دوستان دیگه فروش نداریم.
لطفا کسایی که سرور خریدن، ایمیل هاشون رو چک کنن...
دوستان دیگه فروش نداریم.
لطفا کسایی که سرور خریدن، ایمیل هاشون رو چک کنن...
ویرایش توسط hamedmj : April 25th, 2013 در ساعت 10:00
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
ای بابا پس چرا آن بنت نمیکنن ؟:-
با سلام
آقا من نفر اولم که ولی هنوز هیشکی توش نیست !!!ز دوستانی که خریداری کردن کسی سرویسشو تحویل گرفته؟ از دیروزه که به تیکت جواب ندادن ایشون!
هنوز سرویس تحویل نشده اما در این جور مواقع تجربه نشون داده که دوستمون وقتی گفتن 20 آپریل تحویل میدن من برای 25 آپریل برنامه ریزی کردم !!..
به هر حال فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه احتمالا درگیر ستاپ و کانفیگ اولیه سرور هستن و تا سرور استیبل و عملیاتی بشه قطعا زمان بر خواهد بود ...
یادمه برای دوستی از رداستیشن سروری خرید کرده بودم حدود 5 رور طول کشید تا ای پی های اضافه رو براش رجیستر کنن ! ... 2 روز هم تحویل خود سرو طول کشید !
در واقع ما پول رو یک هفته جلوتر داده بودیم اما تا هلو برو تو گلو بشه تقریبا یک هفته ای زمان برد !!....![]()
برای همین تجربه تاخیر از زمان تحویل سرور اصلی تا تحویل وی پی اس دوستان دارم شخصا زیاد نگران نیستم .![]()
دوستان ردايتيشن انگليس بهتره يا ديتاشك ايالات متحده؟
ديتاشك أرزون تر تموم ميشه و هزينه سرور يك گيگ براي شما ٢٠٠٠٠ تؤمن ميشه ولي با تورنت مشكل داره و با أبيوز سرور بسته ميشه
رداستيشن گرونتر هست و سرور يك گيگ ميشه حدودا ٣٠٠٠٠ تومن ولي با تورنت و أبيوز مشكلي نداره.
حالا كدوم رو بگيريم ؟
شما گفتید شنبه تحویل میدید ولی هنوز حتی خریداری هم نکردید! (در حالی که توی ایمیلی که فرستادید نوشته بودید خریداری کردید!)
بنده برای دانلود از تورنت میخوام همونطور که توی پست اول نوشتید و روی حرف شما که شنبه تحویل میدید حساب کرده بودم و اون سرویس رو خریداری کردم اما الان حتی نمیدونید از کجا میخواید بخرید! .من نهایتا تا فردا شب به اون سرویسی که تو پست اول زدین نیاز دارم و میتونم صبر کنم اگر نمیتونید تحویل بدید پول رو عودت بدید از جای دیگه خریداری کنم.
خدارو شکر آن بن شدیم.
دوستان این سرور از رداستیشن خریداری شد:
D7-330
CPU: XEON Quad Core 3.20Ghz E3-1230
RAM: 32GB DDR3 ECC
HARD: 2X2TB SAS OR 2X2128GB SSD
PORT: 1GBIT UNLIMITED
تایپیک فروش آقای خدایی:
http://www.webhostingtalk.ir/f11/78016/
پیج دوم، سفارش ما هست.گفتند تا 24 - 48 ساعت تحویل میدن. ( احتمال 24 ساعت قوی هست ).
باتشکر.
با سلا م
دوست گرامی من نه شخصا برای تورنت میخوام نه تا به حال با ابیوز مشکل داشتم !!!!!رداستيشن گرونتر هست و سرور يك گيگ ميشه حدودا ٣٠٠٠٠ تومن
هزینه ماهانه 30 تومن برای بنده توجیه اقتصادی ندارد
اگر سرویستون با مشخصات در خواستی من با قیمت اعلام شده قابل ارایه نیست و ممکنه با افزایش قیمت مواجه شود لطفا مبلغ پرداختی اینجانب را هم نیز عودت نمایید
سرور سوم
1 گیگابایت رم اختصاصی
هارد 80 گیگ
سی پی یو 2.5 گیگاهرتز اختصاصی
پهنای باند : نامحدود
نصب و کانفینگ تمامی نرم افزار ها رایگان باشد !
تعویض سیستم عامل 2 بار در ماه رایگان باشد ! ( در حال حاظر لینوکس Ubuntu 64 bit میخواهم ! )
امکان ریبوت یا دسترسی به کنسول را دارا باشد !
ماهانه 22,000 تومان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)