-
March 12th, 2013, 14:34
فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
سلام علیکم
از دیتاسنتر امریکا دیتاشک فروش ویژه سال 1392 را شروع می کنیم
سال 1392 را پیشاپیش به همکاران و مدیران سایت و کاربران عزیز تبریک عرض می کنیم و سال خوبی را برای شما عزیزان ارزومند هستیم
فروش ویژه داریم که بهش رح ذیل است
سرور دوم وی گیگ در امریکا دیتاسنتر محبوب و محجوب دیتاشک
سرور سوم وی گیگ تهیه شد و در حال سرویس دهی به خریدار ها میباشیم
سرور چهارم وی گیگ تهیه شده و در حال سرویس دهی به کاربران میباشیم
سرور پنجم وی گیگ تهیه شده و منتظر رفع مشکل سرور چهار هستیم تا فروش را ادامه بدیم
USA-2048
Ram:2048
Hard Disk:13GB
CPU:2.7 GHz
Data Center:datashack
Monthly Bandwidth:6000GB
port:1Gps
FREE 24/7 Support
هزینه ماهیانه:10 هزارتومان
لینک خرید:
پورتال کاربری وی گیگ - سبد خرید
فروش تا اطلاع ثانوی متوقف شده است لطفا تیکت و سوال نفرمایید
منابع سرور مجازی به صورت اشتراکی هست
برگشت هزینه سرویس به هیچ عنوان نداریم
سرویس های پیش فروش شده پس از پرداخت همان لحظه تاریخ 30روز ان فعال خواهد شد و سرویس حد اقل 48ساعت و حد اقل 72ساعت بعد تحویل داده خواهد شد
هزینه تمدید ماه دوم:13هزارتومان
هزینه تمدید ماه سوم:15 هزارتومان
نریخ سرور روی 15 هزارتومان ثابت خواهد ماند
از طریق راه های ذیل با من در ارتباط باشید
ایدی من در یاهو مسنجر:vgig@rocketmail.com
تذکر: ای دی یاهو مسنجر فقط برای ارتباط با بنده و راهنمایی کار بر میباشد و هیچگونه پشتیبانی نرم افزاری در یاهو نداریم فقط صحبت با کاربر راهنمایی برای خرید سرویس
شماره تماس:09386680168
تحویل سرور های ویندوز 2003 و ویندوز 2008 در کم تر از 30دقیقه
تحویل سرور های لینوکس در کم تر از 2ساعت
طبق قوانین سایت با کاربران که نظر های خاصی در این تاپیک میدن برخورد میشه
لینک قوانین فروش و پشتیبانی وی گیگ:
http://www.portal.vgig.ir/announcements.php?id=4
ویرایش توسط kingserver : May 3rd, 2013 در ساعت 05:28
-
تعداد تشکر ها ازkingserver به دلیل پست مفید
cyborg276438, electro, farshid2345678, funtezi2org, jackgonjishke, mahdkoosh, medianet, navidahwaz, par30shop, reza_mt1364, sefaresh68, zio
-
March 12th, 2013 14:34
# ADS
-
April 21st, 2013, 12:41
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
بنده ازش یه سرور گرفتم همون لحظه اول دبه کردم که 25 گیگ هارد میخوام سی پی یو هم 3برابر کن 3هزار تومن اضافه گرفت اما بدک نبود ارزش اینو داشت که من 340 گیگابایت اطلاعات رو نم نم از تو این وی پی اس انتقال بدم.......
الان هم ماهش تموم شد کنسل کردم...............
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
-
-
April 21st, 2013, 12:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
networkgostar
بنده ازش یه سرور گرفتم همون لحظه اول دبه کردم که 25 گیگ هارد میخوام سی پی یو هم 3برابر کن 3هزار تومن اضافه گرفت اما بدک نبود ارزش اینو داشت که من 340 گیگابایت اطلاعات رو نم نم از تو این وی پی اس انتقال بدم.......
الان هم ماهش تموم شد کنسل کردم...............

ای کلک
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
April 21st, 2013, 13:20
سلام علیکم
جالب هست بعضی از کاربران که اخلاق و منشی بچه گانه دارند میان تو تاپیک و حرف های دور از منطق بیان می کنند
سابقه کاری خدا رو شکر در حدی بوده که راضی باشند کاربرا و بعضی از کاربر های که توقع نابجایی دارند همچنان از قوانین وی گیگ پیروی نمی کنند دوباره ببینم و بانظرات بی اساسشون و طبق نوع فروش و پشتیبانی که اول تاپیک داشتیم به شدت برخورد می کنم
موفق باشید
-
-
April 21st, 2013, 13:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kingxerxes
اقا حرف دوستان درسته سالی یکبار وارد رموت میشه
اونم به هزار زور
واقعا حسته شدم و سرورش را کلا دیگه وارد نشدم تمدید هم دیوونه نیستم با این کیفیت بد انجام بشه
هر کسی خرید بعد میفهمه گیر چه سرور مزخرفی افتاده
من هم طمع 10هزار تومان کردم گفتم مفته اما این 1000 هم نمیارزه

نوشته اصلی توسط
98patogh
ببینید من حاضرم ماهانه 100 تومان بدم سرورم هم در کل ما خاموش باشه استفاده نکنم
از سرویس دهنده بنده ادب و احترام بهم بزاره . درست جواب بده . دوستانه باهم رفتار کنه
ما از ایشون وی پی اس گرفتیم فرداش دادیم به دوستمون استفاده کنه . میگه چرا پنل کاربریت رو دادی به دوستت میگم آقا تو چیکار داری شاید بنده دوست دارم پنلم رو به هرکسی بدم . بنده وی پی اس گرفتم مسئولیتش با منه . میگه نه باید بگی دوستت ثبت نام کنه وی پی اس رو بفرستم به یوزر ایشون . خوب این یه حرف غیر منطقی
بهش پیام میدی در نهایت بی احترامی بهت جواب میده
شماره تماسی ازش موجود نیست
وارد ریموت دکستاپ شاید بتونی کلا سالی یه بار بشی چون سرور ایشون اورسل هست
هزینه کانفیگ که معمولا رایگان هست با درخواست های بسیار بالا انجام میدن
و ...

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
مدیر فروش ... لطفا بفرمایید تکلیف سرور های که بسته شده اند چی شد ... چقدر زمان برده ... و چقدر دیگر زمان میبرد تا تکلیف سرور های که به گفته شما اسپم داده بودند مشحص شود... از کجا مطمئن باشیم ای پی ما اسم داده .. چرا جواب تیکت .. تیکت .. تیکت ... تکیت .... را نمیدهید /../// چندین بار تیکت کردم ولی به خود زحمت نمیدهید جواب تیکت بدهید .. یا جواب یاهو و موبایل که تماس نگرفتم ..چون مطمئن هستم جواب نمیدهی ...
بگویید تکلیف چی شد سرور های که تحویل ما داده اید و هنوز باز نشده حتی برای بک اپ گرفتن ..
بگویید تکلیف چی شد سرور های که تحویل ما داده اید و هنوز باز نشده حتی برای بک اپ گرفتن ..

نوشته اصلی توسط
p30speed
در مورد اینکه کسی اعتراض کنید مسدود میکنه که اصلا کار درستی نیست و پولشم درست نیست
و اگر واقعا کم میزاره و کم فروشی میکنه(که امیداورم این حرف اشتباه باشه و عکسش ثابت بشه). یاد این آیه قرآن می افتم
ویل للمطففین الذین اذا اکتالوا علی الناس یستوفون . و اذا کالو هم او وزنو هم یخسرون . الا یظن اولئک انهم مبعوثون . لیوم عظیم . یوم یقوم الناس لرب العالمین.
ترجمه: وای به حال کم فروشان آنان که وقتی چیزی را با پیمانه یا وزن از مردم تحویل می گیرند کاملاً حق خود را استیفاء می کنند ولی وقتی چیزی را تحویل مردم می دهند در پیمانه و وزن کمتر می دهند . آیا آنها عقیده ندارند که بعد از مرگ زنده خواهند شدو به روز بزرگ رستاخیز ایمان ندارند . روزی که تمام مردم در پیشگاه خداوند برای تعیین سرنوشت خود می ایستند

نوشته اصلی توسط
hamid-khakzad
طبق قانون ذیل شما قوانین وی گیگ ار رعایت نکردین در صورت اینکه در تاپیک وب هاستینگ تالک عذر خواهی انجام بشه سرویس شما فعال میشود در غیر این صورت سرویس مسدود خواهد ماند
کاربر موظف است تا ادب و شئونات اخلاقی را در هنگام ارسال تیکت پشتیبانی یا تاپیک فروش در وب هاستینگ تالک رعایت نماید و مشکلات خود را در نهایت آرامش و ادب پیگیری نماید، در غیر اینصورت سرویس های وی مسدود شده و هیچ هزینه ای مسترد نمیگردد.
با تشکر
به حهت اینکه سروروصل بشه حرفمو پس می گیرم و پوزش می خوام

نوشته اصلی توسط
98patogh
ازشون سرویس داشتم راضی نبودم به هیچ وجه
پنل ریست و شات دان ندارند بهشون میگی بگیرید میگن پول نداریم بگیریم . وی پی اس رو بخوای ریست بدی باید منتظر بمونی آقا از خواب بیدار شه یا ...
دانش فنی بسیار کمی در زمینه سرور دارند

نوشته اصلی توسط
hamid-khakzad
سلام
من هم 1سرور 2 گیگ گرفتم واقعا افتضاحه
سرور تو حالته هنگه
سرعت اینترنتش هم مزخرفه واقعا
اگر سرور بگیرید از این شرکت واقعا پولتون را ریختید تو چاه

نوشته اصلی توسط
sefaresh68
یاهو هم ج نمیدی میگی پشتیبانی تیکت
تیکت رو که میبندی
جمع کن
خدا رو شکر از سرویست به مشتری ندادم میدونستم یک مشکلی هست

نوشته اصلی توسط
sefaresh68
in bara shoma male man in agha 7 rooz pish dad
173.208.210.69
user administrator
pasword vgig@123
با عرض پوزش همکار عزیز
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
-
April 21st, 2013, 14:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام علیکم
جالب هست بعضی از کاربران که اخلاق و منشی بچه گانه دارند میان تو تاپیک و حرف های دور از منطق بیان می کنند
سابقه کاری خدا رو شکر در حدی بوده که راضی باشند کاربرا و بعضی از کاربر های که توقع نابجایی دارند همچنان از قوانین وی گیگ پیروی نمی کنند دوباره ببینم و بانظرات بی اساسشون و طبق نوع فروش و پشتیبانی که اول تاپیک داشتیم به شدت برخورد می کنم
موفق باشید
شما به سنگ پای قزوین هم گفتی برو کنار باد بیاد
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
-
April 21st, 2013, 17:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام علیکم
موفق باشید
من به عنوان کربر حالم از خودت سرویسات
به هم میخوره یادمه پارسال تو ادد لیستم بودی ایگنورت کردم
-
-
April 21st, 2013, 17:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sefaresh68
من به عنوان کربر حالم از خودت سرویسات
به هم میخوره یادمه پارسال تو ادد لیستم بودی ایگنورت کردم

خودت و کنترل کن
خوب الان اونم تورو ایگنور میکنه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
April 22nd, 2013, 10:23

نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام علیکم
موفق باشید
جناب تو که زیاد حق به جانب هستی اخرش این سرورها که گفتی اسپم داده اند چی شد ... هنوز منتظریم که ببینیم تکلیف چی هستش واسه بک اپ چکار کنیم ... یا بزار واضح بگم چطور مطمئن بشیم واقعا اسپم بود .. همین که شما بگید اسپم بوده ما راضی بشیم دیگه //
-
-
April 22nd, 2013, 10:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
جناب تو که زیاد حق به جانب هستی اخرش این سرورها که گفتی اسپم داده اند چی شد ... هنوز منتظریم که ببینیم تکلیف چی هستش واسه بک اپ چکار کنیم ... یا بزار واضح بگم چطور مطمئن بشیم واقعا اسپم بود .. همین که شما بگید اسپم بوده ما راضی بشیم دیگه //
مگه سرور مسدود شده؟
-
-
April 22nd, 2013, 10:37
-