نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: هاست نامحدود ؟ چطور ممکنه ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    24 پست

پیش فرض پاسخ : هاست نامحدود ؟ چطور ممکنه ؟

من الان 30 گیگ روی یه سرویس دهندۀ خارجی فایل دارم، به فایل هایی که برای سایت استفاده میشن مثل دیتابیس و php این چیزا کاری ندارن. برای بقیۀ فایل ها هم باید باهاشون صحبت کنین. مثلاً من یه گالری عکس 10 گیگی داشتم که قبل از اینکه منتقل کنم باهاشون صحبت کردم ببینم مشکل دارن یا نه.
    اکثرا سیستم Resource Usage دارن که اگه تعداد کانکشن ها به سایتتون از یه حدی بیشتر بشه به طور خودکار هاستتون رو موقتاً برای 15-10 دقیقه تعلیق می کنه، همین طور اگه پهنای باند مصرفی تون در ثانیه از حد مجاز (برای من یک مگابیت در ثانیه هست) بیشتر بشه. میزان مصرف رم مجازی و فیزیکی و CPU رو هم با همین کنترل می کنن. اگه بخوایین فایل های حجیم برای دانلود بذارین، همین سیستم مدام هاستتون رو تعلیق می کنه. جالب اینجاست که اگه روی یه اکانت دوتا دامین داشته باشین و یه دامین مصرف زیاد داشته باشه فقط اون دامین رو تعلیق می کنه و به دامین دیگه کاری نداره. خودشون معمولا کاری باهاتون ندارن مگه اینکه خیلی مشکل براشون درست کنین که در این صورت ممکنه اکانتتون رو محدود کنن یا منتقلتون کنن به یه سرور دیگه که برای مشترکان پرمصرف گذاشتن و عملاً کارآیی نداره، بهرحال در نهایت خودتون متوجه میشید که به دردتون نمی خوره

2. تعداد تشکر ها از haadey به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)