-
April 22nd, 2013, 03:09
درخواست هاست یا سرور مجازی ایران با پهنای باند بالا
با سلام
هاست ایران با پهنای باند بالای یک ترابایت لازم دارم دوستانی که می تونن هزینه پهنای باند اعلام کنن !
توجه کنید روی هاست ها هیچ فشاری نخواهد بود و هیچ سایتی هم ران نمی شه فقط برای استفاده حداکثر 3-4 کاربر هست !
روی هاست اکثر دانلود انجام خواهد شد آپلود به اون صورت نداریم اگر امکان ارایه هاست نبود سرور مجازی هم مشکلی نداریم .
فقط خواهشا دوستان اسپم نکنن که پهنای باند گرونه و ... فقط در صورت داشتن آفر اعلام کنید 
ممنون
-
تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2013 03:09
# ADS
-
April 22nd, 2013, 07:48
پاسخ : درخواست هاست یا سرور مجازی ایران با پهنای باند بالا
با سلام
هاست ایران با پهنای باند 1 ترابایت
از 500 هزار تومان تا 700 هزار تومان موجود هست
(از نظر - هاست - سرور مجازی - وی پی اس )
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
0910.3881944
-
-
April 22nd, 2013, 08:17
عضو انجمن
با سلام
پیام خصوصی شد .
موفق باشید
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
-
-
April 22nd, 2013, 09:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
diges
با سلام
هاست ایران با پهنای باند بالای یک ترابایت لازم دارم دوستانی که می تونن هزینه پهنای باند اعلام کنن !
توجه کنید روی هاست ها هیچ فشاری نخواهد بود و هیچ سایتی هم ران نمی شه فقط برای استفاده حداکثر 3-4 کاربر هست !
روی هاست اکثر دانلود انجام خواهد شد آپلود به اون صورت نداریم اگر امکان ارایه هاست نبود سرور مجازی هم مشکلی نداریم .
فقط خواهشا دوستان اسپم نکنن که پهنای باند گرونه و ... فقط در صورت داشتن آفر اعلام کنید
ممنون
با سلام
1 ترابایت یعنی دانلود داخل هاست ؟ اگر بیشتر توضیح بدید که کلا برای چه چیزی مصرف میشود بهتره عزیز.
هر 100 گیگ 35-40 هزار تومان.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 22nd, 2013, 14:33
عضو انجمن
سلام
با کنترل پنل دایرکت ادمین در خدمتتون هستیم
میزان فضا را اعلام کنید + مورد استفاده تونو
قیمت هر 100 گیگ پهنای باند از دیتاسنتر افرانت 35500 تومان
موفق باشید
-
-
April 22nd, 2013, 15:07
عضو جدید
در خدمتیم
با پهنای باند 1100 گیگ ماهانه
350 هزار تومان
-
-
April 22nd, 2013, 16:05
مشخصات هاستها: میزبانی وب لینوکس
یک ترابایت ترافیک اضافی ماهیانه 350000 تومان
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
April 22nd, 2013, 16:19
550
تومان با منابع اختصاصی
-
-
April 22nd, 2013, 17:58

نوشته اصلی توسط
diges
با سلام
فقط خواهشا دوستان اسپم نکنن که پهنای باند گرونه و ... فقط در صورتاشتن آفر اعلام کنید
ممنون
سلام دوست عزیز اگر دانلود آپلودتون سنگین نباشه میتونیم بهتون سرویس بدیم نهایتا 7نفر همزمان آنلاین و 1000بازدید در روز مایل بودید سایتمون رو بررسی بفرمایید اگر هم سرویس مورد نظرتون داخل پلن های سایت نبود با پشتیبانی آنلاین یاهو تماس بگیرید
ID : Dibawebhost
-
-
April 23rd, 2013, 03:48

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
1 ترابایت یعنی دانلود داخل هاست ؟ اگر بیشتر توضیح بدید که کلا برای چه چیزی مصرف میشود بهتره عزیز.
هر 100 گیگ 35-40 هزار تومان.
یا حق
استفاده شخصی هست برای دانلود شخصی خودم استفاده می کنم ترافیک هم روی اینترنت هست هم اینترانت استفاده این ترافیک ممکن هست تا چند ترابایت هم افزایش پیدا کنه واقیعت دنبال کیفیت و آپتایم بالا و مخصوصا کیفیت پورت هستم .
دنبال شرکتی هم هستم هر 100 گیگ ترافیک هزینه پرداخت کنم خیالم از بایت کیفیت راحت باشه .

نوشته اصلی توسط
MehrganWeb
سلام
با کنترل پنل دایرکت ادمین در خدمتتون هستیم
میزان فضا را اعلام کنید + مورد استفاده تونو
قیمت هر 100 گیگ پهنای باند از دیتاسنتر افرانت 35500 تومان
موفق باشید
افرانت مشکل 4 به 1 نداره یعنی باید از 10 گیگ ترافیک باید 2.5 گیگ دانلود باشه 7.5 گیگ آپلود اگه این مشکل ندارید اعلام کنید .
پورت تضمینی چقدر خواهد بود کیفیت پورت خیلی حساس هستم می خوام حداقل 2-3 مگابایت در ثانیه سرعت داشته باشه .
هزینه ترافیک هم هر 100 گیگ پرداخت کنم تا خیالیم از بایت کیفیت راحت باشه ..

نوشته اصلی توسط
shahintak
در خدمتیم
با پهنای باند 1100 گیگ ماهانه
350 هزار تومان
پورت تضمینی چقدر خواهد بود کیفیت پورت خیلی حساس هستم می خوام حداقل 2-3 مگابایت در ثانیه سرعت داشته باشه .
هزینه ترافیک هم هر 100 گیگ پرداخت کنم تا خیالیم از بایت کیفیت راحت باشه شاهین جون ...

نوشته اصلی توسط
viva
شما گفتی نگید پهنای باند گرونه و اگه دارید آفر بدید . ما هم آفر میدیم ولی شما هم نگو ما الان 6 گیگ داریم با پهنای باند نامحدود داریم ماهی 45 میدیم. اگه داری حفظش کن. سرورهای ایرانی خیلی گرونه هست .

ببین عزیز منظور بنده اشتباه متوجه شدید منطورم این بود نگید دیتا سنتری این همه ترافیک نمیده یا هزینه سنگین هست و... اتفاقا دنبال کیفیت هستم هزینه در اولیت دوم بنده هست .
دوستان توجه کنن آفری که میدن این هم در نظر بگیرن پورت سرور خیلی مهم هست مخوصا ورودی و خروجی به سمت کشور آمریکا مهم هست .
-