سلام دوستان
می خواستم از دوستان ، مشتریان و سرویس دهندگان سرور مجازی خواهش کنم یک دید کلی از بازار سرور مجازی در ایران و وضعیت کنونی اون ارائه کنند.
سلام دوستان
می خواستم از دوستان ، مشتریان و سرویس دهندگان سرور مجازی خواهش کنم یک دید کلی از بازار سرور مجازی در ایران و وضعیت کنونی اون ارائه کنند.
شرکت شتاب رایان | شماره ثبت 322989 | سال ثبت 1387
ارائه دهنده انواع خدمات هاست و نمایندگی هاست
ارائه دهنده سرور مجازی از ایران و هلند
www.shetabrayan.com | (021) 88288489
اکثر دوستان سرور هاشون رو ارزون میفروشن که برشکست نشن و این خیلی بد هست .
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
دید بازار : اینقدر اشباع شده که جایی دیگه نیست برای ورود فروشنده های جدید
اگر سرمایه کلان هست
موفقیت دور از ذهن نیست
اما با 4-5 میلیون هیچ . . .
بقیه هم متاسفانه دارن درجا میزنن . . .
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
دقیقا درست گفتن دوستان
کلا بازار دیگه پر شده از فروشندگان منتها این کار کاری تخصصی هست که از هر کسی بر نمیاد
و دوستان تازه وارد میان با قیمت های ارزان ارائه محصول میکنن و بعد از مدتی از پس کار برنمیان و شاهد ایجاد تایپیک های انتقادی درمورد که فلان فلان شد :دیمشاهده میکنیم
امید وارم برگروهی توهین یا نکرده باشم (فقط معرفی بازار سرور و هاستینگ بودش )
اینکه بگیم بازار اشباع شده و همه هاست و سرور می فروشن مثل این می مونه که بگیم همه جا رستوران هست. خب در عوض همه نیاز به رستوران دارند. شاید مثال خوبی نباشه.
شاید اگه نیاز در بازار هنوز باشه سرویس دهندگان نو ظهور اگه دانش و تخصص داشته باشند بتونن موفق بشن.
در واقع هدف من اینکه بفهمم وضعیت نیاز بازار چیه؟ چی تو بازار کمه؟
کمبود توی بازار الان اعتماده
مهمترین عاملی که کاربرها رو میترسونه نبود اعتماد هست
از بعضی از دوستان اینجا خیلی تعریف میشد و همه سرویس هاشونو تایید میکردن ولی آخرش هم دیدیم چی شد
به نظر من ادم مسئولیت پذیر کمه
عزیز توی یک انجمن که پره فروشنده هست چنین سوالی فکر نکنم پاسخ درستی در بر داشته باشد چون اگر نیازی باشد اول همین فروشنده ها میرن سمت برطرف کردن آن تا اینکه بیان بگند اینجا و کس دیگر را وارد بازار کنند.
در کل فروش سرور مجازی در خارج کشور شاید بهتر باشد. کلا فروش به ایرانی و در ایران آینده درستی ندارد. اگر مشتری هم باشد مشتریهایی هستند که 30 تومان هم سرور نمیخواهند پول بدهند.
سری به بخش درخواست سرویس بزنید مشاهده میکنید که تاپیک های رم 2 گیگ 15 تومان کسی داره و ... مشاهده میکنید و البته شروع این خرابی بازار هم از دست همین فروشنده های تابستانی و بی هدف هست بیشتر.
ما هم در آینده در خارج کشور ... بماند.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
من بیشتر فکر می کنم این مشکل مسئولیت پذیری می تونه به خاطر کمبود نیروی انسانی این قبیل سرویس دهندگان باشه که با رشد و افزایش درآمد نمیخوان با افزایش نیروی انسانی سودشون رو کاهش بدن.
به نظر من در رقابت سالم این طرز فکر که هیچکس دیگه نباید وارد بازار بشه یا کسی از بازار حذف بشه ، جایگاهی نداره. این طرز فکر در ایران هست که رواج داره!
باید بازار به سمت رشد و ایجاد فرصت بره. شاید علت این آشفتگی نبود یک ساماندهی سرویس دهندگان هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)