره چون میبندن هاستتونرو تا زمانی که مصرف معمولی باشه میتونید استفاده کنید

14. تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    24 پست

من الان 30 گیگ روی یه سرویس دهندۀ خارجی فایل دارم، به فایل هایی که برای سایت استفاده میشن مثل دیتابیس و php این چیزا کاری ندارن. برای بقیۀ فایل ها هم باید باهاشون صحبت کنین. مثلاً من یه گالری عکس 10 گیگی داشتم که قبل از اینکه منتقل کنم باهاشون صحبت کردم ببینم مشکل دارن یا نه.
    اکثرا سیستم Resource Usage دارن که اگه تعداد کانکشن ها به سایتتون از یه حدی بیشتر بشه به طور خودکار هاستتون رو موقتاً برای 15-10 دقیقه تعلیق می کنه، همین طور اگه پهنای باند مصرفی تون در ثانیه از حد مجاز (برای من یک مگابیت در ثانیه هست) بیشتر بشه. میزان مصرف رم مجازی و فیزیکی و CPU رو هم با همین کنترل می کنن. اگه بخوایین فایل های حجیم برای دانلود بذارین، همین سیستم مدام هاستتون رو تعلیق می کنه. جالب اینجاست که اگه روی یه اکانت دوتا دامین داشته باشین و یه دامین مصرف زیاد داشته باشه فقط اون دامین رو تعلیق می کنه و به دامین دیگه کاری نداره. خودشون معمولا کاری باهاتون ندارن مگه اینکه خیلی مشکل براشون درست کنین که در این صورت ممکنه اکانتتون رو محدود کنن یا منتقلتون کنن به یه سرور دیگه که برای مشترکان پرمصرف گذاشتن و عملاً کارآیی نداره، بهرحال در نهایت خودتون متوجه میشید که به دردتون نمی خوره

16. تعداد تشکر ها از haadey به دلیل پست مفید

عضو جدید pourya74 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    175
    تشکر شده در
    124 پست

یه جور ترفند فروشه . شما هر چقدر هم فایل داشته باشید فکر نکنم بیشتر از 10 گیگابایت بشه . همشون هم ذکر کردن برای هاست دانلود نباید استفاده بشه .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)