عزیز خوب نشون بدین.
عزیز خوب نشون بدین.
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
این عکس با اجازه ادمین عزیز آنلاین سرور جناب عیسی لو عزیز گرفته شده و خدمتتون قرار داده شده
onlineserver.png
موفق و سربلند باشید
یا حق
درخت هرچه پربارتر،سربه زیر تر...
آقا چرا اینطوریش می کنید حامی میشید بگید میشیم راهنمایی نخواست که این دوستمون حامی مالی خواست فقط
بزارید شرکت رو بزنند . نیمه پر لیوان رو نگاه کنید شاید با برنامه ای که دارند موفق شدن
مارک زوکر برگ هم اول واسه همکلاسی هاش سایت زد حالا صاحب یکی از بزرگترین سایت های دنیاست
ولی عزیز به همه جوانب قضیه نگاه کن بعد جلو برو . چون ما که توی این ایران به هر دری زدیم شکست خوردیم انشاله شما موفق شی
وهاب جان برای این میخواستی؟!
وهاب ای کاش بگذاری تریبون آزاد بمونه تا کاربران اگر دیدن بیان هر چیزی بگن ما چیزی و مشکلی نداریم فقط این که ایشون میگند خیلی راحت فقط با مدرک تحصیلی که گرفته اند البته زحت کشیده اند و قابل ستایش است این که بخواهند جزء بهترین هاستینگ ها در یک ماه بشوند واقعا میشه گفت انقدری ضریبش کم است که میشه گفت امکان ندارد
اما خوب ایشون میگن میشه پس حتما میشه به خدا به پیر به پیغمبر شما شروع کن مرد نیستم ببینم خوب داری پیشترفت میکنی نیام تاپیک هات و هر جا تعریفت رو بکنم
من این عقیده را دارم که هر فرد اگر زحمت بکشه باید مزد بگیرد و من هم به افراد موفق عشق میورزم و ستایش میکنم
یک چیز دیگر هیچ سروری تا به حال وجود ندارد که صد در صد دیداس جلوش رو بگیره حالا چه پیسی ، چه سرور معمولی و چه ابری هیچ فرق ندارد
با تشکر
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ممنون از شما اما بنده به شخصا میزان در آمد اصلا نشانه موفقیت نمیدونم اما اگر از هر 3 کاربر ما 2 تاش راضی باشن من افتخار میکنم به کاری که داریم انجام میدهیم اما واقعا وقتی ایشون میان میگن که میتونن در یک ماه بهترین باشند به این فکر نمیکنند که هیچ گاه امکان این وجود ندارد که همه راضی باشند و بازار رو حالا در تابستان بینین شما ببینین همه چطور رفتار میکنند
رم 2 گیگ 7000 تومان هم شاهد خواهید بود الان 10000 تومان من دیدم اما شما در تابستان 7000 و 5000 تومان هم خواهید دید
اما خدا شاهده شما بزن ببین چه خبره و چی به چیه بع از 1 ماه متوجه میشین که واقعا کار سختی است حالا استرس هاش به کنار که چقدر استرس دارد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)